Sera Hediyelik Hz. Süleyman Tılsım Mührü Kolye

95 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)

Ürün Bilgileri

Sera Hediyelik Hz. Süleyman Tılsım Mührü Kolye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÖZSELAMHEDİYELİK Satıcı Ünvanı: MEHMETAKİF ERDOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3490141377
    Bu ürün ÖZSELAMHEDİYELİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hz. Süleyman Tılsım Mührü Kolye zincirli Çelik

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Taş Cinsi Yok
  • Renk Lacivert
Geri Bildirim Ver

Sera Hediyelik Hz. Süleyman Tılsım Mührü Kolye Trendyol'da!

Takı takmayı sevenlerin tercih ettiği ürünlerden biri de kolyelerdir. Bu aksesuarların manevi bir anlam taşımasını isteyenler ise sembolik değeri olan ürünlere yönelir. Sera Hediyelik Hz. Süleyman tılsım mührü kolye, manevi açıdan önemli bir simgeyi taşır. Bu ürün, zincir ve kolye ucu olmak üzere iki parçadan oluşur. Kolye ucu, semavi dinler tarafından kutsal kabul edilen bir simgeyi temsil eder. Kolye ucunda bulunan Hz. Süleyman mührü, güç ve varlığın yüzyıllardır değişmeyen simgesi olarak günümüze kadar gelir. Ürün, manevi değerlere saygı göstermek için kalp hizasının yukarısında taşımaya uygun tasarlanır.

  • Takının Cinsi: Kolye
  • Kaplama Türü: Gümüş Kaplama
  • Figür: Hz. Süleyman Mührü

Sera Hediyelik Hz. Süleyman Mührü Tılsım Kolyenin Özellikleri Nelerdir?

Sera Hediyelik Hz. Süleyman Mührü Tılsım Kolyenin Özellikleri Nelerdir?

Sera Hediyelik Hz. Süleyman tılsım mührü kolye, beyaz kaplamalı bir üründür. Ürünün boynu saran kısmı, zincir halkalarının birleştirilmesiyle şekil alır. Uç kısmı ise çıkıntılı bir yüze sahiptir. Sera Hediyelik Hz. Süleyman tılsım kolye ucu, elips biçiminde dizayn edilir. Kolye ucunda siyah ve metalik renkler hakimdir. Bu elips yapının dış kısmında ince bir gümüş hat, dış çerçeveyi oluşturur. Dış yüzeyden bir kat içeri bakıldığında ters yerleştirilmiş üçgenlerin yan yana dizildiği görülür. Ürünün orta kısmına yaklaştıkça Arapça bazı yazıların işlenmiş olduğu görülür. Bir iç katmanda ise iki üçgen karşılıklı gelerek yıldız figürünü oluşturur. Hatem-i Süleyman olarak da anılan bu simge, Davud Yıldızı olarak da bilinir. Yıldız figürünün köşegen kısımlarının dışında ise Arapça harflerle yazılmış bir anlatı bulunur.

Sera Hediyelik Hz. Süleyman Mührü Tılsım Kolye Kullanışlı mıdır?

Sera Hediyelik Hz. Süleyman tılsım mührü kolye, son derece kullanışlı materyallerden üretilir. Boyna asılan kolye, işlevini zarar görmedikçe korur. Pratik klipsi sayesinde dilediğiniz zaman boynunuza takıp çıkarabilirsiniz. Manevi değeri yüksek olan bu kolyeyi, uygun koşullarda taktığınızda ve sakladığınızda uzun süreli kullanabilirsiniz. Su ve terle temas ettiğinde üründe kararma görülebilir. Bu nedenle yıkanırken çıkarılması önerilir. Kolyeyi takmadığınız zamanlarda nemli olmayan ortamlarda sıvıyla temas etmeyecek şekilde muhafaza etmeniz gerekir. Hz. Süleyman'a bahşedildiği rivayet edilen güç ve varlığın sembolü olan kolyenin kişinin hayatına olumlu etkileri olduğuna inanılır. Bu kolye, sevgi ve bağlılığın bir ifadesi olarak kabul edilir. Manevi gücünü somut bir figür üzerinden artırmak isteyenler için bu ürün oldukça kullanışlı bir materyaldir.

Sera Hediyelik Hz. Süleyman Mührü Tılsım Kolye Kaliteli midir?

Kişisel bir aksesuar olarak tercih edilen Sera Hediyelik Hz. Süleyman tılsım mührü kolye günlük bir üründür. Tamamı metal olan bu kolyenin yapımında seçilen dayanıklı malzeme, ürünü uzun süre kullanıma imkân verir. Daire şeklinde form tutmuş olan kolyenin ucu köşesiz oval bir duruş sergiler. Sivri köşeleri olmadığı için giysilerinize ya da teninize zarar vermez. Bir madalyon gibi gözüken kolye ucunun tene değen kısmı düz, dışa bakan yönü ise kabartmalı bir yüzeye sahiptir. Kolyenin zincir kısmı ise çelikten imal edilir. Bu sayede oldukça dayanıklı olan ürün, günlük kullanım için idealdir. Kolye, manevi değerlere yakınlık hisseden kişilerin kendi üzerlerinde görmek isteyeceği bir güzelliktir. Sera Hediyelik Hz. Süleyman tılsım mührü kolye, imza yerine geçen eşsiz bir simgedir. Dilerseniz Sera Hediyelik Hz. Süleyman tılsım mührü kolye yorumlarını inceleyerek kullanıcıların görüşlerine göz atabilirsiniz. Tılsımıyla ve kullanışlı tasarımıyla dikkat çeken bu kolyeyi Trendyol'dan kolaylıkla satın alabilirsiniz.