9
Genel Bakım Spreyleri kategorisinde
en çok değerlendirilen 9. ürün

Selsil Silikon Sprey 500 Ml. (24)

100 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kurumsal Fatura
124,90 TL
8.9
merchant-badge-image
Kurumsal Fatura
119,90 TL
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
117,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Selsil Silikon Sprey 500 Ml. (24)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BEKÇİZADE HIRDAVAT VE YAPI MALZEMELERİ Satıcı Ünvanı: BEKÇİZADE HIRDAVAT VE YAPI MALZEMELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0161092028000001 Vergi Kimlik Numarası: 1610920280
    Bu ürün BEKÇİZADE HIRDAVAT VE YAPI MALZEMELERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SELSİL Silikon Sprey (500 ML.) (1 Adet) Selsil Silicone, şeffaf, yağlayıcı etkisi olan yüksek kalite silikon içeren spreydir. Özellikler Yağlayıcıdır. Etkin formülü sayesinde kolayca uygulanabilir ve iyi derecede nüfuz eder. Sürtünmeyi azaltır, sürtünme sonucu oluşun ses ve aşındırmayı önler. Su iticidir. Neme karşı yüzeyleri korur. Şeffaf

Ürün Özellikleri

  • Hacim 500 ml
Geri Bildirim Ver

Selsil Silikon Sprey 500 ml 8696071000074--TY

Selsil silikon sprey 500 ml ürün modeli, yağlama ve üstün sızdırmazlık özellikleri ile bilinen kauçuk yapılı bir spreydir. Silikon materyali, etkin bir formül ile harmanlanarak sprey halinde basınçlandırılmış ve ortaya söz konusu ürün çıkmıştır. Selsil silikon sprey ürününü pek çok farklı uygulamada kullanabilirsiniz. Ürün, etkin ve özel olarak hazırlanmış formülü sayesinde yüzeylere kolaylıkla uygulanabilir. Bunun yanında iyi derecede nüfuz edici niteliğe sahip olmasıyla pratik bir kullanım sağlar. Selsil silikon sprey 500 ml ürün seçeneğinin raf ömrü, 5°c ve +25°c değerleri arasında bir bölgede saklanırsa 24 ay olabilir. Özellikle yağlayıcı etkisiyle kullanıcılar tarafından bilinir ve yüksek kaliteli olmasıyla etkili bir kullanım sağlar. Neme karşı koruma etkisi ve su itici etkisiyle yüksek verim alabilirsiniz. Bunun yanı sıra sürtünmeyi azaltıcı bir etkisi vardır.

  • Su itici özellik
  • Yağlayıcı etkisi yüksek
  • Sürtünmeyi azaltan formül

Ayrıcalıklarıyla Selsil Silikon Sprey 500 ml

Selsil silikon sprey 500 ml kampanya ürünü, statik elektriklenmeyi önlemesiyle beğeni toplar. Bu anlamda statik elektrikten çatırdayıp kıvılcım yaratan aksamlar ve dönen kayışlar gibi çeşitli alanlara sürüldüğünde silikon ayrılana kadar bu alanlardaki statik elektriklenme yok edilmiş olur. Yağlayıcı etkisi de bulunan ürün, aynı anda hem çok yüksek basınca hem de çok yüksek ısıya dayanabilir. Silikon sprey bakan araç kullanıcılarının en fazla sorduğu sorulardan biri Selsil silikon sprey ne işe yarar sorusudur. Selsil silikon sprey seçeneği, uzun süre boyunca yapısını korur şekilde antitastik işlemler, pompa keçesi ve kalıp kaydırıcı ayırıcı gibi pek çok şeye çözüm olabilir. Bunları sürdürürken yapısında herhangi bir bozulma olmaz. Aracınızın torpido bölümüne kullandığınızda aynı şekilde statik elektriği önleme etkisi vardır. Tozların statik elektrik kaynaklı yüzeye yapışmasını engeller.

Selsil Silikon Sprey 500 ml Özellikleri

Selsil silikon sprey 500 ml indirim ürününden yararlanarak hem faydalı hem de ekonomik bir alışveriş yapabilirsiniz. İçerdiği çeşitli özelliklerle silikon sprey arayışınızı etkili bir şekilde karşılayabilir. Yağlayıcı madde özelliğine sahip olan ürün, birçok yüzeyde kullanıldığında etkili bir kayganlaştırıcı özellik gösterir. Bu sebeple aşındırıcı özellik göstermez. Selsil silikon sprey seçeneğinin suya dayanıklı özelliği de eşyalarınızı nemden koruyabilmek için son derece etkilidir. Herhangi bir malzemeye püskürtüldüğünde ürün, malzemenin içine girer ve malzemenin yuvarlanmasına, suyun boncuklanmasına destek olur. Aynı şekilde silikon sprey, tekne sahiplerinin de kullanım alanına girer. Teknede pas oluşumunu önlemeye yardımcı olmak adına açık tekne metalleri üzerinde silikon sprey kullanılabilir. Yanı sıra Selsil silikon sprey, içerdiği nemlendirme özelliği sayesinde de kauçukların çatlamasında engelleyicidir. Dilediğiniz alanda kullanım sağlayabilirsiniz.

Selsil Silikon Sprey 500 ml Yorumları

Kullanıcılar tarafından yapılan Selsil silikon sprey 500 ml yorum ve görüşleri üzerine bir inceleme yaparak söz konusu ürün modelinin sizin için ne kadar faydalı olabileceğini görebilir ve bu doğrultuda satın alma kararı verebilirsiniz. Selsil silikon sprey modelini edinen pek çok kullanıcının yaptığı geri bildirimlerinin olumlu olduğu gözlenmiştir. Ürünün sahip olduğu kolaylıklar, kauçuk işlemi uygulamalarında da dikkat çeker. Bunun yanı sıra silikon spreyin su geçirmez ve yağlama özellikleri, zorlu alanlarda uygulanması kolay olmasıyla da beğeni toplar. Sürtünmeyi azaltıcı formülü ile aşındırma ve sesler önlenir. Selsil silikon sprey 500 ml satın al yaparak sayısız faydayı tek bir üründe bulabilir ve uzun ömürlü kullanım sağlayabilirsiniz. Trendyol'da yer alan Selsil Silikon Sprey 500 ml 8696071000074--TY ürününü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.