Sevi Bebe 2li Alıştırma Külodu No:2 15-20Kg - Beyaz

133 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
155 TL133 TL
Kurumsal Fatura
179,99 TL
Kurumsal Fatura
171,90 TL
Kurumsal Fatura
184,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sevi Bebe 2li Alıştırma Külodu No:2 15-20Kg - Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: badaanne Satıcı Ünvanı: ABDÜLHAMİT CANDAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1406922712400019 Vergi Kimlik Numarası: 1990192306
    Bu ürün badaanne tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • No:1 (1-15 Kg) No:2 (15-20 Kg) 1,5- 2 yaşındaki bebekler konuşamasa da konuşulanı anlar. Ebeveynler bebeği çişe alıştırmaya karar veren ebeveynlerin sevi bebe alıştırma külodunu alarak birkaç gün önceden defalarca bebeğe göstermeleri gerekiyor. Daha sonra ?Artık sana bez bağlamayacağız. Sen de bizim gibi külot giyeceksin? diyerek telkinde bulunacaklar. Yani bebeği psikolojik olarak külota çiş yapmaması gerektiği fikrine hazırlayacaklar. Alıştırma külodunu giydirdikten sonraki dönemde
  • bebeğin bilinen tuvalete gitme saatlerinde bebeği tuvalete götürerek, ?Sakın külotuna çiş yapma.?diyerek bir süre tuvalette veya lazımlıkta oturtacaklar. Bebek bu şekilde kendini sıkarak kaslarını geliştirecek ve kısa sürede tuvalet alışkanlığı edinecek. Hava geçirip sıvı geçirmeme özelliğinden dolayı terletme ve pişik yapmaz. Alıştırma külodunun bebek bezinden en önemli farkı, bebeğin ıslaklığı hissetmesini sağlamasıdır. Bebek bu şekilde ıslaklıktan rahatsız olacak, çiş yapmamaya çalışacak ve bu şekilde kasları gelişecektir. Alıştırma Külodu Çiş Kaçırıyorsa bunun iki nedeni var: 1-Yanlış ürün alınmıştır : Alıştırma külodunun içerisine yeterli emicilikte havlu , pamuk vs. konmamışsa , külot çişi tutmaz.2- Alıştırma külodu bebek bezi değildir. Birkaç defa çiş yapma beklenmemeli , külot ıslanınca değiştirilmelidir.Lüx alıştırma külodu?nun iç kısmı emici havlu kumaş. 2.katman hava geçirip sıvı geçirmeyen poliüretan mebran ve dış kısmı külot görünümlü pamuklu kumaştır. İç katmandaki havlu kumaşa elyaf takviyeli emici bir bölge daha eklenmiştir. Bu şekilde çiş yapılan bölge çişi toplayacaktır. Bacak kısmı çişi dışarı kaçırmamak için özel bir lastikten yapılmıştır. PVC ve zararlı madde içermez. 1 no 10-15 kg , 2-no -15-20 kg. Makinede veya elde yıkanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Yeşil
Geri Bildirim Ver