Genel Markalar Sosyolojide Dört Ana Gelenek Randall Collins

130 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
138,46 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Sosyolojide Dört Ana Gelenek Randall Collins

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sentez Kitap Satıcı Ünvanı: SENTEZ YAYIN VE DAĞITIM EĞİTİM VE ÖĞRETİM KURUMLARI TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0464004119200012 Vergi Kimlik Numarası: 4640041192
    Bu ürün Sentez Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu kitabin ana tezi, sosyolojide toplumsal dünyaya iliskin bilgilerde önemli ilerlemeler saglandigidir. Çogu kez sosyolojinin kümülatif bir bilim olmadigi ve klâsik dönem düsünürlerin günümüzdeki teorisyenler ve arastirmacilardan önemli, hatta daha önemli olmayi sürdürdükleri iddia edilse de, bu kitapta klâsik sosyolojiden modern sosyoloji türlerine kadar bazi önemli gelisme çizgilerinin bulundugunu göstermek istiyorum. Ancak burada modern sosyolojide teorik görüsler arasinda bazi temel bölünmeler olmadigini kastetmiyorum. Günümüz düsünce dünyasinin gerçekligi, karsit bakis açilari arasindaki derin ayrismadir. Ancak bu fikir ayriliklari sinirsiz degildir ve alanimiz hakkindaki bir baska önemli gerçege ters düsmezler: bazi düsünce çizgilerinde son bir asirdir giderek daha geliskin bilgilere ulasilmistir. Bu kitapta seçtigim dört gelenek sosyolojide sadece kümülatif gelismenin degil, teorik ilerlemenin de saglandigi alanlardir. Onlarin sosyolojinin çekirdek gelenekleri olarak görülebileceklerini düsünüyorum. Bu gelenekler zaman içinde süreklilik sergilemislerdir ve diger birkaç gelenekle uyumlu bir düsünce derinligine sahiplerdir. Sosyolojide Dört Ana Gelenek'in sosyolojinin dört- bes kusaktir ne kadar ilerleme kaydettigini gösterebileceginin umuyorum.(Tanitim Bülteninden) Ürün Adı: Sosyolojide Dört Ana Gelenek Ürün Kodu: 9786059922326 Basım Yılı: 2015.00000000 Kapak Türü: Kağıt Cinsi: Çevirmen: Randall Collins En düşük fiyat politikasıyla, İnternet dünyasında benzersiz fiyatları siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.%100 müşteri memnuniyetini ilke edinerek sizlere hizmet vermekteyiz. Tüm ürünlerde kargo ücretsizdir. Sipariş en geç 2-3 iş günü içerisinde kargolanır.

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Randall Collins
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
Geri Bildirim Ver