Sevimli Şeyler Öğretmenler Günü 32'li Hediye Çikolata Kutusu

680 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sevimli Şeyler Öğretmenler Günü 32'li Hediye Çikolata Kutusu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Linabukett Satıcı Ünvanı: ZEYNEP DENİZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6510376059
    Bu ürün Linabukett tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Öğretmenimiz için espirili tasarımlı çikolata kutusu. Metal kutuda 32 adet madlen çikolata vardır, madlen çikolata 4*4 cm boyutundadır. Metal kutu 17 cm çapındadır, lütfen kutu boyutunu dikkate alarak sipariş veriniz. Madlen çikolata yazıları: -İyi ki bizim öğretmenimizsiniz -Bize her şeyi öğrettinizi ama size nasıl teşekkür edeceğimizi hala bilmiyoruz,24 Kasım Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun. -Hayatımıza anlam katan öğretmenimiz. 24 Kasım Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun. -Sizi Çok Seviyoruz. -İyi ki Varsınız.
Geri Bildirim Ver

Sevimli Şeyler S129870100477 Öğretmenler Günü 32'li Hediye Çikolata Kutusu

Sevimli Şeyler Öğretmenler Günü 32’li hediye çikolata kutusu hem lezzetli hem de esprili bir üründür. Kutu içerisinde madlen çikolata kalıpları bulunur. Kalıpların ambalajları, çeşitli espriler ve güzel sözler basılarak oluşturulur. Yuvarlak kutu ile gönderilen ürünün kapak kısmında öğretmenleri mutlu edecek, sevgi dolu sözcükler yazar. Öğretmenler Günü 32 adet madlen çikolata kutusu öğrenciler tarafından tercih edilebileceği gibi, öğretmen sevdiklerine hediye göndermek isteyen bireyler için de idealdir. Taptaze çikolatalar ile dizayn edilen bu muhteşem kutu, estetik bir görünüme de sahiptir. Metalik tonlarda tasarlanan çerçevesinin yanı sıra alt kısmında siyah bir kurdele bulunur. Bu özellikleri sayesinde ürün, daha sonra da farklı amaçlarla kullanılabilir.

  • Çikolata adedi: 32
  • Çikolata kalıp boyutları: 4 cm x 4 cm
  • Çikolata türü: Madlen

Öğretmenler Günü 32'li Hediye Çikolata Kutusu Özellikleri

Öğretmenler Günü 32'li Hediye Çikolata Kutusu Özellikleri

Sevimli Şeyler Öğretmenler Günü 32 adet madlen çikolata kutusu, birinci sınıf çikolatalar kullanılarak üretilir. Kokusu ve tadı ile ağızda eriyen bu çikolataların üzerinde esprili ambalajlar bulunur. Bu ambalajlarda: ''İyi ki bizim öğretmenimizsiniz.'' , ''Bize her şeyi öğrettiniz ama size nasıl teşekkür edeceğimizi hâlâ bilmiyoruz. ''24 Kasım Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.'', ''Hayatımıza anlam katan öğretmenimiz. 24 Kasım Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.'' , ''Sizi Çok Seviyoruz.'', ''İyi ki Varsınız.'' gibi cümleler yazılıdır. 4 cm x 4 cm boyutlarındaki çikolatalar, kutunun tamamını doldurur. Yuvarlak tasarlanan ürünün kapağında ise ''Olmasaydın anlamazdık!'' cümlesi yazılıdır. Siyah tasarlanan bu kapakta küçük kırmızı bir kalp bulunur. Her yönüyle görsel bir şölen sunan Sevimli Şeyler Öğretmenler Günü 32’li hediye çikolata kutusu, öğretmenlerin beğenisini kazanır.

Öğretmenler Günü Çikolata Kutusu Çikolatası Kaliteli mi?

Öğretmenler Günü Çikolata Kutusu Çikolatası Kaliteli mi?

Sevimli Şeyler Öğretmenler Günü 32’li hediye çikolata kutusunun içinde ve dışında kullanılan tüm ürünler kalitelidir. Ağızda eriyen madlen çikolatalar ile doldurulan bu kutu, her bir lokmada lezzet saçar. Ayrıca kutunun dış materyalleri de oldukça kalitelidir. Kapağı ve alt platformu uzun sürede kullanıma uygundur. Taşıma ya da açılıp kapanma dolayısıyla ürün formunda bir değişiklik olmaz. Sevimli Şeyler Öğretmenler Günü 32’li hediye çikolata kutusu kolay kolay eğilmeyen sağlam malzemeler ile üretilir. Madlen çikolata özelliği gereği çok sıcak ortamlarda eriyebileceğinden, kavurucu sıcaklarda buzdolabında saklanmalıdır.

Sevimli Şeyler Öğretmenler Günü 32’li hediye çikolata kutusu yorumları da kullanıcı memnuniyetini ortaya koyar. Birçok tüketici ürünün şık, lezzetli ve anlamlı bir hediye olduğundan bahseder.

Öğretmenler Günü 32'li Hediye Çikolata Kutusu Şık mı?

Öğretmenler Günü 32'li Hediye Çikolata Kutusu Şık mı?

Sevimli Şeyler Öğretmenler Günü 32’li hediye çikolata kutusu estetik bir bakış açısı ile üretilir. Siyah ve metalik tonların ağırlıklı olarak kullanıldığı ürün, pek çok dekorasyon unsuru ile şık bir bütünlük sağlar. Masaların ve sehpaların üzerinde rahatlıkla sergilenebilir. Ayrıca sevgi dolu yazıların bulunduğu kapak yan çevrilerek vitrinde de saklanabilir. Sevimli Şeyler çikolata kutusu, içerisindeki madlen çikolata bittiğinde farklı ürünler ile de doldurulmaya müsaittir. Ayrıca bu muhteşem kutu daha sonra hatıra kutusu veya takı kutusu olarak da değerlendirilebilir. Böylece muhteşem bir anı özelliği taşıyan bu ürün uzun yıllar tekrar tekrar kullanılabilir. Siz de çocuğunuzun öğretmeni için bu esprili ve anlamlı hediyeyi tercih edebilirsiniz. Ya da çevrenizde öğretmenlik mesleğini icra eden sevdiklerinize lezzetli bir armağan olarak da düşünebilirsiniz. Sadece birkaç tıklama ile Trendyol'dan ürünü sipariş edebilir, güvenle satın alabilirsiniz.