Sevi Bebe Bebek Reflü Yatağı - Pamuklu

999 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sevi Bebe Bebek Reflü Yatağı - Pamuklu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sepettebul Satıcı Ünvanı: SEPETTEBUL DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0761100749200001 Vergi Kimlik Numarası: 7611007492
    Bu ürün Sepettebul tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bebek reflü yatağı 12 derece eğimlidir. Sevi bebe Reflü Yatağı 3 sorunu birlikte çözmektedir. Bunlar
  • Reflü için yüksek baş seviyesi Yan yatış yastığı Yüz üstü yatan çocuklar için boğulmayı önleyici yastık 45x60 cm. Ürün içeriği: Dış Kumaş %100 Pamuk İç Yüksek Dansiteli Sünger Reflü Nedir? Mide içeriğinin boğaza doğru kaçmasına reflü denir. Büyüklerde reflünün bir çok nedeni olabilir. Bebeklerde kaslar 6 aydan sonra gelişir. Bu nedenle bebekler 6 aya kadar emdiği sütü de suyu da çıkarır. Buna bebek reflüsü denir. Bebek Yatış Pozisyonu Nasıl Olmalı? Yeni doğan bebekler uyutulurken zarar görmesin diye, günümüzde doktorlar yeni doğan bebeklerin yatış pozisyonları ile ilgili olarak, ebeveynlere bebekleri yan yatırmayı tavsiye eder. Eğer bebek yüz üstü yatıyorsa delikli ve geçirgen yapılı boğulmayı önleyici yastık tavsiye eder. Reflüde baş kısım, ayak kısmından daha yüksek olmalıdır. Kaç aya kadar kullanılır? Bebeklerde yemek borusu kasları 6 aydan sonra gelişir. Bu nedenle 6 ay kullanmanız yeterlidir. Daha sonra kullanılmasında sakınca yoktur. Yıkanır mı? Kılıf sökülüp makinede veya elde yıkanabilir. Süngeri elde yıkayıp dışarıda kurutabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Tip Koruyucu Yastık
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Sevi Bebe Bebek Reflü Yatağı - Pamuklu MSK0000100

Reflü, mide içerisinde bulunan yemek veya besinlerin yemek borusuna kaçması ile oluşan bir rahatsızlıktır. Sevi Bebe bebek reflü yatağı, pamuklu MSK0000100 bebeklerde oluşabilecek reflü rahatsızlığını önleyebilen bir üründür. Bebeklerde yemek borusu gelişiminin 6 ayda tamamlandığı bilgisi göze alındığında, özellikle ilk 6 ay kullanabileceğiniz bir seçenektir. Sevi Bebe bebek reflü yatağı farklı özellikleri sayesinde 6 aydan sonra da kullanım imkanı sunar. Hatta 6 aydan sonra kullanıldığında, farklı alanlarda çocuğun sağlığına ve gelişimine faydası olabilir. İnsanlar, eğer yanlış yer seçimi yüzünden doğru olmayan bir pozisyonda uyunursa farklı sağlık sorunlarından muzdarip olabilir. Sevi Bebe reflü yatağı sayesinde doğru bir uyku pozisyonu sağlanabilir. Ortopedik bir ürün olması sayesinde rahat bir kullanım alanı sunar.

