Sevi Bebe Bebek Oto Koltuğu Ve Puset Kemer Klipsi

124,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
1000 TL Üzeri 150 TL İndirim
Kurumsal Fatura
149,90 TL124,99 TL
Kurumsal Fatura
124,99 TL
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Sevi Bebe Bebek Oto Koltuğu Ve Puset Kemer Klipsi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BebeMango Satıcı Ünvanı: STEPLINE TEKNOLOJİ HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781072634900001 Vergi Kimlik Numarası: 7810726349
    Bu ürün BebeMango tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çocukların oto koltuk ve puset kemerlerinden çıkmasını engeller. Oto koltuğu ve puset kemerlerini yakın ve güvende tutar. 38mm kadar tüm kemerlere uygundur. Kemerli mama sandalyeleri için de kullanılır. Çok kolay takılır. Klipsi takmak veya çıkarmak için emniyet kemerini sökmeye gerek yoktur. Çabuk açılan toka sizin kolay şekilde takmak yada sökmenize olanak tanırken bebeğiniz açamaz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Sevi Bebe Bebek Oto Koltuğu ve Puset Kemer Klipsi 4465

Bebekler hızlı bir şekilde büyür. Büyüyen bebeklerin zamanla ağırlıkları artar. Ağır ve hareketli olan bebeklerin kucakta taşınması yorucu ve tehlikeli olabilir. Bebeğin güvenliğini sağlamak ve onu rahat ettirmek için ana kucakları tercih edilmektedir. Parkta, evde, iş yerinde, arabada ve daha birçok yerde kullanılabilen pusetler farklı özellikler barındırmaktadır. Araba içinde ya da dışında kullanılacak olan pusetlerin özellikleri birbirinden farklıdır. Bebek oto koltuğu kemer klipsi sayesinde bebekler güvenli bir şekilde seyahat eder. Kolay kurulan bu ürün, emniyet kemerli ve oyuncaklı modellere sahiptir. Kolay bir şekilde sökülebilen ve tekrar takılabilen pusetler taşımaya uygundur. Bebekleri taşımak için tercih edilen pusetler, işlevsellikleri ile ebeveynlerin beğenisini kazanmıştır. Doğumdan itibaren bebekle yapılan yolculukların başlaması nedeniyle pusetler tercih edilir. Sevi bebe bebek oto koltuğu ve puset kemer klipsi yolculukların güvenli geçmesini sağlar.

  • Dayanıklı
  • Kaliteli
  • Sağlam

Sevi Bebe Puset Kemer Klipsi ile Güvenli Seyahat

Sevi Bebe Puset Kemer Klipsi ile Güvenli Seyahat

Yeni doğan bebeklerin gelişmesi ile birlikte pusetlere olan ihtiyaç artmaktadır. Büyüyen ve gelişen bebekler ağırlaşmaktadır. Ağır olan bebeklerin kucakta taşınması zorlaşır. Pusette taşınan bebekler sağlıklı ve güvenli bir şekilde seyahat eder. Pusetlerde bulunan kemerler sayesinde bebeklerin düşmesi engellenir. Bu kemer, boyun, baş ve gövde koruması sağlar. Sevi bebe bebek oto koltuğu ve puset kemer klipsi özellikleri arasında her otomobil koltuğuna uyumlu olması gelir. Çocukların koltuktan çıkmasını engelleyen kemer, oto koltuğu ve puset kemerlerini güvende tutmaktadır. 38 mm kadar bütün kemerlere uygunluk sağlamaktadır. Kemerli mama sandalyeleri için kullanılabilir. Sevi bebe bebek oto koltuğu ve puset kemer klipsi kullananlar ürünün kolayca takıldığını ifade etmektedir. Klipslidir. Klipsin takılıp çıkarılması için kemerin sökülmesi gerekmemektedir. Kolay bir şekilde takılıp çıkarılsa da bebeklerin açabileceği bir yapıda değildir.

Sevi Bebe Puset Kemer Klipsi Konforlu Kullanım Sunar

Sevi Bebe Puset Kemer Klipsi Konforlu Kullanım Sunar

Kaliteli malzeme ve özel tasarımın birleşmesi ile bebeklerin konfor seviyesini maksimuma çıkaran sevi bebe bebek oto koltuğu ve puset kemer klipsi kullanımı kolay ve pratiktir. Kemerin üretiminde kullanılan malzemelerin kalitesi sayesinde bebeklerin hareket alanları engellenmez. Manevra kabiliyeti sağlayan ürün, puseti tamamen güvenli bir hale getirir. Pusetlerde yer alan tenteler de bebeklerin güneşten korunmasını sağlamaktadır. Sevi bebe bebek oto koltuğu ve puset kemer klipsi yorumları incelendiğinde bebeklerin rahat bir şekilde pusette oturdukları görülmektedir. Sevi bebe bebek oto koltuğu ve puset kemer klipsi içeriği sağlığa zarar vermeyen malzemelerden oluşmaktadır. Bebeklerin sağlığı ve rahatı için tercih edilen bu ürün, kolay bir şekilde temizlenir. Gün boyu birçok toza ve kire maruz kalan kemerin yıkanması gerekmektedir. Kemerin elde ve makinede yıkanması mümkündür.

Sevi Bebe Bebek Oto Koltuğu ve Puset Kemer Klipsi Fiyatı

Sevi Bebe Bebek Oto Koltuğu ve Puset Kemer Klipsi Fiyatı

Bebekler için özel olarak üretilen pusetler için farklı ürünler tasarlanmaktadır. Puset kemerleri de özel olarak tasarlanan ürünler arasındadır. Oto koltuğu ve puset kullanan ebeveynler puset kemerine de ihtiyaç duyar. Puset kemerinin fiyatı ürünün özelliklerine göre farklılık göstermektedir. Sevi bebe bebek oto koltuğu ve puset kemer klipsi fiyatı belirleyen unsurlar arasında klipsin yapısı ve kemerin kalitesi bulunur. Her bütçeye uyan kemer klipsleri, uzun süreli kullanım için uygundur. Farklı araçlarda kullanılması nedeniyle tam bir fiyat performans ürünüdür. Pusetlerin güvenli olmasını sağlayan kemer, hareketli bebeklerin pusetten sarkmasını, düşmesini ve kendine zarar vermesini engeller. Bebeğin vücuduna uyum sağlayan kemer, onları sıkmaz ve rahatsız etmez. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.