SERİNOVA Yalı Saksı Dekoratif Salon Ve Balkon Saksısı 23 Litre

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
325 TL320 TL
750 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

SERİNOVA Yalı Saksı Dekoratif Salon Ve Balkon Saksısı 23 Litre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bi dünya Satıcı Ünvanı: POLİVA İNŞAAT HAFRİYAT PETROL İÇ VE DIŞ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0732069032600019 Vergi Kimlik Numarası: 7320690326
    Bu ürün Bi dünya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Ağız Çapı: 37cm Ürün Yüksekliği: 34cm Ürün Hacmi: 23 Litre Ürün Rengi: Antrasit Ürün Malzemesi: Plastik Ürün Açıklaması: Dekoratif model olan Yalı saksı türümüz yapı itibari ile daha modern bir şekilde tasarlanmıştır. Daha çok masa üstlerinde kullanılan bir modeldir ve alttan sulama tipini kullanmaktadır. Bu sulama türü ile bitkilerinizin topraktan alması gereken su ihtiyacıda rahat bir şekilde karşılanmaktadır. Tekerlekli bir modül takılarak daha rahat bir şekilde yer değiştirilmesine olanak sağlamaktadır. İç ve Dış mekan bitkilerinde çok rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Yükseklik 30-40 cm
  • Genişlik 30-40 cm
Geri Bildirim Ver

SERİNOVA Yalı Saksı Dekoratif Salon ve Balkon Saksısı YS060

SERİNOVA Yalı Saksı dekoratif salon ve balkon saksısı ürün modeli, dekoratif saksı arayanlar için oldukça ideal bir modeldir. Yapısı itibarıyla daha çok modern parçalar arayanlara hitap eden bir tasarımı vardır. Antrasit renge sahip olması da bu özelliğini destekler. Kullanıcılar tarafından daha çok masa üstü gibi alanlarda kullanılır ve üründe alttan sulama tipi vardır. SERİNOVA Yalı Saksı dekoratif salon ve balkon saksısı özellikleri arasında belki de en dikkat çekici olan bu özelliktir. Ürünün sahip olduğu sulama tipi sayesinde bitkilerin normal şartlarda topraktan alması gereken su gereksinimi çok kolay bir şekilde karşılanır. Dilerseniz ürüne tekerlekli bir modül eklemesi yaparak çok daha rahat bir kullanım sağlayabilirsiniz. İç ve dış mekan bitkileri fark etmeksizin dilediğiniz şekilde kullanım sağlayabilirsiniz. Üründe 23 litre hacim vardır.

  • 23 litre ürün hacmi
  • Antrasit renk
  • 32 cm yükseklik

Ayrıcalıklarıyla SERİNOVA Yalı Saksı Dekoratif Seçeneği

Evlerinize ve yaşam alanlarınıza canlılık katabilmek için SERİNOVA Yalı Saksı dekoratif salon ve balkon saksısı kampanya ürününü tercih edebilirsiniz. Evinizin yanı sıra söz konusu ürünü ofisinize de götürebilirsiniz. Burada sıcak bir hava yakalayabilir, gelen misafirleri enerjisi yüksek bir ortamda karşılayabilirsiniz. Antrasit renge sahip olan ürün, özellikle de modern tasarımlardan hoşlanan kullanıcıların ihtiyacına direkt olarak cevap verir. Canlı çiçekleri ekebilir ve modern görünüme sahip olan saksınızda yıllar boyu yetiştirebilirsiniz. Bilhassa ürünü balkon gibi alanlara koyarak burayı daha şık bir hale getirebilirsiniz. Gerekli ortam koşulları elverdikten sonra ürünü balkona koymanızda herhangi bir sakınca yoktur. SERINOVA Yalı balkon saksı modeli ile nereyi isterseniz orayı şık hale getirebilirsiniz. Bilhassa ev ve iş yeri gibi sık vakit geçirdiğiniz yerlerde kullanabilir, ortamın tüm havasını değiştirebilirsiniz.

SERİNOVA Yalı Saksı Dekoratif Seçeneği Özellikleri

Temel amacı dekoratiflik olan SERINOVA yalı saksı ürünü, özellikle de çiçek yetiştiriciliği yapan kullanıcılar tarafından oldukça faydalı olacaktır. Hobi olarak peyzaj ile uğraşıyorsanız ve evinize uygun, modern görünümlü bir saksı arıyorsanız söz konusu ürün ile aradığınızı bulabilirsiniz. Estetik duruşa sahip antrasit model, evinize ve yaşam alanlarınıza minik ancak etkisi büyük bir temasta bulunur. Bu sayede tek bir ürün ile dahi evinizin havasının ne kadar çok değiştiğini görebilirsiniz. Sahip olduğu rengin yanı sıra modern çizgileri ile de dikkat çekicidir. Ürünün ağız çapı 37 cm iken sahip olduğu yükseklik 34 cm olarak öne çıkar. Materyali plastik olan ürün ile yıllar boyu kullanım sağlayabilirsiniz. SERİNOVA Yalı Saksı dekoratif salon ve balkon saksısı indirim ürününün sahip olduğu fonksiyonel özellikler, çiçek yetiştiriciliğinde yardımcı olacaktır.

SERİNOVA Yalı Saksı Dekoratif Seçeneği Yorumları

Kullanıcılar tarafından yapılan SERİNOVA yalı saksı dekoratif salon ve balkon saksısı yorum ve görüşleri üzerine bir inceleme yaparak söz konusu ürün modelinin sizin için ne kadar uygun olup olmadığına bu şekilde karar verebilirsiniz. Ürün hakkında kullanıcıların yaptığı geribildirimlerin oldukça olumlu olduğu görülmüştür. Dilerseniz bu geribildirimlerden faydalanarak gönlünüz rahat bir şekilde satın alabilirsiniz. Ürün, daha çok masa üstünde kullanılması planlanarak üretilmiştir. Ancak siz dilerseniz balkon zemini gibi alanlara da yerleştirebilirsiniz. Ürün ağız çapı 37 cm olduğundan, bitkilerinize bakım yapmak çok daha kolay hale gelecektir. Böylece gün içinde çiçek bakımınızı daha pratik şekilde yapabilirsiniz. Bitkilerinizin alması gereken su miktarını kolayca verebilmek üzere alttan sulama tipiyle tasarlanmıştır. SERİNOVA Yalı Saksı dekoratif salon ve balkon saksısı satın al yaparak edinebilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.