Sahi Aksesuar Doğal Kehribar Anne Bebek Kehribar Kolye Seti Amber056

799,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: Yeni Doğan
Yeni Doğan
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sahi Aksesuar Doğal Kehribar Anne Bebek Kehribar Kolye Seti Amber056

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: sahiaksesuar Satıcı Ünvanı: SERAP YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2908133682200001 Vergi Kimlik Numarası: 9000450339
    Bu ürün sahiaksesuar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Baltık Amber Ürün Adı Yetişkin&Bebek Kehribar Kolye Ağırlık 05,00 ~ 6,00 gram 10,00 ~ 14,00 gram Uzunluk Ölçüsü 33cm~34cm 45cm~55cm Renk Fosil Kilit Mekanizması/ Tasarım Vidalı Klips / Dayanıklı İplik / Her bir Boncuk arası düğüm Malzeme Natural Amber Menşei Litvanya Kategori Yetişkin Sertifika Durumu Litvanya Üretici Firma Sertifikalı Ücretsiz Şekil/Kesim Barok Ürünlerimizin hepsi garantili sertifikalıdır. Sertifikalar ürün ile beraber gönderilir. Kehribar türlerinden bir tek Baltık kehribarının içeriğinde %3-%8 oranında süksinat asit bulunmaktadır. İçeriğinde ki süksinat asit nedeniyle kehribar hem doğal bir ağrı kesici hem de doğal bir antibiyotik etkisi yaratmaktadır. Fiziksel ve metafiziksel birçok olumlu etkisi vardır. İlaç kullanamayan veya kullanmayı sevmeyen kişiler için kehribar mucizevi bir alternatif çözüm sağlar. Gerdanlık olarak kullanıldığında boğaz ve tiroit bezi enfeksiyonlarını yok eder, guatrın oluşmasını önler, oluşmuşsa küçülmesine yardımcı olur. Migren, bel ağrısı, baş ağrısı gibi problemlerde özellikle kolye olarak kullanıldığında ağrı kesici etki yaratır. Astım, bronşit gibi solunum yolları hastalıklarını önler. Alerjileri önler ve iyileştirir. Özellikle romatizmalı ağrılarda etkilidir. Sol el veya bilekte bulunduğunda vücutta elektrik yığılmasına engel olur, böylece depresyonu engeller. Sindirim sisteminin özellikle bağırsakların düzenli çalışmasını sağlar. Ruhsal sağlığı korur, melankolik ruh halini önler, ortamdaki olumsuz havayı emerek yok eder, negatif enerjiyi pozitif enerjiye çevirir ve rahatlama hissi verir. Çakraları olumsuz enerjiden temizler. Bilinen hiçbir yan etkisi yoktur. Ten teması ile 24-72 saat içerisinde etkisini göstermektedir. Kehribar ürünlerimizin tamamı %100 orijinal Yüksek kalite Litvanya menşeili, doğal hakiki baltık kehribardan özel işcilik ile üretilmiştir. Tüm ürünler resmi faturalı gönderim sağlıyoruz, faturanız garanti belgenizdir. Ayrıca tüm ürünlerimiz Gümrük mevzuatına uygun, faturalı ve sertifikalı bir şekilde ülkemize giriş yapmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Lacivert
Geri Bildirim Ver