10
Uçlu Kalem kategorisinde
en çok favorilenen 10. ürün

Serve Sv-deep-0,7 Lavanta Versatil Kalem

175,82 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
230,98 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
224,40 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Serve Sv-deep-0,7 Lavanta Versatil Kalem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gültermalrulo Satıcı Ünvanı: SABRİ KELEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3000770089400019 Vergi Kimlik Numarası: 5430490325
    Bu ürün Gültermalrulo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Serve Deep 0.7 mm Versatil Kalem
  • Lavanta Özellikleri
  • Yüksek Japon kalitesiyle üretilmiştir.
  • Çevirince ortaya çıkan kaliteli silgi.
  • Gizlenebilir metal uç.
  • Kauçuk özelliği ile rahat kullanım
  • Uç Kalınlığı: 0.7mm

Ürün Özellikleri

  • Renk Mor
Geri Bildirim Ver

Serve 0,7 Mm Pastel Lavanta Versatil Kalem

Tıpkı benzersiz parmak izleri gibi yazı tarzı da bireyleri birbirinden ayırmak için gözlemlenen unsurlar arasında yer alır. Bireylerin benzersiz yazı tiplerine sahip olmasının nedeni ise çoğunlukla kullanılan kalem, tutuş biçimi ve aktarılan yüzey gibi unsurlardır. Normal şartlarda güzel ve okunaklı bir yazı tipine sahip olmak için üç parmakla konforlu bir şekilde kavranabilen ve orta kalınlıkta bir kalem kullanılması gerekir. Serve Deep 0.7 uçlu kalem hem kaliteli hem de konforlu tasarımıyla hemen her yaş ve kesimden oldukça ilgi görür. Tutuşu kolaylaştıran yastıklı bölümü ve kalınlığı sayesinde özellikle yazmaya yeni başlayan öğrenciler için ideal bir seçenektir. Hafifliği sayesinde elle bütünleşerek yazımı oldukça kolaylaştırır. Pastel tonlardaki lavanta rengiyle göz alıcı bir görünüm sağlar.

  • Marka: Serve
  • Uç kalınlığı: 0.7 mm
  • Tür: Mekanik

Serve 0.7 mm Versatil Kalemin Özellikleri Nelerdir?

Serve 0,7 Mm Pastel Lavanta Versatil Kalem Fiyatları

Serve Deep 0.7 versatil kalem, kolay ve konforlu kullanım imkânı veren dış tasarımıyla öne çıkar. Kalın ve ideal ağırlıktaki yapısı, yazma sırasında kalemden kaynaklanan el, bilek ve parmak ağrılarının önüne geçer. Ergonomik tasarımı ve silikon parmak desteği sayesinde tutuşu ve yazmayı kolaylaştırmayı hedefler. Basmalı çalışma modeli yazım sırasında kolayca uç yenilemeye olanak sağlar. Uç mekanizmasının gizlenebilir olması, kullanımın ardından güvenli bir şekilde muhafaza edebilmeyi mümkün kılar. Ürün, kömür uçla birlikte kullanılabilir. Ucu tükendiğinde üst topuzu basılı tutarak alttan doldurma yöntemiyle yeniden yazmaya hazır hâle getirilir. Kapak kısmında yedek silgisi bulunur. Lavanta rengi, aksesuarlarında eğlenceli ve sevecen kişiliğini sergilemek isteyenler için idealdir. Uygun kullanım koşullarında uzun süre boyunca formunu, kalitesini ve dayanıklılığını korur.

Serve 0.7 mm Versatil Kalemin Tutuşu Rahat mıdır?

Serve 0,7 Mm Pastel Lavanta Versatil Kalem Fiyatları

Mekanik kurşun kalem olarak da bilinen Serve Deep 0.7 mm versatil kalem, el ve parmaklara kolayca oturan ergonomik tasarımı ile uzun süreli ve yüksek tempolu kullanımda oluşabilecek ağrı ve sızıyı minimum seviyeye indirir. Silikon tutma kısmı sayesinde kayma ve terleme gibi dezavantajları ortadan kaldırarak kullanıcıya kalemle bütünleşme imkânı verir. Kazandığı beğeninin büyük bir kısmı, yumuşak silikon yastığından gelir. Parmaklarını sıkarak kalem kullananlar da rahat ve özgür bir yazma stiline sahip olanlar da Serve Deep versatil kalem ile kolay ve konforlu bir deneyim yaşar. Silikon tutaç sayesinde kalemi sıkma ihtiyacı azalacağından yazma eylemi de oldukça kolay hâle gelir. Yazım sırasında oluşabilecek kol ağrısı sorunları Serve Deep 0.7 kalem ile ortadan kalkar.

Serve 0.7 mm Versatil Kalem Kaliteli midir?

Serve 0,7 Mm Pastel Lavanta Versatil Kalem Fiyatları

Her yaş ve kesimden kullanıcı için ideal seçenekler arasında yer alan Serve Deep mekanik kurşun kalem, Japonya’da üretilir. Kesintisiz ve konforlu bir yazma deneyimi için kullanıcıların ihtiyaç duyabileceği tüm özellikleri barındırır. Hızlı ve yoğun yazma temposunda el ve parmaklar için maksimum konforu hedefler. Sağlam bir tutuş için ideal sertlikte üretilmiş silikon ve kalemin tamamı, yetkili kimya laboratuvarlarında incelenerek kullanıma sunulur. Çeşitli sağlık testlerinden geçmiş ve uluslararası patente sahip ürün, gönül rahatlığıyla her yaş grubu için kullanılabilir. Sağlık için güvenilirliğinin yanı sıra dayanıklı mekanik aksamı ile de oldukça beğeni kazanır. Dayanıklı ve kaliteli materyallerden üretilen Deep Serve 0.7 kalem, uzun yıllar boyunca rahatlıkla kullanılabilir. Gerçek kullanıcı deneyimlerinden haberdar olmak için Deep Serve 0.7 mm pastel lavanta versatil kalem yorumlarını inceleyebilir ve bütçenizi zorlamadan Trendyol’dan kolayca satın alabilirsiniz.