Şeyh i Şifa Şeyhi Şifa Macunu Yakı Otlu Kudret Narlı Macun Set

279 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Şeyh i Şifa Şeyhi Şifa Macunu Yakı Otlu Kudret Narlı Macun Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ŞEYHİ ŞİFA Satıcı Ünvanı: BİTKİCİN BAHARAT GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0178159104300001 Vergi Kimlik Numarası: 1781591043
    Bu ürün ŞEYHİ ŞİFA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Şeyhi şifa kudretnarlı macun
Geri Bildirim Ver

Şeyh-i Şifa Şeyhi Şifa Macunu Yakı Otlu Kudret Narlı Macun Set

Tamamen doğal içeriğiyle erkeklere yönelik bir gıda takviyesi olan Şeyh-i Şifa yakıotlu kudret narlı macun sağlığınıza önemli katkıda bulunur. Şifalı olduğu bilinen kudret macunu, kabakgillerden olan kudret narından yapılır. Bu takviyenin elde edilmesi için yapılan işlemde ilk önce henüz olgunlaşmamış olan kudret narları toplanır. Yapım işleminin ilk aşaması narları toplayıp olgunlaşması için bekletme aşamasıdır. Yeterli süre bekletilen kudret narlarından macun için yapım aşamasına geçilir. Doğal içerikli bu ürünü farklı yollarla takviye gıda olarak tüketebilirsiniz. Dilerseniz direkt yiyerek tüketebilir, dilerseniz de içeceklerinizin içine ekleyerek tüketebilirsiniz. Günlük yaşamınızın temposuna eşlik etmenizde size yardımcı olur. Vücudunuz için birçok farklı yararı bulunan seti yaşamınızın bir parçası haline getirerek bunlardan siz de faydalanabilirsiniz.

  • Tamamen doğal içerik
  • Günlük takviye edici gıda
  • Zahmetsiz ve kolay kullanım

Şeyh-i Şifa Yakı Otlu Kudret Narlı Macun Set Özellikleri

Şeyh-i Şifa Yakı Otlu Kudret Narlı Macun Set Özellikleri

Şeyh-i Şifa macunu yakı otlu kudret narlı macun set halinde size sunulur. Set olarak satın almanın avantajıyla ürünleri tek tek alma zahmetine girmeyip tek siparişinizde iki ürüne de sahip olabilirsiniz. Sete dahil olan ürünler epimedyumlu ginsengli macun ve keçiboynuzu pekmezli yakıotlu kudret narlı macundur. Üründeki kudret narı ve yakı otu özleri sayesinde antioksidan özelliğine olup ve takviye gıda kullanmak isteyenler tarafından sıklıkla tercih edilir. Yakı otlu ve kudret narlı içeriğinin doğallığı sayesinde bağışıklık sisteminizi güçlendirebilirsiniz. Zengin özleri bulunan iki ürün de 240 gramdır. Toplamda 480 gram ürün içeren Şeyh-i Şifa macunu yakıotlu kudret narlı macun set boyut olarak da büyüktür. Bu sayede kullanım süresi uzun olur. Bir kez aldığınızda kendinize uygun ölçekte kullanarak kavanozları uzun süre boyunca kullanabilirsiniz.

Şeyh-i Şifa Yakı Otlu Kudret Narlı Macun Set Yorumları

Şeyh-i Şifa Yakı Otlu Kudret Narlı Macun Set Yorumları

Şeyh-i Şifa macunu prostat macunu yakıotlu kudret narlı macun set tercih edenler tarafından olumlu geri dönüşler alır. Özellikle erkekler tarafından tüketilen bu ürün, prostat macunu olarak da bilinir. Gün içinde öğünlerinize katarak da kullanabileceğiniz ürün, yüksek antioksidan içermesi ile vücudunuza olumlu katkı sağlar. Antioksidanlar, vücut metabolizması sırasında ortaya çıkar ve farklı hastalıklara sebebiyet verme ihtimali olan bileşikler karşısında vücudu sararak bağışıklığı güçlendirir. Kabakgiller ailesinden gelen kudret narı ile kudret macunu elde edilir. Türkiye’de kudret narı macunu veya kudret macunu ismi ile bilinen bu ürün dünyada farklı isimlerle adlandırılır. Doğal içeriği ile öne çıkan bu ürünü satın alarak faydalarını görebilirsiniz. Sete sahip olmadan önce Şeyh-i Şifa macunu yakı otlu kudret narlı macun set kullananlar tarafından yazılmış yorumları inceleyebilir, içeriğine ve değerlendirmelere göz gezdirebilirsiniz.

Şeyh-i Şifa Yakı Otlu Kudret Narlı Macun Set Fiyatı

Şeyh-i Şifa Yakı Otlu Kudret Narlı Macun Set Fiyatı

Şeyh-i Şifa macunu yakı otlu kudret narlı macun set fiyatı, içeriği, kullanım süresi, boyutları gibi özellikleri düşünüldüğünde oldukça avantajlıdır. Paket içerisindeki kavanozların her biri 240 gramdır ve toplamda 480 gram olarak size sunulur. Kudret narı içeriği ile öne çıkan bu ürünün fiyatını etkileyen ilk faktör ikili paket halinde satılmasıdır. Uzmanlar tarafından titizlikle üretilir ve size sunulur. Sizin için özenle hazırlanan ambalajı, sağlıklı cam kavanoz olması ile ön plana çıkar. Cam kavanozda ürünün besin değeri düşmez ve camın sağlıklı yapısı ürünün ilk günkü tazeliğini korumaya yardımcı olur. Şeyh-i Şifa macunu yakı otlu kudret narlı macun set yorumları sayesinde deneyimlerini paylaşan kişileri rehber olarak alıp gönül rahatlığıyla tercihinizi yapabilirsiniz. Siz de sağlık dolu bu sete online alışverişte güvenli bir deneyim sunan Trendyol üzerinden hızlıca sahip olabilirsiniz.