Sezy Fotoğraf Video Çekimi Masa Üstü Telefon Döner Stand

189,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sezy Fotoğraf Video Çekimi Masa Üstü Telefon Döner Stand

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sezy Concept Satıcı Ünvanı: ZEYNEP AKKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6141749204800001 Vergi Kimlik Numarası: 2720668654
    Bu ürün Sezy Concept tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fotoğraf Video Çekimi Masa Üstü Telefon Döner Stand 1. Malzeme: Metal + ABS plastik2. Yüksekliği ve açısı ayarlanabilir.3. Sağlam ve sallanmaya dayanıklı.4. Yumuşak koruma pedi telefonunuzu çizilmelere karşı korur.5. Kolay taşıma için katlanabilir.6. Telefon kelepçesi ile dikey ve yatay görüntüleme.Dengeli Kol Telefon Standı sağlam bir tabana sahiptir, tüm ağırlığını sabit tutar ve telefonunuzun düşmesini engeller.Yaylarla donatılmış iki bağlantılı kol, 360 derece döndürülebilir, ya da herhangi bir konuma hareket ettirecek şekilde bükülebilir. Yaylar tekrar hareket ettirilene kadar sabit pozisyonunu koruyacaktır.Bu katlanabilir stand, birçok amaçla kullanılabilir. IPhone’dan canlı video yayını yapmak, Nintendo Switch’de oyunlar oynamak, Netflix’i izlemek vb.Telefon kelepçesi sıkıca sabitlenmiştir ve yumuşak koruma pedi cihazı istenmeyen çizilmelere karşı korur.Kelepçe hem dikey hem de yatay olarak yerleşebilir. Çeşitli telefon tipleri ve boyutları ile uyumludur.

Ürün Özellikleri

  • Tip Sabitleyiciler (Tripod)
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver