Sevi Bebe 2732 Anne Yanı Reflü Yatağı Pembe /

1.349 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sevi Bebe 2732 Anne Yanı Reflü Yatağı Pembe /

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kardeşlerbebek Satıcı Ünvanı: MEHMET GÖRGÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2298147023800001 Vergi Kimlik Numarası: 4090168628
    Bu ürün Kardeşlerbebek tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bebeklerde Tam Gelişmeyen Mide Kapakçığı Besinlerin Yemek Borusuna Kaçmasına Neden Olur.Bundan Dolayı Sık Sık Kusan Bebekler Yeterli Gıdayı Sindiremezler.Beslenmesinde Problem Olan Bebekler Gelişim Geriliği Sorunu İle Karşılaşır.Reflüsü Olan Bebekler Yemek Borusuna Kaçan Mide Asitlerinden Rahatsız Olur Ve Uykuları Düzenli Olmaz.Reflülü Bebekleri Yatırmanın En Doğru Pozisyonu Karnın Altta Kafanın Yukarıda Kaldığı Şekildir. Mide Asitlerinin Kaçısını Engeller. Delikli Sünger Yapısı Sayesinde Bebek Yüz Üstü Yatarken Bile Nefes Alabilir.0-1 Yaş Aralığına Hitap Eder.Bebeklerde Reflu Kapakçığı Tam Gelişmediği İçin Mide Asitleri Yemek Borusuna Kaçar Ve Bu Da Sık Sık Kusmalarına Neden Olur.Bu Ürün Yatış Pozisyonunu Ayarlayarak Mide Asidinin Yemek Borusuna Kaçmasını Engeller.Yan Yatışlarda Beli Ve Karnını Destekleyen Yastıkları Sayesinde Bebeğiniz Rahat Eder.Yüz Üstü Yatışlarda Verdiği Meyil Sayesinde Midesi Rahat Ederken ,Süngerdeki Delikler Nefessiz Kalmasını Engeller. Temizleme Özellikleri:Kılıfını Çıkararak Çamaşır Makinasında 30 Derecede Yıkayabilirsiniz.İçerik Dış %100 Koton İç: Süngermarka:Sevi Bebemarkanın Ait Olduğu Ülke:Türkiyeüretim Yeri:Türkiyekullanım Şekli:Bebek Yatağıkutusu Hasarlı Ürünlerin İadesi Kabul Edilmemektedir. Kargo Kaynaklı Hasarlarda, Kargo Tutanak Belgesi İle İade Gerçekleştirilebilir. Orijinal Kutuya Hasar Gelmesi, Üzerine Kargo Etiketi, Bandrol, Bant V.S. Yapıştırılması Halinde İade Kabul Edilemeyecektir..

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver