Sesu Tüy Sarartıcı Krem 35 18 gr

164,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (59)
3 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
600 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
189,90 TL
3 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
79,14 TL75,52 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sesu Tüy Sarartıcı Krem 35 18 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MuchoMarket Satıcı Ünvanı: KAĞAN KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5320640086
    Bu ürün MuchoMarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sesu Tüy Sarartıcı Krem . Sesu Tüy Sarartıcı Krem istenmeyen koyu renkli tüyleriniz kısa sürede güçlendirmeden sarartır. .Pratik uygulama şekli sayesinde kol ve bacak bölgelerinde güvenle kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Ek Özellik Parfüm İçermeyen
  • Form Krem
  • SPF Korumasız
  • Tip Tüp
  • Hacim 151 - 250 ml
Geri Bildirim Ver

Sesu Tüy Sarartıcı Krem 35 18 gr

Sarartıcı kremler, tüylerin rengini açmak başta olmak üzere günlük hayatta birçok amaçla kullanılan ürünlerdendir. Sesu tüy sarartıcı krem, pratik bir şekilde istenmeyen tüyleri sarartarak sizi her anlamda memnun eder. Kısa sürede tüylerin rengini açan bu ürün kolay uygulanabilen özelliği ile ön plana çıkar. Kısa ve kalın kıllara uygulandığında dahi üst düzey performans sergiler. Sararan tüyler normalden az dikkat çekerek pürüzsüz bir görüntü elde etmenizi sağlar. Çok koyu renkli kılların dahi pratik bir şekilde rengini açabilen bu ürün büyük beğeni toplar. Sarartmak istediğiniz tüylerin üzerine sürüp birkaç dakika bekleyerek kusursuz sonuçlar alabilirsiniz. Tüm vücudunuza uygulayabileceğiniz tahriş etmeyen formülü sayesinde kaşlarınızın rengini açabilir, koyu görüntüden kurtulabilirsiniz.

  • Cildi tahriş etmeyen papatya ve panthenol
  • Kısa sürede etkisini gösteren formül
  • Pratik uygulanabilen yumuşak doku

Sesu Tüy Sarartıcı Krem 35 18 gr Özellikleri

Sesu Tüy Sarartıcı Krem 35 18 gr Özellikleri

Pratik kullanım avantajı sunan ürünler her zaman ön plana çıkar. Sesu tüy sarartıcı krem 35 18 gr, özel formülü ile büyük beğeni toplar. Tüyleri sarartıcı etkiye sahip bu ürün, cildi tahriş etmeyen yapısı ile sizi her anlamda memnun eder. Tüm cilt tiplerine uyumlu bir şekilde üretilerek herkesin rahatça kullanabilmesi sağlanır. Papatya ve panthenol eklenen içeriği sayesinde cilt tahrişini önler ve yumuşaklık kazandırır. Kutu içerisinde 35 gr renk açıcı krem ile 18 gr aktivatör bulunur. Bu ürünleri kendi ölçeği içinde karıştırırarak kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Rengi açılmak istenen tüylerin üzerine sürülen bu karışım, tüylerin yoğunluğuna ve sahip olduğu koyu renge göre 4-10 dakika arası bekletilir. Bekletilen karışım soğuk su ile durulanarak temizlenir. Böylece istenmeyen tüyler, dikkat çekmeyecek açık renge sahip olur.

Sesu Tüy Sarartıcı Krem 35 18 gr Yorumları ve Avantajları

Sesu Tüy Sarartıcı Krem 35 18 gr Yorumları ve Avantajları

İstenmeyen tüylerin koyu renkleri vücudunuzda kötü bir görüntü oluşturabilir. Sesu tüy sarartıcı sayesinde koyu ve bakımsız görüntüden birkaç dakika içerisinde kurtulabilirsiniz. Ağdanın alamadığı kısa tüylerin görünmemesi için rengini açabilirsiniz. Kısa süre içinde tüm tüyleri sarartabilen bu ürün, cildi tahriş etmeyen yapısı sayesinde birkaç kez üst üste uygulama olanağı tanır. Kılların rengi istenilen derecede açılmadığında yıkadıktan sonra tekrar uygulayabilir, birkaç dakika daha fazla bekleterek olumlu sonuç alabilirsiniz. Sadece istenmeyen tüylerde değil kaşlarda da kullanılan bu ürün, sizi her anlamda memnun eder. Kaş renginiz saçlarınıza göre koyu duruyorsa bu ürün ile saç ve kaş renginizi dengeleyebilirsiniz. Ürünü satın almadan önce Sesu tüy sarartıcı krem 35 18 gr yorumları ve müşteri önerilerini inceleyebilirsiniz. Böylece kullananların tavsiyeleri ve ürün kalitesi ile ilgili detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Sesu Tüy Sarartıcı Krem 35 18 gr Fiyatı

Sesu Tüy Sarartıcı Krem 35 18 gr Fiyatı

Sesu tüy sarartıcı krem 35 18 gr fiyatı belirlenirken ürünün tüm kullanışlı özellikleri göz önüne alınır. Sadece durulanarak vücuttan temizlenen içeriği büyük beğeni toplar. Dakikalar içerisinde istenmeyen tüylerin rengini açarak çok fazla dikkat çekmesini engeller. Aktivatör ile karıştırılarak hazırlanan sarartıcı krem, kendi ölçeği ve spatulası sayesinde pratik bir şekilde uygulanır. İçerisindeki papatya dolayısıyla güzel bir kokuya sahiptir. Uyguladıktan sonra teninizde kötü bir koku kalmasını engeller. Etkili formülü koyu renkli kılları dahi kısa sürede sarartarak üstün performans sergiler. Ağdanın yapışmadığı kısa tüylerin bu ürün ile rengini açarak kötü görüntüyü engelleyebilirsiniz. Vücudun temiz ve bakımlı görünmesi için koyu tüy renginden kurtulabilirsiniz. Saç ve kaş renginizi eşitlemek için bu kremi tercih edebilirsiniz. Gelişmiş ve kullanışlı özelliklere sahip bu ürünü Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajıyla satın alabilirsiniz.