Sesu Roll-on Kartuş Ağda Ağda Makinesi Isıtıcısı Ağda Bezi Hassas Cilt Set

249,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
254,90 TL
300 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sesu Roll-on Kartuş Ağda Ağda Makinesi Isıtıcısı Ağda Bezi Hassas Cilt Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Shemo Cosmetics Satıcı Ünvanı: MAK GLOBAL E-TİCARET REKLAMCILIK MEDİKAL OTOMOTİV İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0610144557500001 Vergi Kimlik Numarası: 6101445575
    Bu ürün Shemo Cosmetics tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1 ADET 2 YIL GARANTİLİ KARTUŞ AĞDA MAKİNESİ
  • 1 ADET SESU PUDRALI ROLL-ON KARTUŞ AĞDA 100ML
  • 1 ADET SESU YÜKSEK PERFORMANSLI PROFESYONEL 10MT AĞDA BEZİ HEDİYE
  • KULLANIM ŞEKLİ
  • Sesu Roll-on Sir Ağda Seti İncelemesi. Sir ağda kartuşunu makinaya takıyoruz ve 30-45 dakika sonra ağdamız eriyip uygulayacak kıvama geliyor. Isısını kontrol ettiğimiz ağdayı kolayca tüylerin üzerine uyguluyoruz, ağda bezini
  • yapıştırıp biraz ovalıyoruz ve tüylerin çıkış yönünün tersine doğru hızlıca çekiyoruz.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Form Kavanoz
  • Cilt Tipi Hassas
  • Paket İçeriği 1 - 5
  • Ürün Tipi Ağda Isıtıcı
Geri Bildirim Ver

Sesu Roll-On Kartuş Ağda Makinesi Isıtıcısı Ağda Bezi Hassas Cilt Set

İstenmeyen tüylerden kurtulmanın birçok farklı yolu vardır. Bunlar arasında ağda, bilinen ve sıklıkla tercih edilen yöntemlerden biridir. Cilt tipine uygun farklı içerikteki çeşitleri de ürünleri kullananların memnuniyetini artırma konusunda fazlasıyla etkili olur. Sesu Roll-On kartuş ağda ağda makinesi ısıtıcısı ağda bezi hassas cilt set seçeneği kaliteli ve konforlu yapısı ile müşterilerin beğenisini toplar. Set halinde satışa sunulan bu set; ağda yaparken gerekli olan 1 adet kartuş ağda makinesi, 1 adet Sesu pudralı roll-on kartuş ağda 100 ml ve 1 adet Sesu yüksek performanslı profesyonel 10 metre bezden oluşur. Siz de kolay ve konforlu bir deneyimi için beğeni kazanan bu ürünü güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Hassas ciltler için uygun içerik
  • Kolay ve pratik uygulama
  • Anında sonuç alma

Sesu Roll-On Kartuş Ağda Makinesi Kullanımı

Sesu Roll-On Kartuş Ağda Makinesi Kullanımı

Doğru kullanım için ürünü istenilen ısıya kolayca getiren Sesu roll on ağda makinesi, hızlı ve pürüzsüz sonuç almanızı sağlar. Ağda, makineye yerleştirildikten sonra kolayca ısınır. Bu sayede de rahat kullanım sağlanır. Hassas ciltler düşünülerek üretilmiş olan cihaz, vücuttaki her bölge için kullanılabilir. Kolayca ısınması ve pratik kullanımı sayesinde konforlu bir deneyim sunar. Ürün, olması gereken ısıyı ayarlayarak zahmetsiz uygulamalar yapmanızı kolaylaştırır. Bu seçeneği kullanmak için sir ağda kartuşu makineye takılır. Yaklaşık 30 ila 45 dakika arasında bir süre sonra ürün eriyip uygulanacak kıvama gelir. Isı kontrol edildikten sonra kolayca tüylerin üzerine uygulanır. Ağda bezi tüylerin üzerine yapıştırılıp biraz ovalandıktan sonra tüylerin çıkış yönünün tersine doğru hızlıca çekilir. Siz de evinizin konforunda pratik bir şekilde istenmeyen tüylerinizden kurtulmak için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Kaliteli Sesu Roll-On Kartuş Ağda Makinesi

Kaliteli Sesu Roll-On Kartuş Ağda Makinesi

Sesu roll-on ağda seçeneğinin kullanımına başlamadan önce cihazın ulaşması gereken bir ısı seviyesi bulunur. Ürün yapısı bozulmadan kullanım yapmak, etkili ve uzun süreli sonuç alabilmek için son derece önemlidir. Bu yüzden gereksinim duyulan zaman aralıklarında uygulama yapılması, üründen doğru bir şekilde yararlanmanızı sağlar. Isı kaybının yaşanmaması için uygulama sırasında ürünü makinede bekletmek hızlı uygulamayı kolaylaştırır. Ürünün makinede uzun süre beklemesi halinde oluşabilecek sorunlara karşı makinenin aşırı ısınmayı önleyici özelliği vardır. Aynı zamanda estetik bir tasarımı da bulunur. Boyutu sayesinde fazla yer kaplamaz. Bu açıdan da kullanım kolaylığı sağlar. Kolay kavranan kıvrımlı gövdesi ürünün elinize oturmasını ve uygulama yaparken rahat etmenizi kolaylaştırır. Tüm bu özellikleri sayesinde siz de kolay ve pratik bir şekilde ağda işlemini güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Bütçenize Uygun Sesu Roll-On Kartuş Ağda Fiyatları

Bütçenize Uygun Sesu Roll-On Kartuş Ağda Fiyatları

Beğeni kazanan bu seçenek, sahip olduğu tüm özellikleri ile birlikte kolay kavranabilen yapısıyla da tercih sebebidir. Ürün tercihi yaparken cihazın özelliklerinin yanında sunduğu fiyat da son derece önemlidir. Sesu roll-on kartuş ağda ağda makinesi ısıtıcısı ağda bezi hassas cilt set fiyatı, ürün özellikleri üzerinden belirlenir. Ciltte kullanılacak her ürünün kişinin cilt tipine uygun olması ve hassasiyet yaratmaması fazlasıyla önem taşıyan bir detaydır. Hassas ciltler için üretilen bu ürün, cildinize dost bir tutum sergiler. Cilt yapısına dost ve kaliteli içeriklerin olduğu ürünlerle vücudunuza gereken önemi verebilirsiniz. Siz de Sesu roll-on kartuş ağda ağda makinesi ısıtıcısı ağda bezi hassas cilt set yorumları kısmına göz atarak ürünle ilgili değerlendirmelere bakabilirsiniz. Kaliteli yapıdaki bu seçeneği Trendyol’dan cazip fiyatlarla satın alabilirsiniz.