Sesu Boncuk Sir Ağda Killi 250 gr

199,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sesu Boncuk Sir Ağda Killi 250 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: B&S Group Satıcı Ünvanı: ŞEVKET ŞENKAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2564258019200001 Vergi Kimlik Numarası: 8070600281
    Bu ürün B&S Group tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sesu Boncuk Sir Ağda Killi 250 gr Bezsiz Kullanım %0 Şeker Kil içeriği ile aynı zamanda gözeneklerin temizlenmesine yardmcı olur. Sesu Boncuk Sir Ağda Killi ürünü ile profesyonel salonlarda alınan mükemmel sonucu evinizde kolayca alabilirsiniz. Ulaşılması zor ve kıvrımlı bölgelerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sizi haftalar boyu süren pürüzsüz bir cilde kavuşturur.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Form Kavanoz
  • Paket İçeriği 1 - 5
  • Ürün Tipi Sir Ağda
Geri Bildirim Ver

Sesu Killi 250 gr Boncuk Sir Ağda

İnsanlar dışarıda özgüvenli ve hoş bir şekilde vakit geçirebilmek için cilt güzelliklerine oldukça özen gösterir. Özellikle pürüzsüz bir cilde sahip olurken sunduğu faydalar nedeniyle Sesu 250 gr killi boncuk sir ağda hemen hemen her kesimden oldukça ilgi görür. Isıtılarak kullanılan killi boncuk sir ağda, güzellik salonlarında vakit harcamaya gerek kalmadan pürüzsüz bir görünüme sahip olmanızı sağlar. Cilde zarar vermeden kolay ve pratik kullanım imkânı veren bu ürün, killi formülüyle de gözenekleri temizler. Küçük boncuklardan oluşan 250 gr ağda, ihtiyaç duyulduğu kadar eritilerek kullanılabilmesi nedeniyle de bütçe dostu bir tercih olma özelliğini taşır.

  • Sesu sir ağda, toplamda 250 gr ağırlığında küçük boncuklardan oluşur.
  • Kil barındıran içeriği sayesinde cildin güzelleşmesine yardımcı olur.
  • Ağda, antialerjik içeriği sayesinde hassas ciltler tarafından kullanılabilir.

Sesu Boncuk Killi Sir Ağdanın Özellikleri Nelerdir?

Sesu Boncuk Killi Sir Ağdanın Özellikleri Nelerdir?

Sesu 250 gr killi boncuk sir ağda, cilt üzerindeki kılları kökü ile birlikte almak için kullanılır. Yoğun formülü ile tüm kıvrımlara kolayca uygulanan Sesu boncuk sir ağda, kısa veya uzun tüm tüylerinizden kurtulmanıza yardımcı olur. 250 gram ağırlığındaki paketiyle uzun ömürlü kullanım imkânı verir. Küçük boncuklar hâlinde tasarlanması nedeniyle istenilen miktarda kullanılabilir. Mavi ve krem olmak üzere çok sayıda boncuktan oluşan ürün, ağda makinelerinde eritilerek kullanılır. Tüyleri alırken cildin en üst tabakasına zarar vermemesi için insan vücudu ile uyumlu içerikler kullanılarak geliştirilmiştir. Sesu 250 gr killi boncuk sir ağda, antialerjik özelliğe sahiptir. Bu nedenle alerjiye yatkın cilt yapısına sahip kişiler tarafından da gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Kil içeren formülü sayesinde cildiniz sıkı, parlak ve pürüzsüz bir hâl alır.

Sesu Boncuk Killi Sir Ağda Nasıl Kullanılır?

Sesu Boncuk Killi Sir Ağda Nasıl Kullanılır?

Sesu 250 gr killi boncuk sir ağda, bezsiz ve kolay kullanım imkânıyla oldukça beğeni kazanır. Sir ağdayı kullanmadan önce hijyen ve konfor için bir eritme makinesine sahip olmanız gerekir. Ardından uygulama yapacağınız bölgenin genişliğine göre yeterli miktarda boncuk ağdayı eritme haznesine dökebilirsiniz. Tamamen pürüzsüz hâle gelen ağdayı kullanmak için bir ağda çubuğuna ihtiyacınız vardır. Ağdayı çubuk yardımı ile aldıktan sonra tüylerinizin çıkış yönüne doğru cildinize sürmeniz gerekir. Ağdanın tamamen pürüzsüz ve düz bir hat şeklinde cilde yayıldığından emin olmalısınız. Ürünün tamamen donması için birkaç dakika beklemelisiniz. Ardından katılaşan ağdanın uç kısmını kaldırarak kılların çıkış yönünün tersine doğru tek harekette çekmeniz önerilir. Bu sayede tüm tüylerinizden kurtulurken kızarıklık ve morarma gibi can sıkıcı kazalarla da baş etmek zorunda kalmazsınız.

Sesu Boncuk Killi Sir Ağda Cilde Zarar Verir mi?

Yetişkin tüm bireyler tüylerinden kurtulmak için çeşitli yöntemlere başvurur. Sesu boncuk sir ağda kullananlar, tüylerinden kolay ve pratik bir biçimde kurtulduklarını belirtir. Uzun süre boyunca pürüzsüz ve yumuşak bir cilde sahip olmak için Sesu 250 gr killi boncuk sir ağda kullanabilirsiniz. Sesu ağda, en kısa tüylerin bile kolaylıkla alınmasına yardımcı olur. Sesu 250 gr killi boncuk sir ağda, hassas cilt yapısına sahip bireyler tarafından da kullanılabilir. Sir ağda, doğru bir biçimde uygulandığında eklem bölgelerinde ve vücut kıvrımlarında bile morarma, kızarma ve soyulma gibi istenmeyen durumların yaşanmasına neden olmaz. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Sesu boncuk ağda yorumlarını inceleyerek pürüzsüz görünen bir cilde sahip olmanızı sağlayacak olan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.