Sevi Bebe Gaz Giderici Kiraz Çekirdekli Minder 687

249,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
259,99 TL

Ürün Bilgileri

Sevi Bebe Gaz Giderici Kiraz Çekirdekli Minder 687

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: minik bebek mağazası Satıcı Ünvanı: ÖNDER KALFA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1534683981800017 Vergi Kimlik Numarası: 4920098139
    Bu ürün minik bebek mağazası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kiraz çekirdeği gaz sancısı için %100 doğal ve ideal bir malzemedir. Bebeklerde gaz sancısını ortadan kaldırmaya yardımcı olur.Bebeklerin gaz sancısı için en rahatlatıcı yol sıcak kompres yapmaktır.Kiraz çekirdeği ısıyı uzun süre muhafaza eder. Ateşi düşürmek için, 30 dakika buzlukta tutup soğuk kompres olarak da kullanılabilir.Isıtılan Gaz Giderici Termal Minder, ortam sıcaklığına bağlı olarak, 20-30 dakika ısısını korur.Kutusu hasarlı ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. Kargo kaynaklı hasarlarda, kargo tutanak belgesi ile iade gerçekleştirilebilir. Orijinal Kutuya Hasar Gelmesi, Üzerine Kargo Etiketi, Bandrol, Bant v.s. Yapıştırılması Halinde İade Kabul Edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Deri
Geri Bildirim Ver