SERDAR İPLİK (2 ADET) 120 No Siyah Ve Beyaz 5000 Metre Dikiş Ipliği

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SERDAR İPLİK (2 ADET) 120 No Siyah Ve Beyaz 5000 Metre Dikiş Ipliği

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Serdar İplik Kendi Üretimi Olan 5000 Metre 120 Numara 2 Adet Dikiş İpliği Siyah

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Model Nakış
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Serdar İplik (2 Adet) 120 No Siyah ve Beyaz 5000 metre Dikiş İpliği

Günlük hayatta ihtiyaç duyulan malzemeler arasında dikiş için kullanılan eşyalar gelir. Farklı materyaller kullanılarak üretilen dikiş ipliği çeşitleri birçok müşterinin ihtiyacına yanıt verir. Dikiş iplikleri genellikle sökülen bir kumaşın dikilmesine yada yeni bir ürün elde edebilmek için kullanılır. Dayanıklı yapıya sahip olan ürün, Serdar İplik markası tarafından satışa sunulur. Bir paket içerisinde siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı iplik bulunur. Kaliteli polyester malzemelerle üretilen bu ürün, dikişlerinizin kuvvetli olmasına yardımcı olur. 5000 metre özelliği ile uzun süre kullanılabilir. Aynı zamanda dilediğiniz kumaşa dilediğiniz şekli vermenizde de etkilidir. Uygun dikiş iğneleriyle işlemlerinizi kolaylıkla tamamlayabilirsiniz. Siz de dayanıklı yapıya sahip olan bu ürünü satın alarak kaliteli kullanım elde edebilir ve tüm dikişlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

  • Dayanıklı yapı
  • Polyester malzeme
  • Kaliteli kullanım imkanı

Dayanıklı Yapıya Sahip Serdar İplik Dikiş İpi

Dayanıklı Yapıya Sahip Serdar İplik Dikiş İpi

Üretiminde kullanılan malzemelerin kaliteli olması dikilen kumaşların dayanıklı olmasını sağlar.Serdar İplik tarafından üretilen ürünler bu bakımdan beklentileri karşılar. Serdar İpli̇k (2 adet) 120 no siyah ve beyaz 5000 metre dikiş ipliği doygun renkleri ile kullanışlıdır. Dayanıklı yapısı ile dikişlerinizin tutmasını ve uzun süre formunu korumasını sağlar. Paket içerisinde siyah ve beyaz renklere sahip olarak satışa sunulur. Bununla birlikte her kumaşın dikimini kolaylaştırır. Dilerseniz yeni elbiseler üretebilir dilerseniz de sökülmüş kıyafet ve parçaları onararak tekrar kullanabilirsiniz. Yapmak istediğiniz her işlemde kolaylık yaşamanızı sağlar ve kaliteli dikişler elde edebilirsiniz. İşleminizi iğneler ile gerçekleştirebilir ve kumaşlarınızın hasar görmesini önleyebilirsiniz. Dayanıklı yapısından faydalanarak kullanım konforunuzu artırabilirsiniz. Siz de dayanıklı yapıya sahip olan dikiş ipliği arıyorsanız Serdar İplik markası tarafından satışa sunulan 120 numaraları modelleri tercih edebilirsiniz.

Serdar İplik (2 Adet) 5000 Metre Dikiş İpliği Yorumları

Serdar İplik (2 Adet) 5000 Metre Dikiş İpliği Yorumları

Günlük olarak kullanılan ürün çeşitleri, siyah ve beyaz olmak üzere iki ana renkten oluşur. Birçok farklı renk seçeneği olsa da müşterilerin sıklıkla tercih ettiği renkler siyah ve beyaz renklerde olan ipliklerdir. Bu renklerin yoğun olarak kullanılması ürünlerin tonları ile ilgilidir. Serdar İplik tarafından satışa sunulan 120 numara ürün siyah ve beyaz tonları içerir. Paket içerisinden iki adet çıkan ürünler polyester malzemelerle üretilir. Kullanılan malzemenin kalitesi sayesinde sağlıklı bir kullanım deneyimi yaşatır. Aynı zamanda dikişlerinizin sık olmasını sağlar. Ürün hakkında aklınıza takılan sorulara müşteriler tarafından yapılan yorum ve değerlendirmeleri ile yanıt bulabilirsiniz. Serdar İpli̇k (2 adet) 120 no siyah ve beyaz 5000 metre dikiş ipliği yorumlarından faydalanarak ürünü daha önce satın alan müşterilerin deneyimlerini okuyabilirsiniz. Bu sayede güvenli bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.

Serdar İplik Siyah ve Beyaz 5000 Metre Dikiş İpliği Fiyatı

Serdar İplik Siyah ve Beyaz 5000 Metre Dikiş İpliği Fiyatı

Serdar İplik tarafından üretilen ve bütçenize hitap eden bu ip çeşidini tercih ederek ihtiyaç duyduğunuz tüm alanlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Çok fonksiyonlu yapıya sahip olan bu ürün, 5000 metre boyu ile uzun süreli kullanımınızı destekler. Aynı zamanda ürünlerinizin dikimini kaliteli bir şekilde gerçekleştirerek dayanıklılığını artırabilirsiniz. Siz de Serdar İplik tarafından satışa sunulan bu ürünler ile kolay kullanıma sahip olabilirsiniz. Uygun fiyatı ile satışa sunulan 120 numaralı ürüne kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Trendyol sayesinde Serdar İpli̇k (2 adet) 120 no siyah ve beyaz 5000 metre dikiş ipliği fiyatını inceleyebilirsiniz. Satın alma kararını vermeden önce müşteri yorumlarına göz gezdirebilirsiniz. Müşteri değerlendirmeleri, ürünün kalitesi, kullanımı ve performansı hakkında bilgi edinmenizi sağlar. Bu bilgilerle doğru satın alma kararını verebilir ve ekonomik bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.