  • Konforlu tasarım
  • Yan yatış yastığı
  • Yıkanabilir kumaş kısımlar

Sevi Bebe Bebek Reflü Yatağı Faydaları

Sevi Bebe Bebek Reflü Yatağı Faydaları

Reflü yatağı sayesinde bebeğinizin başını dik tutarak reflü rahatsızlığının önüne geçebilirsiniz. Doğru ve rahat bir pozisyonda yatmayı sağlayabilen ürün birden fazla rahatsızlığı oluşmadan ortadan kaldırmanıza yardımcı olur. Bebeklerde mide kapakları gelişimi tamamlanmamış durumda olduğu için reflü riski yetişkinlerden daha yüksektir. Baş kısmını daha yüksekte tutan ürün, gelişmemiş mide kapaklarından yemek borusuna kaçabilecek besinlerin geçişini engelleyebilir. Bu ürün içerisinde müşteriye yan yatma yastığı da sunulur. Bu yastık sayesinde bel ve karın bölgesinin konforu sağlanabilir. Bu konfor sayesinde daha huzurlu ve deliksiz biçimde uyunur. Üründeki ayak kısmına denk gelen bölge daha eğimlidir. Ayak bölgesinin daha alçakta bulunması çocuğunuzun kayıp düşmesini engelleyebilir. Sevi Bebe anne yanı bebek reflü yatağı sayesinde düşme sonucu alınabilecek hasarlar önlenebilir. Geceleri hem siz hem de bebeğiniz için huzurlu bir uyku sunar.

Sevi Bebe Reflü Yatağı Pamuklu Özellikleri ve Kullananlar

Sevi Bebe Reflü Yatağı Pamuklu Özellikleri ve Kullananlar

Konforlu ve faydalı yataklar bebek ürünlerinde öne çıkan parçalar arasındadır. Minder kısımları pamuk kumaştan üretilir. Bu kumaş sayesinde çocuğunuzun konforlu bir şekilde uyuması sağlanır. Ürün, yan yastığı ile birlikte satışa sunulur. Bu yan yastığı sayesinde boğulma önlenebilir ve uyku sırasında konfor sağlanır. Ürün, kılıfının çıkarılabilir özelliğe sahip olması sayesinde pratik bir şekilde temizlenir. Çıkarttığınız kılıfı 30 derecede makinede ya da elde yıkayabilirsiniz. Yastık içerisindeki süngeri de elde temizleyebilirsiniz. Bu şekilde yatak, hijyenik bir biçimde kullanılır. Ergonomik bir yapıya sahip olan yatak, hafif tasarımıyla rahat bir şekilde taşınabilir. Sevi Bebe bebek reflü yatağı, pamuklu MSK0000100 kullananlar ihtiyaç duyduğu her alanda ürünü ihtiyaçlarını gidermek için tercih eder. Reflü yatağı, geçirgen özellikli yan yatırma yastığına sahiptir. Bu sayede bebeğin sağlığı korunabilir ve ileride yaşanabilecek rahatsızlıklar önlenebilir.

Sevi Bebe Bebek Reflü Yatağı Pamuklu MSK0000100 Yorumları

Sevi Bebe Bebek Reflü Yatağı Pamuklu MSK0000100 Yorumları

Bir ürün satın alırken yorumları incelemeniz ürünün size uygun olup olmadığını görmeniz açısından faydalı olabilir. Ürün fiyatını değerlendirirken ürünün niteliğini göz önünde tutmanız gerekebilir. Sevi Bebe bebek reflü yatağı, pamuklu MSK0000100 yorumları müşteriler tarafından yapılır. Müşteriler modelle ilgili değerlendirmelerini yorumlara yazarak diğer müşterilerle paylaşır. Ürün yorumlarından da anlaşılabileceği üzere müşterilerin çoğu beklentilerini karşılayan bu modelden oldukça memnundur. Siz de ürünü satın aldıktan sonra değerlendirmelerinizi diğer müşterilerle paylaşabilirsiniz. Sevi Bebe bebek reflü yatağı, pamuklu MSK0000100 fiyatı ürünün imalat aşamasındaki maliyetine göre belirlenir. Ürün fiyatları bütçe dostu olması sayesinde müşteriler tarafından tercih edilir. Dayanıklı yapısı sayesinde uzun süre kullanabilirsiniz. Bu sayede ekonomik açıdan avantaj sağlanır. Siz de bebekler için tasarlanan yatağı Trendyol’dan uygun fiyat seçenekleriyle satın alabilirsiniz.