Sephora Retractable Brow Pencil - Geri Çekilebilir Kaş Kalemi

1.361,75 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sephora Retractable Brow Pencil - Geri Çekilebilir Kaş Kalemi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sonel Satıcı Ünvanı: YAKUP KÖSE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5880732999
    Bu ürün Sonel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Neden sevilir? Ekstra ince uçlu , uzun ömürlü ve su geçirmez formüle sahip bu kalem, kaşları tasarlar ve yapılandırır. Kaşlarınızı kolayca tasarlamak için 4 ultra doğal tonda bulunan geri çekilebilir ve su geçirmez bir kaş kalemi. Hangi makyaj tipi için? Crayon sourcils rétractable waterproof sayesinde tasarlanmış belirgin kaşlar için. Artılar : Tasarlanmış kaşlar için kolay uygulama ve doğal bitiş. Kaşları yapılandırmak için mini tarak. Kusursuz tutuş için uzun ömürlü su geçirmez formül. Nasıl kullanılır ? Daha da belirgin bir sonuç için, kaşların etrafına istenen şekli küçük adımlarla çizerek başlayın, ardından istenen yoğunluk elde edilene kadar kalemle renklendirin.

Ürün Özellikleri

  • Form Kalem
  • Renk Kahverengi
  • RGB #543D32
Geri Bildirim Ver

Sephora Retractable Brow Pencil - Geri Çekilebilir Kaş Kalemi

Sephora Retractable Brow Pencil - Waterproof, kalem şeklinde bir kaş kalemidir. Kalem, keskin ve ince bir uçla kullanılabilir ve kaşlarınızı şekillendirmenize yardımcı olur. Uzun süre kalıcı etki gösterir, böylelikle gün boyu tazelemenize gerek kalmaz. Kaşlarınızın görünümünü özelleştirmenize yardımcı olan farklı renk seçenekleri sunar. Bu waterproof kaş kalemi ile ultra belirgin kaşlar yaratabilirsiniz.

 
  • Uzun süre kalıcı etki
  • Waterproof yapı
  • Farklı renk seçeneği

Sephora Brow Pencil - Geri Çekilebilir Kaş Kalemi Özellikleri

Sephora Retractable Brow Pencil - Geri Çekilebilir Kaş Kalemi Özellikleri

Uzun ömürlü, su geçirmez Sephora Retractable kaş kalemi, güzel kaşlar yaratmak için ince uçlu bir fırça ve mini tarak içerir. Tüm cilt tonlarına uyması için dört renk tonu mevcuttur. Sephora Retractable Brow Pencil, kolay uygulama ve dayanıklı bir kaş görünümü sunar. Uzun süre kalıcı olduğundan, kaşlar doğal görünür ve şekillendirilir. Retractable yapısı sayesinde, kalem uçlarının kullanımdan sonra kapatılması gerekmez ve daha uzun süre kullanılabilir. Her kaş tonuna uygun renk bulabilirsiniz. Kullanmaya başlamadan önce kaşları temizleyin ve tarayın. Kaşlarınızın rengine uygun bir renk seçin. Kalem ucunu kaşın doğal yapısına uygun şekilde hafifçe çizin. Kalem ucunun kaşınızın doğal şekline uygun şekilde olduğundan emin olun. Kalem ile kaşınızın boşluklarını doldurun. Kaşlarınızı fırçayla tarayın ve dolguları dağıtmak için fırçayı kullanın. Bu adımları takip ederek, kalemi kolaylıkla kullanabilirsiniz. Ancak, her biri farklı kaş yapısına sahip olan bireyler için, kalem kullanımı tecrübesine göre değişebilir. Kaşlarınız için en iyi sonucu elde etmek için, tecrübe kazanmanız ve denemeniz gerekir.

 

Sephora Retractable Brow Pencil - Kaş Kalemi Kullanımı

Sephora Retractable Brow Pencil - Geri Çekilebilir Kaş Kalemi Kullanımı

Geri çekilebilir ve su geçirmez formüle sahip bu kaş kalemi, kaşları tanımlamak ve yapılandırmak için oldukça idealdir ve pek çok kişinin sıklıkla tercih ettiği Sephora ürünlerinden biridir. Dört doğal tonda mevcut olan bu kalem, uzun süreli kalıcılığı garanti ederken kaşlarınızın istenen şeklini kolayca çizer. Mini tarak tüyleri gerçekten şekillendirmeyi ve doğal, cilt benzeri bir sonuç yaratmayı kolaylaştırır. Kaş kalemini kullanırken yapmanız gereken önce kaşlarınıza vereceğiniz şekli belirlemek ve sonrasında uygun şekilde kaşlarınızı kalem yardımı ile çizmek olacaktır. İstediğiniz görünümü elde ettiğinizde, mini tarak yardımı ile tarayıp son halini kontrol edebilir ve rötuşları gerçekleştirebilirsiniz. Günlük yaşamda ve özel günlerde olmasını fark etmeksizin ne zaman isterseniz kaşlarınızı Sephora Retractable geri çekilebilir kaş kalemi ile şekillendirebilirsiniz. Doğal bir görünüm elde etmek için boyama işlemini hafif tutabilirsiniz. Yoğun bir kaş görünümü istiyorsanız üründen miktar olarak daha fazla uygulayabilirsiniz. Sephora Retractable Brow Pencil özellikleri, doğal kaşlar elde etmeniz için geliştirilmiştir.

 

Retractable Brow Pencil - Geri Çekilebilir Kaş Kalemi Fiyatları

Sephora Retractable Brow Pencil - Geri Çekilebilir Kaş Kalemi Fiyatları

Sephora geri çekilebilir kaş kalemi, kaşlarınızı kolaylıkla tanımlamanızı ve şekillendirmenizi sağlar. Su geçirmez formülü pürüzsüzce bir kullanım sunarken, kalem ucunun diğer tarafında bulunan mini tarağı kaşlarınızı forma sokmanıza ve ayarlamanıza yardımcı olur, böylece gün boyu belirgin kaşlara sahip olabilirsiniz. Her saç rengine veya cilt tonuna uyacak 4 doğal tonda mevcut olan bu kalem, farklı görünümlerle kolayca eşleşir. Bu geri çekilebilir ve su geçirmez kaş kalemi kaşlarınızı belirginleştirmek için idealdir. Ekstra ince ucu ve uzun süre kalıcı yapısı ile kaşları kolaylıkla çizmenize ve doldurmanıza olanak sağlar. Geri çekilebilir ve su geçirmez kaş kalemleri, kaşların en iyi şekilde sabit durmasını sağlamak için özel bir formüle sahiptir, ayrıca kompakt ve taşıması kolaydır. Sephora Retractable Brow Pencil yorumları ve değerlendirmeleri kısmından ürünü deneyimlemiş olan kullanıcıların görüşlerini inceleyebilirsiniz. Ayrıca, Sephora Retractable Brow Pencil fiyatı hakkında ilgili bilgiye Trendyol’dan kolaylıkla ulaşabilirsiniz.