Sesu Erkekler Için Tüy Dökücü Krem Normal Ciltler 100 ml

193 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (26)
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
269 TL'ye 12 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
119,90 TL
Kurumsal Fatura
119,90 TL
Kurumsal Fatura
124,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sesu Erkekler Için Tüy Dökücü Krem Normal Ciltler 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: atoly Satıcı Ünvanı: KADİR SOLAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7720912887
    Bu ürün atoly tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sesu For Men Tüy Dökücü Krem Normal Ciltler 100 ml For Men Tüy Dökücü Krem, istenmeyen tüylerinizden hızlı, kolay ve acısız bir şekilde kurtulmanızı sağlar. Cildi tahriş etmeyen ve E vitamini ile zenginleştirilmiş formülasyonu ile cildinizi besler. Tıraşa göre daha pürüzsüz sonuçlar sağlar. NASIL KULLANMALIYIM? Kremi doğrudan cildinizin üzerine tüyleri tamamen kapatacak şekilde ince bir tabaka halinde sürünüz. 5 dakika bekledikten sonra, önce küçük bir bölge üzerinde spatulanın ucu ile deneyin. 10 dakikadan fazla beklemeyin.. Bol soğuk su ile temizleyin. Kullanma Talimatı ÜRÜNÜ UYGULAMADAN ÖNCE KULLANMA TALİMATINI DİKKATLİCE OKUYUNUZ. Uygulama öncesi: Her kullanım öncesi cildinizin küçük bir bölgesinde ürünü kullanma talimatlarına göre uygulayı, cildin gösterdiği reaksiyonu mutlaka kontrol ediniz. 24 saat sonra bu bölgede herhangi bir reaksiyon görünmezse, ürünü güvenle kullanabilirsiniz. Bu test sayesinde kremin cildinizdeki etkisi ve sürülmesi gerekn miktarı öğrenebilirsiniz. Kullanım esnasında hafif bir yanma veya karıncalanma hissederseniz cildinizin hassa olduğu anlaşılır. Bu durumda kremi derhal siliniz ve bölgeyi soğuk su ile iyice yıkayınız. Uygulama: Kremi doğrudan cildinizin üzrine tüyleri tamamen kapatacak şekide ince bir tabaka halinde yayınız. Kremi cildinizde 5 dakika beklettikten sonra, küçük bir bölgeyi spatulanın ucuyla temizleyerek tüylerin alınıp alınmadığını kontrol ediniz. Tüyler kolaylıkla alınıyorsa kreminin tamamını spatula ile temizleyiniz. Tüyler kolaylıkla alınmıyorsa birkaç dakika daha bekleyiniz. Ancak kremi cildinizde 10 dakikadan fazla bekletmeyiniz. Bol su ile yıkayarak durulayınız. Uygulama sonrası: Cildinizi kaşımayınız Tüy dökücü krem uygulamasında 12 saat sonra deodorant ve parfümünüzü kullanabilirsiniz. İki uygulama arasında mutlaka 48 saat bekleyiniz.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Form Tüp
  • Hacim 100 ml
Geri Bildirim Ver