Seven Co Panko Ekmek Kırıntısı 1 kg

161,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Seven Co Panko Ekmek Kırıntısı 1 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARMA TOPTAN Express Satıcı Ünvanı: ARMA TOPTAN GIDA MOBİLYA İNŞAAT OTOMOTİV İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0079057512300001 Vergi Kimlik Numarası: 0790575123
    Bu ürün ARMA TOPTAN Express tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karides, balık veya et gibi panelemek istediğiniz yiyeceklere, tuz vekarabiber serpin ardından soğuk suyla karıştırılmış tempura tozu ya da buğdayunuyla kaplayın bir kasede yumurta çırpın ve çırpılmış yumurtaya batırın dilerseniz yumurta içine süt de ekleyebilirsiniz panko ile kaplayın ve bastırın 3-4 dakika bekleyin.
Geri Bildirim Ver

Seven Co Panko Ekmek Kırıntısı 1 kg

Mutfaklarda kullanımı yaygın hale gelen çok çeşitli malzemeler vardır. Ekmek kırıntıları da bunlardan biridir. Farklı şekillerde kullanılabildiğinden dolayı müşterilere oldukça yardımcı olur. Panko ekmek kırıntısı olarak bilinen ürün, kızartma ya da kaplama yaparken yoğun şekilde kullanılır. Hazırlanan yemeklerin çıtır ve lezzetli olmasını sağlayan malzeme sayesinde pratik şekilde sunum yapabilirsiniz. Özellikle hamburger gibi aperitif yiyeceklerin hazırlanması sırasında tercih edilir. Yemek yemeyi keyifli hale getirdiğinden dolayı pek çok malzeme ile birlikte kullanılır. Dış kısmı çıtır yiyecekler elde etmek için bu ürünü kullanabilirsiniz. 1 kg ağırlığında olduğundan dolayı uzun süre boyunca hazırlık yaparken yeterli gelir. Tavuk yemeği yaparken kaplama için ekmek kırıntısı kullanabilirsiniz. Çeşitli baharatların yanı sıra oluşan çıtırlık sayesinde büyük bir keyifle tüketebilirsiniz.

  • 1 kg paket
  • Hafif yapılı
  • Farklı biçimlerde kullanıma uygunluk

Sevenco Panko Ekmek Kırıntısı Özellikleri

Sevenco Panko Ekmek Kırıntısı Özellikleri

Özenle paketlenmiş olan malzemelere yemek yaparken sıklıkla gereksinim duyulur. Sevenco Panko markası ile birlikte sunulan ekmek kırıntısı, kullanım alanı oldukça yaygın olan malzemeler arasında yer alır. Kızartma yaparken içi yumuşak ve dışı çıtır sonuçlar elde etmenize yardımcı olur. Bu gibi yiyecekler çok sayıda kişi tarafından severek tüketilir. Hafif yapılı olduğundan dolayı tüketirken kolaylık sağlar. Köfte ve benzeri yiyeceklerin hazırlanması sırasında da kullanılabilir. Müşterilerin tüketim alışkanlığına göre şekil alabilen ürün, özellikle Asya ve Avrupa mutfaklarında kullanılır. Bunun yanı sıra Amerikan mutfağında da kullanım alanına sahiptir. Kızartma yaparken kısa süre içerisinde pişer. Hem özenli görünen hem de pratik biçimde hazırlanabilen yiyeceklerin ortaya konulmasına yardımcı olur. Ürünü satın aldıktan sonra belirli bir büyüklüğe sahip olan kapaklı saklama kapları içerisine koyarak kolaylıkla muhafaza edebilirsiniz.

Leziz Seven Co Panko ile Lezzetli Sunumlar

Leziz Seven Co Panko ile Lezzetli Sunumlar

Seven Co Panko ekmek kırıntısı 1 kg olarak sunulan ürün, farklı mutfaklarda kullanılan malzemeler arasında bulunur. Lezzetli yiyeceklerin yapılmasına yardımcı olur. Pek çok malzeme ile birlikte kullanılabilir. Kullanım alanının geniş olması kullanan kişileri oldukça memnun eder. Hem çeşitli tariflerin hazırlanmasına yardımcı olur hem de müşterilerin damak zevkine uygun yiyecekler yapabilmenizi sağlar. Çıtır tavuk yaparken bu gibi malzemeler gerekli olan temel ürünler arasında yer alır. Sunumların dikkat çekici olmasına katkı sağlar. İnce yapılı olduğundan dolayı malzemeye kolaylıkla yapışır. Estetik görünüme sahip olan yiyeceklere lezzet katan bu ürün sayesinde gösterişli sofralar hazırlayabilirsiniz. Aile yemeklerinde ya da misafir ağırlarken tüketilmek üzere hazırlanan yiyecekleri kırıntı ile kaplayarak hoş bir görünüm elde etmesine yardımcı olabilirsiniz. Yemesi gibi hazırlaması da bir o kadar keyif veren ürünü satın alabilirsiniz.

Sevenco Panko Ekmek Kırıntısı Fiyatı ve Yorumları

Sevenco Panko Ekmek Kırıntısı Fiyatı ve Yorumları

Seven Co Panko ekmek kırıntısı 1 kg yorumları ürünün kullanım şekli hakkında pek çok detayı müşterilere sunar. Siz de damak zevkinizi ön planda tutarak tat ve kullanım şekli bakımından farklılık gösteren malzemeyi tercih edebilirsiniz. Fırında ya da yağda yapılan yiyecekler için kullanımı mümkündür. Sağlıklı atıştırmalıklar hazırlamak için de bu ürünü kullanabilirsiniz. Cam kutular içerisinde muhafaza ederek uzun süre boyunca taze kalmasını sağlayabilirsiniz. Kaşık ya da küçük ölçü kaplarından yardım alarak hazırladığınız yemeğe uygun olacak şekilde farklı ölçülerde kullanabilirsiniz. Seven Co Panko ekmek kırıntısı 1 kg fiyatı da malzemenin sağladığı imkanlar ile orantılı olacak şekilde ortaya konulur. Kahvaltı ya da akşam yemeğinde hazırlık yapabilmek için tüketmek istediğiniz yiyeceğe karar vererek bu gibi gereksinim duyulan malzemeleri ortaya çıkarabilirsiniz. 1 kg olarak paketlenen malzemeye Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.