Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Gaz Giderici Bebek Reflü Yatağı-Ekru

999 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199,99 TL
5.000 TL'ye 300 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199 TL

Ürün Bilgileri

Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Gaz Giderici Bebek Reflü Yatağı-Ekru

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Anne&Bebek Satıcı Ünvanı: RAMAZAN MOLLAABDULLAHOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6220166161
    Bu ürün Anne&Bebek tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gaz sancısını gidermek için kiraz çekirdekli torba.
  • Bebek reflüsü için yatak baş kısım yüksekliği
  • Yüz üstü yatış için süngerde nefes boşluğu
  • Yan yatış desteği
  • Kiraz çekirdeği gaz sancısı için %100 doğal ve ideal bir malzemedir.
  • Kiraz çekirdeği ısıyı uzun süre muhafaza eder.
  • Isıyı yavaş yavaş vererek bebeği sakinleştirir ve rahatlatır.
  • Normal fırında 150 derecede 15 dakika mikrodalga fırında 600 watt'da 2 dakika ısıtılıp kullanılır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Koruyucu Dizlik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Gaz Giderici Bebek Reflü Yatağı - Ekru

Bebekler iyi ve rahat bir uyku için konforlu yataklara ihtiyaç duyarlar. Sevi Bebe gaz giderici reflü yatağı bebeğinizin ihtiyaçlarına tam anlamıyla eksiksiz olarak yanıt verir. Gaz sancısını gideren kiraz çekirdekli torbası sayesinde ergonomik bir kullanım imkanı sunar. Oldukça sevilen ve beğeni toplayan bir üründür. Bebeğinizin reflüsü için yatak baş kısım yüksekliği vardır. Süngerinde nefes boşluğunun olmasıyla yüzüstü yatışta rahatlık sağlar. Yan yatış desteği ile kullanım kolaylığı sunar. Kaliteli yapısı ile dikkatleri üzerine çeker. Bu seçeneği, gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Bebeğinizin uyku düzenini sağlamasına yardımcı olur. Sıklıkla tercih edilen bir üründür. Bu modelle benzersiz bir ürün deneyimi elde edebilirsiniz. İlgi çekici bir ürün olarak tavsiye edilir. Ürünü uzun süre deforme olmadan kullanabilirsiniz.

  • Konforlu ve rahat
  • Gaz sancısını giderici
  • Uzun süre kullanım imkanı

Şık Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Gaz Giderici Reflü Yatağı

Şık Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Gaz Giderici Reflü Yatağı

Bebeğinizin gaz sancısını önleyen kiraz çekirdeği torbası, ideal bir ürün seçeneği sunar. Isıyı uzun süre muhafaza eden bir yapıya sahiptir. Sevi Bebe çok fonksiyonlu gaz giderici bebek reflü yatağı ekrunun kiraz çekirdekli torbası mikrodalga fırınlarda 600 watt’da 2 dakika ısıtılarak, normal fırınlarda ise 150 derecede 15 dakika ısıtılarak kullanılır. Isıyı yavaş yavaş veren özelliği ile bebeğinizi sakinleştirerek rahat bir uyku uyumasına yardımcı olur. Üst kılıfının yumuşak olması sayesinde konforlu bir kullanım yaratır. Sevi Bebe çok fonksiyonlu gaz giderici bebek reflü yatağı hem pratik hem de kullanışlı özellikleriyle sizi pek çok açıdan memnun eder. Ürünü güvenle tercih edebilirsiniz. Avantajlı özelliklerinden yararlanmak için ürünü satın alarak deneyimleme şansını yakalayabilirsiniz. Pratik kullanım imkanlarından yararlanabilirsiniz. Son derece kullanışlı ve kaliteli yapısıyla uzun süre deforme olmaz. Hafif yapısı sayesinde kolayca taşıyabilirsiniz.

Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Gaz Giderici Reflü Yatağı Fiyatı

Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Gaz Giderici Reflü Yatağı Fiyatı

Birbirinden benzersiz özellikleri sayesinde pek çok kişinin beğenisini kazanan bu seçenek, kullanışlı bir deneyim sunar. Bebeğinizin rahat bir uyku uyumasına yardımcı olarak güven duygusunu arttırır. Bu da üründen memnun kalmanızı sağlar. Avantajlı kullanım özellikleriyle ön plana çıkar. Hijyenik bir üründür. İhtiyaçlarınızı karşılamanıza katkıda bulunur. Ergonomik kullanım özelliklerine sahiptir. Geniş müşteri skalasıyla büyük ilgi görür. Kullanılan alanlara uygun özelliklerde üretilir. Sevi Bebe çok fonksiyonlu gaz giderici bebek reflü yatağı ekru fiyatı farklı bütçelere uygunluk gösterir. Fiyatı ve kalitesi açısından son derece cazip bir üründür. Sıklıkla kullanılan seçenekler arasında ilk sıralarda yer almayı başarır. Pek çok kişinin beğenisini kazanan bir ürün seçeneğine sahiptir. Ürünün satışa sunulduğu rakamlar, sahip olduğu özellikler kapsamında belirlenir. Beğeni toplayan ideal bir üründür. Dikkat çeken bu alternatifi güvenle deneyimleyebilirsiniz.

Sevi Bebe Gaz Giderici Bebek Reflü Yatağı Yorumları

Sevi Bebe Gaz Giderici Bebek Reflü Yatağı Yorumları

Uzun süre sıcaklık yaratan özelliğe sahip bu ürün sayesinde bebeğiniz rahat bir uyku uyur. Gaz sancısını gidermesi ve farklı şekillerde yatış pozisyonlarını sağlayan özellikleriyle sıklıkla tercih edilen bir üründür. Çok fonksiyonlu olması sebebiyle son derece kullanışlı bir ürün seçeneği sunar. Kiraz çekirdeğinden üretilen torbası %100 doğal ve ideal bir malzemeye sahiptir. Müşterilerin sık sık tercih ettiği ürünler arasındadır. Yumuşak yapısı ve ağrılığının hafif olması sebebiyle hem konforlu hem de rahat bir kullanım imkanı yaratır. Ürünü satın alarak siz de bu deneyimi yaşayabilirsiniz. Sevi Bebe çok fonksiyonlu gaz giderici bebek reflü yatağı ekru yorumlarına bakarak ürünün avantajları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Ürünü kullanan kişilerin fikirlerini öğrenerek satın alma tercihinize katkıda bulunabilirsiniz. Trendyol aracılığıyla ürünü kısa sürede satın alarak kullanmaya başlayabilirsiniz.