Sensodyne Florürlü Diş Macunu 50 ml Yeni Paket

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sensodyne Florürlü Diş Macunu 50 ml Yeni Paket

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Sensodyne Florürlü 7/24 Günlük koruma*
  • Plak oluşumuna karşı korumaya yardımcı olur Naneli tat Çürümelere karşı korur Sağlıklı diş etine kavuşmaya yardımcı olur
  • Sensodyne Florürlü diş macunu, geliştirilmiş formülü ile hassas dişler için gün boyu koruma sağlar. Düzenli fırçalama ile plakları yok eder ve sağlıklı diş etine kavuşmanıza yardımcı olur. İçeriğindeki florür ile dişlerinizi çürümelere karşı korur. Yeni naneli tadı ile ağzınızda temizlik ve ferahlık hissi oluşturur. * Günde iki kere fırçalama ile Ürün Detayları Aktif Bileşim Potassium nitrate, Sodium fluoride w/v fluoride ion Bileşim Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin/Glycerol, Cocamidopropyl Betaine, Aroma, Xanthan Gum, Titanium Dioxide, Saccharin Sodium, Sodium Hydroxide, Sucralose, Limonene Talimatlar Dişlerinizi günde 2 kez fırçalayınız. Günde 3 kereden fazla kullanılmamalıdır. Fırçalama esnasında diş macununu yutmamaya çalışınız ve fırçalama sonrasında macunu tükürünüz. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız. Bir diş hekimi veya hekim önermedikçe 12 yaş ve altındaki çocuklarda kullanılmamalıdır. Hassas dişler, diş hekiminin gecikmeden tedavi uygulamasını gerektiren bir sorunun göstergesi olabilir. Şikayetleriniz devam ederse diş hekimine danışınız. Rahatsızlık hissederseniz kullanmayı bırakınız.
Geri Bildirim Ver