Sembol 300 Plastik Çekmeceli Kutu (4,6x11,7x2,4 Cm) Küçük Ebat 60 Çekmeceli

1.000 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sembol 300 Plastik Çekmeceli Kutu (4,6x11,7x2,4 Cm) Küçük Ebat 60 Çekmeceli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Uyguna Ticaret Satıcı Ünvanı: FURKAN DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2751198118
    Bu ürün Uyguna Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sembol 300 Plastik Çekmeceli Kutu 60 Çekmeceli Tek Göz Çekmece İç Ölçüleri: / EN: 4,6 cm / BOY: 11,7 cm / YÜKSEKLİK: 2,4 cm / 15 adet 4'lü setten oluşur. 60 çekmeceli settir. EN KÜÇÜK EBATTIR. Pakette 60 Adet çekmece vardır.
Geri Bildirim Ver

Sembol 300 Plastik Çekmeceli Kutu (4,6x11,7x2,4 cm) Küçük Ebat 60 Çekmeceli

Saklama kutuları, günlük hayatı kolaylaştıran ürünler arasında yer alır. Birçok eşyanın depolanabilmesine yardımcı olan bu ürünler, müşterilerin ihtiyaçlarını karşılar. Plastik malzemelerden üretilen kutular son derece dayanıklı olduğundan uzun süre rahatlıkla kullanabilirsiniz. Çekmeceli kutular sayesinde eşyalarınızı düzenleyebilir, istediğiniz her malzemeye kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Sembol plastik çekmeceli kutu çeşitleri şeffaf tasarımı ile ön plana çıkar. İçerisinde bulunan tüm eşyalarınızın kolay bir şekilde şeffaf kısımdan görebilirsiniz. Bu sayede herhangi bir efor sarf etmeden ürünlerinize ulaşabilirsiniz. Güvenli depolama imkanından faydalanarak eşyalarınızı gönül rahatlığıyla içerisine koyabilirsiniz. İdeal ebatı sayesinde dilediğiniz yere koyabilir ve konforlu bir şekilde ürünü kullanmaya başlayabilirsiniz. Siz de kaliteli tasarıma sahip olan bir çekmeceli kutu arıyorsanız bu ürünü satın alabilirsiniz.

  • Kaliteli tasarım
  • Güvenli depolama imkanı
  • İdeal ebat

Kaliteli Tasarımıyla Sembol 300 Küçük Çekmeceli Kutu

Kaliteli Tasarımıyla Sembol 300 Küçük Çekmeceli Kutu

Çekmeceli kutuların kaliteli bir tasarıma sahip olması son derece önemlidir. Dayanıklı malzemelerden üretilen kutular oldukça dayanıklıdır. Böylelikle uzun süre kullanabilmenize imkan tanır. Sembol 300 plastik çekmeceli kutu (4,6x11,7x2,4 cm) küçük ebat 60 çekmeceli tasarımıyla müşterilerin dikkatini çeker. Tamamen ihtiyaçlarınızı karşılamak amacıyla üretilen bu model, eşyalarınızın düzenli bir şekilde depolanabilmesine imkan tanır. Sert plastik yapısı sayesinde dış darbeleri minimize eden bir özelliği bulunur. Böylelikle uzun süreli bir kullanım elde edebilirsiniz. Dilediğiniz eşyaları güvenli bir şekilde içerisinde depolayabilir ve kullanım konforunuzu artırabilirsiniz. Ürünün yapısı ve malzemeleri hakkında bilgi alabilmek istiyorsanız müşteri yorumlarını okuyabilirsiniz. Sembol 300 plastik çekmeceli kutu (4,6x11,7x2,4 cm) küçük ebat 60 çekmeceli yorumları sayesinde aklınıza takılan sorulara yanıt bulabilir ve güvenli bir deneyim elde edebilirsiniz.

Güvenli Depolama İmkanıyla Sembol 300 Çekmeceli Plastik Kutu

Güvenli Depolama İmkanıyla Sembol 300 Çekmeceli Plastik Kutu

Günlük hayatta sıklıkla kullanılan eşyaların güvenli bir şekilde depolanabilmesi son derece önemlidir. Sembol 300 markası tarafından imal edilen plastik kutu çekmeceli tasarımı sayesinde aradığınız güveni karşılamaya yardımcı olur. Tüm eşyalarınızı içerisine koyabilir ve ihtiyaçlarınızı kolaylıkla karşılayabilirsiniz. Birbirinden farklı alanlarda tercih edebilir ve çok amaçlı bir kullanım imkanına sahip olabilirsiniz. 60 çekmeceli olan bu model, içerisine her türlü malzemenin koyulabilmesine yardımcı olur. Bununla birlikte ev ya da ofis içerisinde düzeninizi oluşturabilirsiniz. Sembol 300 plastik çekmeceli kutu (4,6x11,7x2,4 cm) küçük ebat 60 çekmeceli kullananlar ürünün tasarımından ve kalitesinden son derece memnun olduklarını belirtirler. Aynı zamanda her türlü eşyalarını güvenli bir şekilde depolama imkanı elde ederler. Siz de kaliteli tasarımıyla size güven sağlayacak bir çekmeceli kutu arıyorsanız gönül rahatlığıyla bu modeli satın alabilirsiniz.

Avantajlı Sembol 300 Çekmeceli Plastik Kutu Fiyatı

Avantajlı Sembol 300 Çekmeceli Plastik Kutu Fiyatı

Kutu satın almadan önce dikkat edilmesi gereken unsurlardan biri de ürünün ideal bir boyuta sahip olmasıdır. Sembol 300 plastik çekmeceli kutu ideal ebatı sayesinde müşterilerin dikkatini çeker. Bununla birlikte ihtiyaçların kolay bir şekilde karşılanabilmesine de imkan tanır. Ürün, çekmeceli tasarımı sayesinde alanlarınızın düzenlenebilmesine yardımcı olur. 15 adet 4’lü sette oluşan bu modelde 60 tane çekmece vardır. Böylelikle eşyalarınızı güvenli ve kaliteli bir şekilde depolayabilirsiniz. En küçük eba olduğundan dilediğiniz alanda değerlendirebilirsiniz. İsterseniz 4’lü seti bir arada kullanabilir isterseniz de ayrı ayrı alanlarda değerlendirebilirsiniz. Böylelikle ihtiyaçlarınıza uygun bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Sembol 300 plastik çekmeceli kutu (4,6x11,7x2,4 cm) küçük ebat 60 çekmeceli fiyatı oldukça avantajlıdır. Siz de ideal ebata sahip olan çekmeceli bir kutu arıyorsanız bu modeli tercih edebilirsiniz.