SELY S Harfli Kupa Ve Fincan Seti

1.059,90 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SELY S Harfli Kupa Ve Fincan Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: S'elly Satıcı Ünvanı: TAMER PROJE TASARIM MİMARLIK MÜTEAHHİTLİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0817034005200001 Vergi Kimlik Numarası: 8170340052
    Bu ürün S'elly tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • S harfli kupa ve 1 adet harf baskılı özel tasarım Türk kahvesi fincanından oluşmaktadır. Ürünün porseleni 1. sınıftır, Türkiye'de üretilmiştir. Ürün bulaşık makinasında yıkamaya uygundur. Baskısı yüksek kalitedir. Özel tasarım olan bu ikili set, özel günlerde hediye göndermek için uygundur. Sevdiklerinizin doğum günü, yılbaşı, öğretmenler günü, terfi, yeni iş, sevgililer günü, anneler günü, doğum günlerini kutlamak için özel tasarım bir setten oluşmaktadır. Fincan ve kupanın her iki yüzünde de harf baskı vardır.
Geri Bildirim Ver