Sevi Bebe Bebek Banyo Şapkası Art-111 Pembe

89,99 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
89,90 TL
1000 TL Üzeri 150 TL İndirim
Kurumsal Fatura
89,99 TL
Kurumsal Fatura
99,90 TL
Kurumsal Fatura
99,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sevi Bebe Bebek Banyo Şapkası Art-111 Pembe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BebeMango Satıcı Ünvanı: STEPLINE TEKNOLOJİ HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781072634900001 Vergi Kimlik Numarası: 7810726349
    Bu ürün BebeMango tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sevi Bebe Bebek Banyo Şapkası ART-111 Özellikleri
  • Bebek ve çocukların gözlerine, kulaklarına şampuan kaçmasını önler. Konforlu bir banyo sağlar. 4 Mesafe ayarıyla 6 yaşa kadar kullanılır. Yumuşak Eva kullanılmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

Sevi Bebe Bebek Banyo Şapkası Art-111 Pembe

Bebekler banyoları ve suyu severler. Ancak yüzleri su ile temas etmeye başladığında ne olduğunu anlamadıkları için korku ile ağlamaya başlarlar. 356017-00016_R004 bebeklere banyoları sırasında bir banyo şapkası takılması ise hayat kurtaran en önemli etken olarak kabul edilmektedir. İstenilen her renk ile üretimleri yapılan banyo şapkaları her bebek ile uyumlu boyutlarda satılmaktadır. Sevi bebe bebek banyo filesi her banyoda kişilerin tercihleri ve bebeklerin banyo huzuru etkilenmektedir. Bu ürün son derece önemli bir detay olması sebebiyle hemen her noktada kişilerin tercihlerine yön verebilmektedir. Bebek ürünlerinde Sevi bebe ayrıcalıkları son derece fazladır. Ürünlerin bilinen bir marka üzerinden çıkması ve bu markanın kaliteli ürünler ile sektörde adından bahsettirmesi oldukça önemlidir. Bu nedenle hemen her noktada kişilerin tercihleri ön planda tutulmaktadır.

  • Bebeklerin En Sevdikleri Şapkalar
  • Neşeli Banyo İçin
  • Her Anne İçin Hayat Kurtarıcı

Bebeklerin En Sevdikleri Sevi Bebe Bebek Banyo Şapkası Art-111 Pembe 356017-00016_R004

Bebeklerin En Sevdikleri Sevi Bebe Bebek Banyo Şapkası Art-111 Pembe 356017-00016_R004

Marka değeri yüksek olan Sevi bebe son derece yaygın olarak bebek ürünleri ile sektörde adından sıklıkla bahsettirmektedir. Kişilerin tercihlerine uygun ürünler ile taleplere oranlandığında doğru bir tercih olarak görülmektedir. Sevi bebe bebek banyo şapkası art-111 pembe ürünler ile tercihleri süsleyen ve son derece beğenilen bu ürünlerin bebeklerin banyoları sırasında huzurla bekledikleri görülmektedir. Sevi bebe bebek banyo şapkası art-111 pembe yorumları aşamasında kişilerin tercihlerine ve son derece yaygın bir anlayış ile kişilerin bebekleri için sakin bir banyo sürecine katkılarını ölçmektedir. Bebeklerin bakımları ve tüm ürünlerini karşılayan bu ürünlerin genel olarak bir kapasite ve son derece yaygın bir anlayış ile kişilerin tercihlerine sunulan söz konusu ürünler hemen her noktada beğenileri kazanmaktadır.

Sevi Bebe Bebek Banyo Şapkası Art-111 Pembe 356017-00016_R004 ile Banyolarda Ağlama Etaplarına Son

Sevi Bebe Bebek Banyo Şapkası Art-111 Pembe 356017-00016_R004 ile Banyolarda Ağlama Etaplarına Son

Bebeklerin banyo sırasında ağlama nöbetleri ise son derece huysuzlaştıran ve anneleri üzen bir durumdur. Bu sebeple hemen her banyoda kullanılabilen son derece pratik ve beğenilen ürünler olarak kabul edilmektedir. Sevi bebe bebek banyo şapkası art-111 pembe içeriği ile son derece renkli bir tasarım sunan bebeklerin dikkatlerini çekebilecek şekilde önemli ayrıntılar dikkate almasını gerektirmektedir. Banyo şapkaları bebekler açısından oldukça rahat ve sevilen bir ürün olmasının yanı sıra anneler ve babalar içinde hayat kurtarır nitelikte bir üründür. Saçlarının yıkanma sırasında gözlerine su gitmediğini göre bebek ağlamayacak ve huzursuzluk çıkartmayacaktır. Sevi bebe bebek banyo şapkası art-111 pembe kullananlar birçok noktada annelerin talepleri ve beğenileri ön planda durmaktadır. Geniş renk skalası ile bu ürün, ebeveynler için işlevsel özellikler sunar. Sizler de banyo zamanını keyifli bir hale dönüştürmek isterseniz bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Sevi Bebe Bebek Banyo Şapkası Art-111 Pembe 356017-00016_R004 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Sevi Bebe Bebek Banyo Şapkası Art-111 Pembe 356017-00016_R004 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Sevi bebe ürünleri banyo malzemeleri ya da bebek ürünlerinde son derece önemli ve kaliteli bir markadır. Sevi bebe bebek banyo şapkası art-111 pembe özellikleri sayesinden birçok noktada kişilerin beğenilerini kazanan ve son derece yaygın bir anlayış ile tercihlere sunulan önemli ayrıntılara yer vermektedir. Sevi bebe bebek banyo şapkası art-111 pembe kullanımı yaygın olarak görülmektedir. Satışları son derece yüksek olan ürünlerin hızlı bir şekilde tükendiklerinden bahsetme son derece yerinde ve doğru bir bilgi aktarımı olacaktır. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.