Sesu Hassas Cilt Özel Set Boncuk Ağda Killi Cezveli Sir Ağda Makinesi Kartuş Ağda Makinesi Pudralı Kartuş

159 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sesu Hassas Cilt Özel Set Boncuk Ağda Killi Cezveli Sir Ağda Makinesi Kartuş Ağda Makinesi Pudralı Kartuş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: e-paketim Satıcı Ünvanı: ŞEBNEM YALÇIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Vergi Kimlik Numarası: 9310814705
    Bu ürün e-paketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Set ürün içerik 1 adet sir ağda makinesi cezveli 2 yıl garantili(mor) 1 adet kartuş ağda makinesi 2 yıl garantili (mor) 1 adet sesu hass.Cilt kil özlü inci boncuk ağda 250gr(skt2026) Ulaşılması zor ve kıvrımlı bölgelerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sesu inci boncuk sir ağda şeker içermez. Kısa tüylerde bile etkilidir. Düzenli kulanıldığında tüylerde azalma ve incelme görülür sizi haftalar boyu süren pürüzsüz bir cilde kavuşturur.Kil içeriği ile gözenek temizleyici özelliği vardır. Bezsiz kullanılır. 2 adet sesu hassas cilt pudralı kartuş ağda 100ml Kullanım şekli Sesu roll-On sir ağda kartuşunu makinaya takıyoruz ve 30 dakika sonda ağdamız eriyip uygulayacak kıvama geliyor. Isısını kontrol ettiğimiz ağdayı kolayca tüylerin üzerine uyguluyoruz, ağda bezini Yapıştırıp biraz ovalıyoruz ve tüylerin çıkış yönünün tersine doğru hızlıca çekiyoruz. 1 adet sesu ağda yağı böğürtlen&badem özlü spreyli 150ml 1 adet sesu 10mt rulo ağda bezi 10 adet uygulama spatula

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Hassas
  • Form Boncuk
Geri Bildirim Ver