Sevi Baby Destekli Bebek Banyo Filesi Art-690 Akvaryum Desen

374,99 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,99 TL

Ürün Bilgileri

Sevi Baby Destekli Bebek Banyo Filesi Art-690 Akvaryum Desen

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kardeşlerbebek Satıcı Ünvanı: MEHMET GÖRGÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2298147023800001 Vergi Kimlik Numarası: 4090168628
    Bu ürün Kardeşlerbebek tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 6 noktadan takılan Sevibebe Destekli Bebek Banyo Filesi ile bebeğinizi tek başınıza kolaylıkla yıkayabilirsiniz. İçerisinde (boncuk) strafor bulunan destek, banyo sırasında bebeğiniz yüz üstü konumdayken göğsüne konulur ve başını yukarıda tutar.Böylece bebeğinizin cildi fileye sürtünerek tahriş olmaz aynı zamanda su yutması önlenir. Bebeğinizi suyun içerisinde banyo yaptırmak istediğiniz zaman plastik kancaları takmadan küvete bir miktar su ekleyip, bebeğin başını filenin yüksek kısmına ya da destek kısmına koyarak banyo yaptırabilirsiniz. Yeni üretim, temiz ve iri taneli (boncuk) straforla üretildiği için kanserojen-toksik madde-azo boya içermez. Yumuşak mikro kumaş, keyifli ve konforlu bir yatış sağlar. Destekli Bebek Banyo Filesi yıkanabilir,kolay kurur ve bakteri üretmez. 0-8 ay arası dönemde kullanılır. Standart boydaki bebek küvetlerine uygundur. 1- Sağlıklı mıdır ? Destekli banyo filesinin içinde boncuk strafor kullanılmıştır. Boncuk strafor kullan at yemek tabaklarının ana malzemesidir ve sağlıklıdır. Suyu kolay süzdüğü için çabuk kurur, bakteri üretmez. 2- Güvenli midir? 6 noktadan küveti tutar. Güvenliği Uluslararası test merkezi Intertek tarafından test edilmiştir. 3- Yıkanır mı ? Banyodan sonra suya tutup asmanız yeterlidir. Kullanılan kumaş ve boncuk strafor su ve kir tutmaz. İsterseniz elde yıkayabilirsiniz. 4- Kaç kilograma kadar taşır? Bebek oturmaya başlayana kadar hamak pozisyonunda kullanabilirsiniz. (Kilo sorunu olmaz.)

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver