Sermet Süs Dünyası 2 Mt'lik Siyah Gerçek Deri Takı Bileklik Ipi Deri Ip 2 Mm Kordon Ip

69,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sermet Süs Dünyası 2 Mt'lik Siyah Gerçek Deri Takı Bileklik Ipi Deri Ip 2 Mm Kordon Ip

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sermet Süs Dünyası Satıcı Ünvanı: MEHMET ORDU ORTAKLIĞI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kütahya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6450034097
    Bu ürün Sermet Süs Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GERÇEK HAKİKİ DERİDEN YAPILMIŞTIR 2 METRE FİYATIDIR BİLEKLİK VE KOLYE YAPIMINDA VEYA HERÇEŞİT HOBİ İŞLERİNİZDE KULLANIMA UYGUNDUR HER BİR SATIŞ 2 METRE GÖNDERİLİR 2 MM KALINLIĞINDADIR GERÇEK SİYAH DERİDİR

Ürün Özellikleri

  • Materyal Deri
  • Taş Cinsi Boncuk
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Sermet Süs Dünyası 2 Metre Siyah Gerçek Deri Takı Bileklik İpi Deri İp 1,7 Mm Kordon İp DERİ-2

Sermet Süs Dünyası siyah gerçek deri takı bileklik hem hobi için hem de iş için kullanımı uygun olan bir aksesuar malzemesidir. Sermet Süs Dünyası gerçek deri bileklik ipi, takı dışında farklı alanlarda da kullanımı tercih edilebilecek bir üründür. Sermet Süs Dünyası 2 Metre Siyah Gerçek Deri Takı Bileklik Ipi Deri Ip 1,7 Mm Kordon Ip DERİ-2 ürününün tüm özelliklerine göz atabilirsiniz.

 
  • Sermet Süs Dünyası siyah deri takı ve bileklik ipi gerçek deriden üretim
  • Sermet Süs Dünyası siyah deri ip iki metre uzunluk
  • Sermet Süs Dünyası deri takı ipi 1.7 mm kalınlık

Sermet Süs Dünyası 2 Metre Siyah Gerçek Deri Takı Bileklik İpinin Kullanımı

Sermet Süs Dünyası 2 Metre Siyah Gerçek Deri Takı Bileklik İpinin Kullanımı

Sermet Süs Dünyası siyah gerçek deri takı bileklik ipi, takı yapımı için kullanılabilir. Sermet Süs Dünyası 2 metre deri takı ipi zevke göre ufak aksesuar eklemeleri ile yeni takılara dönüştürülebilir. Takı yapımı ile ilgilenenlerin sıklıkla tercih ettikleri deri ipin boyu yapılmak istenilen takıya göre ayarlanabilir. 2 metre olarak gelen takı ipi makas veya tercih edilen farklı bir kesici alet ile kolayca kesilerek küçültülebilir ya da tercihe göre bütün olarak kullanılabilir. Sermet Takı Dünyası deri ipi, takı ve bileklik ipi olarak geçse de kullanım alanı sadece takı olmayabilir. Siyah gerçek deri takı bileklik ipi farklı hobi alanları ile ilgilenenlerin de kullanabileceği bir malzemedir. Tercihe göre süs yapımı veya eski eşyaların yenilenmesi gibi çeşitli alanlarda da kullanılabilir.

 

Sermet Süs Dünyası 2 Metre Siyah Gerçek Deri Takı Bileklik İpi ile Takı Yapılır mı?

Sermet Süs Dünyası 2 Metre Siyah Gerçek Deri Takı Bileklik İpi ile Takı Yapılır mı?

Sermet Süs Dünyası gerçek deri siyah bileklik ipi, takı yapımı ile ilgilenenlerin en çok tercih ettiği ip türlerinden biri olan deri ip türündedir. Ürün her türlü takının yapımı için oldukça uygundur. Çeşitli boncuklarla renkli takılar yapabilirsiniz. Takılarınızı farklı ve kolay tasarımlarla örebilmeniz de mümkündür. Hayal gücü ve zevkler doğrultusunda ister kolye ister bileklik ister küpe modelleri ortaya çıkarılabilir. Ekstra malzeme kullanmak istemeyen ya da daha sade takılar yapmak isteyen kullanıcılar için deri takı bileklik ipi tek başına da takı olarak kullanılabilir.

 

Sermet Süs Dünyası Gerçek Deri Takı Bileklik İpi Aşınır mı?

Sermet Süs Dünyası Gerçek Deri Takı Bileklik İpi Aşınır mı?

Sermet Süs Dünyası 2 metre deri takı oldukça dayanıklıdır. Dayanıklı olmasının yanı sıra uzun süreli sık kullanıma uygundur. Hafif yapısı olması nedeni ile sürekli kullanılan Sermet Süs Dünyası 2 metre deri takı ipinden yapılmış bileklikler daha özenli kullanılır ve temizlik yapılırken kullanılabilecek kimyasal maddelere temasından kaçınılırsa çok daha uzun ömürlü olabilirler. Sermet Süs Dünyası 2 metre deri takı ipinden yapılmış kolye ve küpeler ise daha az suya ve kimyasal maddeye temas edeceği için daha uzun süreli kullanılabilir. Deri takı ipinde aşınma genelde kısa zamanda olmaz. Eğer güzel bir şekilde korunursa uzun süreli kullanıma uygundur. Sermet Süs Dünyası bileklik ipi yorumları okunarak daha önce bu bileklik ipini satın almış kullanıcıların fikirlerinden yararlanabilirsiniz. Sermet Süs Dünyası bileklik ipi fiyatı için de Trendyol’dan incelemenizi yapabilirsiniz.