Genel Markalar Beyaz Çimento 5 Kg.

124,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Beyaz Çimento 5 Kg.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eldenhirdavat Satıcı Ünvanı: ELDEN HIRDAVAT-TEKSTİL-KİMYA-SANAYİVE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0694018059200015 Vergi Kimlik Numarası: 6940180592
    Bu ürün Eldenhirdavat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanım Alanları ÜRÜNÜMÜZ ORJİNAL ÇİMSA MARKADIR PİYASADAKİ DİĞER ÜRÜNLERLE KARŞILAŞTIRMAYINIZ İSTEDİĞİNİZ KG ŞEFFAF POŞETTE PAKETLENİP GÖNDERİLECEKTİR - Mimari ve dekoratif beton imalatları (Ticaret ve iş merkezleri, siteler, konut inşaatları, köprüler, estetik ve dekoratif yapılar, stadyumlar vs.), - Hazır sıva ve harç imalatları, - Yapıştırma ve derz dolgu malzeme imalatları (Fayans döşemeleri, seramik karo döşemeleri, ve mermer granit döşemeleri için yapıştırıcılar, yapı derzleri, vs.), - Park ve bahçe mobilyaları tasarımları (Bordürler, çiçeklikler, balkon motifleri, beton sütunlar, banklar, sınır taşları, betonarme ızgaralar, park-bahçe düzenlemeleri vs.), - Sanat ürünleri tasarımları (Küçük heykeller, anıtlar, skarfito uygulamaları, restorasyon, rölyefler, duvar resimleri, reprodüksiyonlar vs.), - Yer döşemesi imalatları (Farklı renk ve desenlerde yer karoları, ince karo, wash beton, parke, kilitli taş, kaldırım döşeme plakaları vs.), - Prekast eleman üretimleri, - Tarihi eserlerin restorasyonu çalışmaları gibi.

Ürün Özellikleri

  • Tip Yardımcı Ürünler
Geri Bildirim Ver

Sepetfy Beyaz Çimento 5 kg

Günlük hayat içerisinde pek çok tadilat işleri ortaya çıkar. Bu tadilat işlemlerinin hızlı ve pratik bir şekilde yapılabilmesi adına çok sayıda malzeme tasarlanır. Tasarlanan bu ürünlerden biri de Sepetfy beyaz çimento 5 kg seçeneğidir. Ürün, çok sayıda kişinin istek ve ihtiyacını cevaplandıracak çeşitli niteliklere sahiptir. Ev ortamında değişik tadilatların yapılmasına yardımcı olurken havuz ya da fayans gibi değişik onarımların gerçekleştirilmesinde dahi büyük katkı payına sahiptir. Beyaz renkli çimento, 5 kg olarak müşterilere ulaştırılır. İdeal miktarı sayesinde çok sayıda kişi tarafından sıklıkla tercih edilir. Aynı zamanda bu ürün, oldukça dayanıklı bir yapıya sahiptir. Bu sayede uzun süre müşteri isteklerinin rahat bir şekilde cevaplandırılmasına kaynaklık eder. Siz de 5 kg olarak müşterilere ulaştırılan bu ürünü değerlendirebilirsiniz.

  • Pratik kullanım
  • Beyaz renk
  • Geniş kullanım alanı

Pratik Yapısıyla Sepetfy Beyaz Renkli Çimento 5 kg

Pratik Yapısıyla Sepetfy Beyaz Renkli Çimento 5 kg

Sepetfy beyaz çimento seçeneği, renk özelliği sayesinde onarım yapılan alanlarda estetik bir görüntünün oluşmasına yardımcı olur. Bu özelliği sonucunda pek çok tadilat işinde oldukça fazla kişi tarafından büyük beğeniyle kullanılır. Renk özelliği sonucunda kahverengi, pembe ya da gri gibi değişik tonların hakim olduğu eşyaların onarılmasında sıklıkla tercih edilir. Eşyaların zarif ve etkileyici bir şekilde tadilat işlemlerinin yapılmasına olanak sunar. Aynı zamanda ürün, son derece sağlam ve dayanıklı bir yapıya sahiptir. Bu özelliği sonucunda çok sayıda kişi tarafından büyük beğeni ile karşılanır. Beyaz çimento geniş kullanım yelpazesine sahiptir. Müşteriye sunduğu geniş kullanım alanı, ürünün ön plana çıkmasına kaynaklık eder. Kırılan eşyaların başarılı bir şekilde birleştirilmesini sağlayan ürün, havuz tamiratlarının da kusursuz hale gelmesinde büyük katkı payına sahiptir. Siz de bu kaliteli ürünü tercih edebilirsiniz.

Kaliteli Sepetfy Beyaz Renkli Çimento 5 kg Yorumları

Kaliteli Sepetfy Beyaz Renkli Çimento 5 kg Yorumları

Sepetfy beyaz çimento 5 kg yorumları bu seçeneğin son derece dayanıklı bir yapıya sahip olduğunu ortaya koyar. Ürün, özellikleri sayesinde pek çok sektörün vazgeçilmez ihtiyaçlarından biri olmayı başarır. Onarım ve restorasyon işlerinde estetik görüntünün bozulmasının önüne geçerken ortamın eşsiz bir görsellik kazanmasına kaynaklık eder. Aynı zamanda fayans yapıştırma işleminin de rahat biçimde yapılabilmesine olanak tanır. Bu özelliği sonucunda evlerde görülen çeşitli fayans çatlaması ya da kırılması gibi ortama zarar veren durumların tadilatında sıklıkla tercih edilir. Fayansların hızlı bir şekilde tamir edilmesine olanak tanıyarak su geçirmesinden kaynaklanan çeşitli hasarların oluşmasına engel olur. Bu özelliği sonucunda ürün, oldukça büyük talep alır. Sepetfy beyaz çimento 5 kg kullananlar üründen memnundur. Siz de son derece geniş kullanım alanına sahip olan ürünü kolayca temin edebilirsiniz.

Bütçe Dostu Sepetfy Beyaz Renkli Çimento 5 kg Fiyatı

Bütçe Dostu Sepetfy Beyaz Renkli Çimento 5 kg Fiyatı

Sepetfy beyaz çimento 5 kg fiyatı farklı ekonomik gelir düzeyine sahip olan çok sayıda kişiye hitap eder. Ürün, özellikleri sayesinde renk stabili sağlar. Bu sayede ortam ile uyumlu bir görsellik sergiler. Değişik konseptlerin hakim olduğu ve farklı dekorasyonun bulunduğu çok sayıda ortamda etkileyici bir görüntü olmasına kaynaklık eder. Bu özelliği, ürünün tercih edilirliğini olumlu yönde etkiler. Aynı zamanda ürün, özellikleri sayesinde oldukça dayanıklı bir forma sahiptir. Tadilat işleminin ardından uzun süre müşteri istek ve ihtiyaçlarını karşılanmasına kaynaklık eder. Müşterilerin üründe beğendiği niteliklerden biri de kullanım açısından kolaylığıdır. Müşterilere zahmete sokmadan ve uğraş gerektirmeden rahat biçimde kullanılır. Bu sayede çok sayıda kişi tarafından rahat biçimde uygulanır. Siz de dikkat çeken bu ürünü Trendyol aracılığı ile satın alabilirsiniz.