Serstil Mega Boy Baza Altı Pembe Çizgili Hurç 74 X 46 X 22 Cm

99,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
4. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
109,90 TL

Ürün Bilgileri

Serstil Mega Boy Baza Altı Pembe Çizgili Hurç 74 X 46 X 22 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ESTİ Satıcı Ünvanı: ESTİ KONFEKSİYON TEKSTİL TAŞIMACILIK İNŞAAT İMALAT İTHALAT İHRACAT TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0380051042000014 Vergi Kimlik Numarası: 3800510420
    Bu ürün ESTİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mega Boy Baza Altı Pembe Çizgili Hurç
  • Ürün Ölçüleri: 74 x 46 x 22 cm
  • Renk: Beyaz zemin üzeri pembe çizgi (farklı renk seçenekleri mevcuttur.)
  • Eşyalarınızı tozdan ve kirden korur
  • Hava geçirgenliği sayesinde eşyalarınız nemlenmez.
  • Kullanılmadığı zaman katlanıp saklanabilir.
  • İade Koşulları: Ürünleriniz tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir. Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilmeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Renk Pembe

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni%100 Polipropilen

Yıkama Talimatları

  • Type 0
Geri Bildirim Ver

Serstil Mega Boy Baza Altı Pembe Çizgili Hurç 74 X 46 X 22 Cm

Yorganların, nevresimlerin ve kumaş yapılı diğer ev eşyalarının kolaylıkla muhafaza edilmesi için baza altı pembe çizgili hurçlar kurtarıcı rolünü üstlenir. Standart yapılara sahip Serstil mega boy baza altı pembe çizgili hurç 74 x 46 x 22 cm baza altı ve dolap için ideal bir boyuta sahiptir. Kolaylıkla muhafaza edilebilen bu ürün, özel kumaş yapısı sayesinde eşyaların uzun süre korunmasını sağlar. Hurçların kumaş yapısının dayanıklı olması ve gözeneklerle hava alabilecek şekilde üretilmesi müşteriler için büyük avantajdır. Bu ürün eşyaları rutubet, nem gibi dış faktörlerden korur, temiz bir şekilde muhafaza edilmesine olanak sağlar. Pratik ev eşyalarının başında gelen baza altı hurçlar yaşam alanınızda daha fazla yer açarak ferahlık sağlar. Böylece kendinize düzenli, ferah, şık bir ortam yaratmış olursunuz.

  • Portatif yapılı
  • Geçirgen kumaş yapısı
  • Kolay saklanabilir

Günlük Kullanıma Uygun Serstil Mega Boy Hurçlar

Günlük Kullanıma Uygun Serstil Mega Boy Hurçlar

Serstil mega boy baza altı pembe çizgili hurç 74 x 46 x 22 cm SERS00005 eşyalarınızı toz, kir ve diğer partiküllerden korur. Bu ürün, özel kumaş yapısı ile birlikte eşyalarınızın temiz ve kuru kalmasını sağlar. Böylece ürünü uzun vadede gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Malzemenin hava geçirgenliği yapısı ile beraber eşyalarınız nem, rutubet gibi faktörlerden uzak bir şekilde muhafaza edilir. Baza altı hurçlar portatif yapılıdır, kullanılmadığı zaman katlanıp saklanabildiği için yer tasarrufu konusunda büyük avantaj sağlar. Görüntü kirliliğine ve dağınıklığa etkili bir çözüm sunan bu ürün, göz alıcı tasarımı ve canlı renkleri ile odanıza hoş bir hava katar. Çamaşırlarınızı ve diğer kumaş türevi eşyalarınızı temizleyip kuruttuktan sonra uzunca bir süre temiz ve ferah şekilde muhafaza edebilirsiniz. Ayrıca ürün kolaylıkla temizlenebilir yapıya sahiptir, ılık su ve deterjanla elde yıkanabilir.

Serstil Mega Hurçlarla Toplu ve Düzenli Alanlar

Serstil Mega Hurçlarla Toplu ve Düzenli Alanlar

Serstil mega boy baza altı pembe çizgili hurç temel olarak sık kullanılmayan, ayak altı olarak sayılabilecek eşyalar için kurtarıcı rolünü üstlenmesi amacıyla tasarlanır. Bununla beraber günlük hayatta kullandığınız eşyaları düzenli bir şekilde muhafaza etmek için de baza altı hurçları tercih edebilirsiniz. Askı ipi ve sıkı yapısıyla beraber sadece baza altı değil, dolap gibi birçok alanda rahatlıkla kullanabilirsiniz. İdeal boyutu ve portatif tasarımıyla yaşam alanınızı toplu ve düzenli bir şekilde dizayn edebilirsiniz. Ürünün katlanabilir ve kolay saklanabilir olması Serstil mega boy baza altı pembe çizgili hurç 74 x 46 x 22 cm kullananların tercih etme sebeplerinin başında gelir. Şık ve sade tasarımıyla yaşam alanınıza ilham olan ürün, diğer ev eşyalarınızla uyum sağlayarak ortamın ferah bir görüntüye sahip olmasına olanak tanır.

Bütçelere Uygun Pembe Çizgili Hurç Fiyatı

Bütçelere Uygun Pembe Çizgili Hurç Fiyatı

Müşterilerin isteklerine ve ihtiyaçlarına göre üretilen modeller arasında yer alan Serstil ürünü, birçok müşterinin tercihleri arasındadır. Ürün özellikleri kısmını inceleyip baza altı hurçların malzeme yapısı, ebatı, renk tonları hakkında bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca daha önce satın alan müşteriler tarafından yazılan yorumlardan da yararlanabilirsiniz. Dilerseniz Serstil mega boy baza altı pembe çizgili hurç 74 x 46 x 22 cm yorumlarını ve değerlendirmeleri inceleyebilir, ürün hakkında detaylı bir şekilde bilgi sahibi olabilirsiniz. Kullanan ve memnun kalan müşterilerin fikir ve deneyimlerinden yararlanarak bu ürünü satın alabilirsiniz. Serstil mega boy baza altı pembe çizgili hurç 74 x 46 x 22 cm fiyatları ürün özellikleri göz önüne alınarak belirlendiği için birçok müşterinin bütçesine uygun olarak belirlenir. Bu sebeple siz de ihtiyaç duyduğunuz depolama alanına Trendyol’dan edineceğiniz ürün sayesinde kolayca sahip olabilirsiniz.