SERİNOVA Orkide Saksısı - Şeffaf Saksı - 1,5 Lt

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kurumsal Fatura
99,99 TL96 TL
Kurumsal Fatura
69,99 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
80 TL77 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

SERİNOVA Orkide Saksısı - Şeffaf Saksı - 1,5 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Doğa Dijital Mağazacılık Satıcı Ünvanı: BAHCETURK YETİŞTİRME ORTAM BİLEŞENLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0131118162800001 Vergi Kimlik Numarası: 1311181628
    Bu ürün Doğa Dijital Mağazacılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Saksı Çapı : 14.3 cm Saksı Derinliği : 13.3 cm Ürün Hacmi: 1,5 lt Renk : Şeffaf Beyaz

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Renk Beyaz
  • Yükseklik 10-15 cm
  • Genişlik 120-150 cm
  • Tema / Stil Klasik
Geri Bildirim Ver

Serinova - Orkide Saksısı - Şeffaf Saksı - 1,5 Lt

İhtişamlı görünüme sahip orkideler, son derece hassas ve güçlü bitkilerdir. Hassasiyetleri sebebiyle sağlıklı büyümeleri için saksıları da dikkatli seçilmelidir. Serinova şeffaf orkide saksısı 1,5 lt, ideal boyutu ve UV malzeme içeren eşsiz yapısı ile bitkinin tüm ihtiyaçlarını karşılar. Bu ürünün altında suyu fazla sevmeyen orkide için delikler bulunur. Böylelikle bitki köklerinin hava alması sağlanır. Bu ürün, özenli ve düzenli bakıma ihtiyaç duyan orkide bitkisi için özel olarak üretilir. İdeal boyutu ve şeffaf görünümü vardır. Böylelikle bu ürün sayesinde bitki köklerinin ışığı güzel şekilde alması sağlanır. Masa tipi bu saksının modern ve şık dizaynı, pek çok yerde beğeni toplar. Serinova orkide şeffaf saksı 1,5 lt, müşterilerin beklentilerini karşılar. Siz de ürünü güvenle satın alabilirsiniz.

  • Şık ve modern dizayn
  • Kaliteli dayanıklı malzeme
  • Şeffaf görünüm

Serinova Şeffaf Orkide Saksısı 1,5 lt Özellikleri

Serinova Şeffaf Orkide Saksısı 1,5 lt Özellikleri

Orkide bakımı için özel tasarlanan bu ürün, delikli sistemi ve ideal boyutu ile kolay kullanım sağlar. Ofis ve ev gibi mekanlarda bitkinin sağlıklı bir şekilde büyümesini sağlamak için yeterli özelliklere sahiptir. Doğrudan gün ışığına maruz kalsa dahi UV katkılı malzeme yapısıyla ışığı yansıtarak bitkiyi korur. Serinova orkide saksısı, şık ve modern tasarımıyla pek çok yere uyum sağlar. İdeal boyutu sayesinde masa dahil her yerde kullanılabilir. Orkide bitkisinin ilgi çekici havası ve bu ürünün modern tasarımı birleştiğinde kişilerin beğenisi artar. Bitkinin ihtiyacına yönelik tasarımı sayesinde ışığı bitki köklerine sağlıklı şekilde ulaştırır. Saksı altındaki delikli yüzeyi ile süzülen su, köklerin çürümesini önler. Avantaj sağlayan tüm özellikleri ile siz de Serinova orkide saksısı şeffaf saksı 1,5 lt kullananlar arasında yer alabilirsiniz.

Kaliteli Serinova Şeffaf Orkide Saksısı 1,5 lt

Kaliteli Serinova Şeffaf Orkide Saksısı 1,5 lt

Beğeni kazanan bu ürün, boyutu ve kullanışlılığı sayesinde müşterilerin orkide bakımını destekler. Hafif yapısı ile müşteriler rahat şekilde ürünün konumunu değiştirebilir. Bu ürün, birinci sınıf kalitede malzemelerden üretilir. Etkileyici özelliklere sahip Serinova orkide saksısı şeffaf saksı 1,5 lt, müşterilerin bakım zahmetini azaltır. Müşterilerin beklentisine ve orkide bitkisinin ihtiyaçlarına göre dizayn edilen saksı, avantajlı özellikleri ile dikkat çeker. İdeal boyutu sayesinde köklerin belli form içinde ve derli toplu kalması sağlar. Estetik görünümü ile yoğun talep görür. Orkide bitkisinin güzelliğini şık görünümüyle birlikte ön plana çıkartır. Her cins ve renkte orkide bitkilerine uyum sağlar. Müşteriler memnuniyetlerini yorumlarıyla da yansıtır. Bu ürün, etkili performansı sayesinde müşteri memnuniyetini her zaman yüksek tutar. Siz de ürünü satın alarak bu deneyimi yaşayabilirsiniz.

Serinova Orkide Şeffaf Saksısı 1,5 lt Fiyatları

Serinova Orkide Şeffaf Saksısı 1,5 lt Fiyatları

Orkide gibi iç mekan bitkileri için özel olarak tasarlanan bu ürün, şeffaf ve küçük boyutlara sahiptir. İdeal özellikleri sayesinde bitki sağlığı için yeterli ortamı sağlar. Balkon, bahçe ya da oda gibi pek çok ortamda kullanım için uygundur. Şeffaf görünümü sayesinde bitki köklerinin ve saksı toprağının kolay bir şekilde gözlemi yapılır. Sağlam ve birinci sınıf kalitede yapısı ile kolayca kırılmaz. Orkide şeffaf saksı, saydam ve açık görünümü ile müşterilerin ihtiyaçlarını yüksek verimlilikle karşılar. Yüksek performansının yanında farklı bütçelere uyum sağlaması nedeniyle de yoğun talep görür. Serinova orkide saksısı şeffaf saksı 1,5 lt fiyatları ürün özelliklerine yönelik belirlenir. Farklı bütçelere uyum sağlayan cazip fiyatları vardır. Hem şık hem de şeffaf görünümlü bu modeli avantajlı fiyatlar ile Trendyol’dan satın alabilirsiniz.