Sesu Rollon Ağda 100 ml Hassas Ciltler

93,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
400 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
99,70 TL
Kurumsal Fatura
108 TL99 TL
3 Adet ve Üzeri 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
105,36 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sesu Rollon Ağda 100 ml Hassas Ciltler

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İkoncan Satıcı Ünvanı: İCON KİŞİSEL BAKIM KOZMETİK ÜRÜNLERİ ÜRETİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0470126440200001 Vergi Kimlik Numarası: 4701264402
    Bu ürün İkoncan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sesu Roll-On Sir Ağda Hassas Cilt 100 ml Sesu Roll-on Sir Ağda, mükemmel ürün performansını evinize getiriyor. Sesu Roll-on Sir ağdalar, farklı içeriklere göre özel olarak geliştirilmiştir. Sir Ağda şeker içermez. Kısa tüylerde bile etkilidir. Düzenli kullanıldığında tüylerde azalma ve incelme görülür. Sizi haftalar boyu süren pürüzsüz bir cilde kavuşturur. Ürün Kullanımı: 1) Sesu Roll-on sir ağdayı, Sesu Roll-on Kolay Ağda makinesinde ısıtınız. 2) Ağdanın uygun ısı seviyesine geldiğini anlayabilmek için roll-on'un kolayca sürülebildiğini kontrol ediniz. 3) Kolayca sürülemiyorsa bir süre daha ısıtınız. Uygun ısı seviyesindeki roll-on'u tüylerin çıkış yönü doğrultusunda sürünüz. 4) Ağda bezini yine tüylerin çıkış yönü doğrultusunda yapıştırınız ve ağda bezini cildinizin üzerinde birkaç kez ovunuz. 5) Bir elinizle cildinizi gergin tutup diğer elinizde bezi ani ve tek bir hareket ile tüylerin çıkış yönünün tersine doğru, cildinize paralel olarak çekiniz. 6) Ağda işlemini bitirdikten sonra cildinizi Sesu Sir Ağda Temizleme Mendili ya da Sesu Sir Ağda Temizleme Yağı ile temizleyiniz.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Paket İçeriği 10+
  • Ürün Tipi Normal Ağda
  • Form Boncuk
Geri Bildirim Ver