4
Bacak ve Bel Çantaları kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

SEVENTEEN Kanvas Kumaş Çok Gözlü Bel Bacak Omuz Göğüs Motorcu Çantası

314,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
279,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

SEVENTEEN Kanvas Kumaş Çok Gözlü Bel Bacak Omuz Göğüs Motorcu Çantası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HNB Satıcı Ünvanı: YAKUP BAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1440015985
    Bu ürün HNB tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SEVEN TEEN YERLİ ÜRETİM SU GEÇİRMEZ KANVAS KUMAŞTAN İMAL EDİLMİŞ HEM BEL HEMDE BACAK BÖLGESİ APARATLI ÇOK GÖZLÜ ÇANTA. Tüm hava koşullarında kullanılabilinir. Ön tarafta beş adet fermuarlı ,Büyük,Orta ve Küçük cep bulunmaktadır. Arka tarafta fermuarlı büyük cep bulunmaktadır. Ayarlanabilir bel ve Bacak kemeri ile istenilen ölçülerde kullanılır. Çanta ölçüleri
  • En Üst Çanta Eni
  • 28 cm
  • En Üst Bel Kısmı Boy: 24 cm
  • En Alttan Derinlik :2,5 cm
Geri Bildirim Ver

SEVENTEEN Kanvas Kumaş Çok Gözlü Bel Bacak Omuz Göğüs Motorcu Çantası

Fonksiyonel özelliklerinin fazla olmasından dolayı bel, bacak ve omuz çantaları müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Son zamanlarda oldukça popüler olan bu ürünler, hem erkekler hem de kadınlar için son derece kullanışlıdır. SEVENTEEN kanvas kumaş çok gözlü bel bacak omuz göğüs motorcu çantası, yerli üretim ürünüdür. Kaliteli ve darbelere dayanıklı malzemelerle üretildiği için de uzun zaman boyunca deforme olmaz. SEVENTEEN marka motorcu çantasının yapımında, su geçirmez kanvas kumaş kullanılır. Bu sebeple yağmurlu havalarda da güvenle kullanabilirsiniz. Su geçirmez kanvas kumaşı sayesinde, temizliği de oldukça kolaydır. Ürünü, makinede yıkayabileceğiniz gibi ıslak bir bezle de silebilirsiniz. Kanvas motorcu çantası bel, bacak ve omuz gibi farklı takılma özelliklerine sahiptir. Böylece kollarınız serbest kalır. Bu durumda da hareket kabiliyetiniz etkilenmez.

  • Çok gözlü tasarım
  • Su geçirmeyen kumaş
  • Ergonomik yapı

Kullanışlı SEVENTEEN Kanvas Kumaş Çok Gözlü Motorcu Çantası

Kullanışlı SEVENTEEN Kanvas Kumaş Çok Gözlü Motorcu Çantası

Avantajlı özellikleriyle dikkat çeken SEVENTEEN bacak çantası, kullanışlı ve fermuarlı çoklu gözlerle dizayn edilir. Çantanın her ihtiyacınıza uygun ayrı bir bölmesi mevcuttur. Ön tarafında beş adet fermuarlı cep bulunur. Ön cepler; büyük, orta ve küçük olarak farklı boyutlardadır. Ceplerin farklı boyutlarda olması organize olmanızı ve aradığınızı bulmanızı kolaylaştırır. Arka tarafında fermuarlı büyük bir göz vardır. Telefon, cüzdan ya da anahtar gibi kişisel eşyalarınız saklamanız için ideal olabilir. Belinize takabileceğiniz kullanışlı klipsleri sayesinde, kemer niyetine dahi kullanabilirsiniz. SEVENTEEN kanvas kumaş çok gözlü motorcu çantası kullananların bıraktıkları görüşler, ürünün geniş iç hacmi konusunda oldukça olumludur. Bu sayede ihtiyaç duyabileceğiniz pek çok eşyanızı yanınıza alabilirsiniz. Ürünün bütün fermuarları, gün içinde sık kullanılacağı için dayanıklı materyallerden üretilir. Açıp kapatırken takılma ve atlama yapmaz.

Konforlu SEVENTEEN Bacak Çantası Kullanıcı Yorumları

Konforlu SEVENTEEN Bacak Çantası Kullanıcı Yorumları

SEVENTEEN kanvas kumaş çok gözlü motorcu çantası, motosiklet kullananların seyahat halindeyken dahi rahatlıkla kullanabileceği bir üründür. Çanta, sürücüler için özel olarak tasarlanır. Kişinin bacağını tamamen sarar. Ayrıca pratik bir kullanımı vardır. Ergonomik yapısı sayesinde, güvenli yolculuklara olanak sağlar. Motor yolculuklarının yanı sıra, yürüyüş sırasında, alışveriş yaparken, çeşitli kamp faaliyetleri gibi hareket gerektiren yerlerde de kolaylıkla kullanabilirsiniz. Bu özelliklerinden dolayı motorcu bacak çantası, rahatlığı ve konforlu olmasıyla dikkat çeker. SEVENTEEN kanvas kumaş çok gözlü motorcu çantası yorumlarına bakarak ürünün kullanımı ve fonksiyonları hakkında detaylı fikirler edinebilirsiniz. Bu çantanın bir diğer dikkat çeken özelliği de hafifliğidir. Eğer dışarıda ağır çantalar taşımayı sevmeyen biri iseniz bu ürünü tercih edebilirsiniz. POS cihazı da koyulabilecek boyutta olması özellikle motorlu kurye olan müşteriler için oldukça önemlidir.

SEVENTEEN Çok Gözlü Motorcu Çantası Uygun Fiyatlarla

Dikkat Çekici SEVENTEEN Çok Gözlü Motorcu Çantası Uygun Fiyatlarla

Kanvas kumaş motorcu çantasında, hem bel, hem de bacak bölgesi aparatı bulunur. Bu ayarlanabilir aparatlar sayesinde, ürünü istediğiniz ölçülerde kullanabilirsiniz. Bu sayede, çantanızı isterseniz kalın montların ya da pantolonların üstüne takabilirsiniz. Ayrıca ayarlanabilir askıları, omuzunuza ya da göğsünüze taktığınızda ağırlık yapmasını engeller. SEVENTEEN kanvas kumaş çok gözlü bel bacak omuz göğüs motorcu çantası fiyat skalası, her bütçeden müşteriye uygundur. Kullanışlı ebatı sayesinde, tek elle dahi çantanın istediğiniz herhangi bir gözünü açabilirsiniz. Farklı şekillerde takılabilme seçenekleriyle, güvenlik açısından da ekstra kolaylık sağlar. Motor kullanırken bacağınıza, kalabalık bir yerdeyken göğsünüze ya da yürüyüş yaparken belinize takmayı tercih edebilirsiniz. Çok avantajlı özelliklere ve kullanım kolaylığına sahip bu ürüne, siz de popüler alışverişin adresi Trendyol aracılığıyla uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.