Sera Çift Hazneli Manuel Bardak Yıkama Makinesi

1.599 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sera Çift Hazneli Manuel Bardak Yıkama Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Jenisa Home Satıcı Ünvanı: AYDIN YENİDERE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9480062181
    Bu ürün Jenisa Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sera Çift Hazneli Manuel Bardak Yıkama Makinesi Plastik malzemeden üretilmiştir. Özel olarak üretilmiş malzemeler mevcuttur ve detaylı, zor kirleri kolaylıkla çıkartır. Koyduğunuz yere sabitleme işlemi yapabilirsiniz. Kullanımı çok kolaydır, temizlemesi basittir ve genel temizleme işlemini en etkin şekilde yapar. Şık görünüme sahiptir, istediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Cafeler restorontlar ve bardak çok kullanılan işletmeler için çok kolay basit yolla bardak yıkamayı sağlar. Elektriksiz olarak çalışmaktadır. Tasarrufludur suyu gerektiği kadar kullanmaktadır. ÜRÜN YÜKSEKLİĞİ : 31 cm ÜRÜN ALT ÇAPI ENİ: 32 cm ÜRÜN ÜST ÇAPI ENİ: 32 cm ÜCRETSİZ KARGO İYİ GÜNLERDE KULLANIN *** AŞAĞIDAKİ VİDEO ÜRÜN HAKKINDA BİLGİ EDİNİLMESİ İÇİN KOYULMUŞTUR. ÜRÜNÜMÜZ GÖRSELDE Kİ GİBİDİR. ***

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Sera Çift Hazneli Manuel Bardak Yıkama Makinesi

Kafe, çay ocağı, restaurant, bar, plaj veya pastane gibi birçok işletmede içecek tüketimi yoğundur. Bu tüketim sonucunda da çok miktarda bulaşık birikir. Sera bardak yıkama makinesi bu tür işletmelerde yıkama işinizi kolaylaştırmak için pratik bir çözüm alternatifi olarak sunulur. Ticari işletmelerin birçoğu sanayi tipi endüstriyel bulaşık makinaları kullanır ancak bu cihazlar belirli bir süre beklemeyi gerektirir. Bekleyecek kadar zamanınız olmadığında, mutfakta alanınız darsa veya zamandan, efordan ve faturalardan tasarruf etmek istiyorsanız Sera çift hazneli manuel bardak yıkama makinesi kullanabilirsiniz. Ergonomik bir şekilde dizayn edilen bu ürün kullanım kolaylığı sunar. Basit şekilde montaj yapılır ve herhangi bir enerjiye ihtiyaç duymaz. Her yaştan bireyin tehlikesiz şekilde güvenle kullanabileceği bir tasarımdır.

  • Enerji tasarrufu sağlayan tasarım
  • Pratik ve hızlı çözüm
  • Etkili temizlikle tam hijyen

Sera Çift Hazneli Manuel Bardak Yıkama Makinesi Avantajları

Sera Çift Hazneli Manuel Bardak Yıkama Makinesi Avantajları

Sera çift hazneli manuel bardak yıkama makinesi kullananlar birçok avantaja sahip olabilir. Bu avantajların hepsi işletmeler için önemli unsurlardır. 31 cm yüksekliğinde olan bu modelin çapı 32 cm’dir. Dolayısı ile tezgah üzerinde rahatlıkla konumlandırma yapabilir ve alanı verimli kullanarak çalışmak için elverişli bir ortam kazanabilirsiniz. Önceliği zaman ve pratiklik olan müşterilerin elinin altında kurtarıcı bir ürün olan bu model, elektrik bağlantısına ihtiyaç duymaz. Su bağlantısı için musluk ile arasında hortum bulunur. Herhangi bir bulaşık deterjanı kullanarak kirli bardağı fırçalı haznede çevirmeniz gerekir. Arkasından temizlenen bardağı durulama haznesine daldırarak hızlı bir şekilde yıkayabilirsiniz. Saniyeler içinde temizlenen bardaklarınız yeniden kullanıma hazır hale gelir. Elektrik ve su faturalarından tasarruf edebileceğiniz bu modeli ihtiyaç duyduğunuz her anda istediğiniz kadar kullanma özgürlüğüne sahip olabilirsiniz.

Sera Çift Hazneli Manuel Bardak Yıkama Makinesi Yorumları

Sera Çift Hazneli Manuel Bardak Yıkama Makinesi Yorumları

Sera çift hazneli manuel bardak yıkama makinesi yorumları bu ürünü işletme mutfaklarında deneyimleyen müşteriler tarafından yazılır. Şeffaf şekilde yayınlanan yorumları inceleyerek ürünün kullanım detaylarına ulaşmanız mümkündür. Her yaştan kadın ve erkeğin çalıştığı işletme mutfaklarında ergonomik tasarımlar öncelikli olarak tercih edilir. Bu model de kullanım konforu ile öne çıkan seçeneklerden biridir. Çay bardağından su bardağına, kadehten dondurma kupuna kadar her çeşit modeli rahatlıkla yıkayabileceğiniz bu ürün, aynı zamanda şık bir tasarıma sahiptir. Beyaz rengi ile her mutfağa uyum sağlayan ideal alternatiflerden biridir. Dayanıklı ve sağlam olan dış materyali sert plastiktir. Fırça aparatı birinci sınıftır ve en dipteki kurumuş lekeleri bile kolayca çıkarmanız için ergonomik bir tasarımla üretilir. Detaylı temizlik yapabileceğiniz ürünle mutfağınızda ve mutfak malzemelerinde tam hijyen seviyesine kolay şekilde ulaşabilirsiniz.

Sera Çift Hazneli Manuel Bardak Yıkama Makinesi Fiyatı

Sera Çift Hazneli Manuel Bardak Yıkama Makinesi Fiyatı

Sera çift hazneli manuel bardak yıkama makinesini tezgah üzerinde isterseniz sabitleyebilir isterseniz seyyar olarak farklı alanlarda kullanabilirsiniz. Ürünün kendi temizliği de pratik ve kolaydır. Yoğun sirkülasyon olan mutfaklarda yüksek performansı ile yardımcı olan bu model, genel temizliği etkili bir şekilde yapmanızı sağlar. Alanında uzman olan tasarımcılar tarafından özenle hazırlanan Sera çift hazneli manuel bardak yıkama makinesi fiyatı bütçe dostu rakamlarla sunulur. Su ve elektrik faturasında önemli oranda düşüş sağlayan ürün hem pratik hem de işlevsel bir yardımcıdır. Arıza sorunları ve tamirat maliyetleri gibi problemlerden uzak olan ürünü istediğiniz sıklıkla kullanabilirsiniz. Yeni açılan işletmeler için de fonksiyonel bir hediye seçeneği olan bu model elektrik kesintisinin yaşandığı saatlerde kurtarıcı bir görev üstlenir. Trendyol’a özel indirim kampanyalarından faydalanarak ürünü cazip fiyatlarla satın alabilirsiniz.