Selsil Pas Sökücü Ve Yağlayıcı Sprey 200 ml

49,99 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
750 TL'ye 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Selsil Pas Sökücü Ve Yağlayıcı Sprey 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nebiyan Satıcı Ünvanı: CANAN TUNCER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3757940865400001 Vergi Kimlik Numarası: 8640209440
    Bu ürün Nebiyan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pas Sökücü ve Yağlayıcı Selsil RUST, suyu ve nemi yüzeyden uzak tutarak, metal yüzeylerde yağlayıcı özelliği ile koruma sağlayan, pas çözücü etkisi olan silikon içermeyen spreydir. Özellikler Etkin formülü sayesinde kolayca uygulanabilir ve iyi derecede nüfuz eder.
  • Paslanmış parçaları gevşetir ve yüzeyler arasında ince koruyucu bir film tabakası oluşturur.
  • Sürtünmeyi azaltır, sürtünme sonucu oluşun ses ve aşındırmayı önler.
  • Suyu uzaklaştırır ve neme karşı yüzeyleri korur.
  • Metal yüzeyleri ve parçaları pastan korur.
  • Yüzeylerdeki gres yağı ve kiri, etiket ve yapıştırıcı madde kalıntılarını tamamen temizler.
  • Silikon içermediğinden uygulandığı yüzeyde kir tabakası oluşturmaz.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 200 ml
Geri Bildirim Ver

Selsil Pas Sökücü ve Yağlayıcı Sprey 200 ml 25199

Selsil pas sökücü ve yağlayıcı sprey 200 ml ürün seçeneğinin sahip olduğu pek çok işlev, iyi bir araç temizliği için olmazsa olmaz bir ürün olduğunu gösterir. Selsil ürün seçeneği, nem ve suyu yüzeylerden uzak tutar. Metal yüzeylerdeki yağlayıcı özelliği sayesinde üstün koruma sağlar. Bunun yanı sıra ürünün pas sökücü etkisi de vardır. Silikon içermeyen yapısı sayesinde kullanıcılar tarafından tercih sebebidir. Üründe bulunan çeşitli özellikler iyi bir araç temizliği için gerekli olan tüm ihtiyaçları karşılayabilir. Aracının bakımına ve pürüzsüzlüğüne önem verenler için vazgeçilmez ürünler arasındadır. Pas sökücü ve yağlayıcı ürün, aracınızın metal yüzeylerinde nem uzaklaştırıcı ve paslanma önleyici olarak işlev görür. Eskimiş metal parçalara etkili bir bakım yaparken aynı zamanda toksikleşmiş pas sorunlarını da ortadan kaldırmada etkili olur.

  • 200 ml ölçü
  • Silikon içermeme özelliği
  • Sürtünmeyi azaltma etkisi

Ayrıcalıkları ile Selsil Pas Sökücü ve Yağlayıcı Sprey

Selsil pas sökücü ve yağlayıcı sprey 200 ml indirim ürünü, her araçta kullanılması gereken özellikler içerir. Bir korozyon tabakası, metal kısmın rahatsız edici bir hal almasına, kullanım esnasında işlevinin bozulmasına ve görsel olarak hoş görünmemesine neden olur. Bu gibi durumlarda pas sökücü ve yağlayıcı sprey ürününü kullanarak bu sorunları çözüme kavuşturabilirsiniz. Aracınızın metal kısımlarının maruz kaldığı birtakım durumlar, pas yağısının ilerleyerek oksit veya korozyon oluşturmasına da neden olabilir. Otomobilinizin metal yüzeyinde oluşmaya başlayan pas, çoğunlukla yüzeyin tamamına yayılmaya başlar. Bu gibi durumlarda pas sökücü ve yağlayıcı sprey kullanımı önem kazanmaktadır. Derin pas tabakası oluşmaya başlamadan kullanmak önem taşır.

Selsil Pas Sökücü ve Yağlayıcı Sprey Özellikleri

Selsil pas sökücü ve yağlayıcı sprey 200 ml kampanya ürünü, silikon içermemesiyle kullanıcılar tarafından oldukça beğeni toplar. Bu özelliğiyle de uygulandığı araç yüzeyinde herhangi bir kir tabakası oluşturmaz. Bunun yanı sıra ürün ile yüzeylerdeki kir, etiket, gres yağı ve yapıştırıcı madde kalıntılarını tamamıyla silerek kusursuz bir temizleme işlemi sağlayabilirsiniz. Aracınızda paslanmış parçaları gevşetme konusunda oldukça başarılı bir üründür. Aynı şekilde yüzeyler arasında ince ancak koruyucu bir film tabakası oluşturmada da son derece başarılıdır. Araç kullanıcılarının en çok çekindiği durumlardan biri olan sürtünmeyi azaltır. Ayrıca sürtünme ile gelişen sesi ve aşındırmayı da absorbe eder. Selsil pas sökücü sprey aynı zamanda suyu uzaklaştırarak araç yüzeylerini neme karşı korur. Özel olarak geliştirilmiş etkin formülü sayesinde rahatlıkla uygulayabilir ve üründen verim alabilirsiniz.

Selsil Pas Sökücü ve Yağlayıcı Sprey Yorumları

Kullanıcılar tarafından yapılan Selsil pas sökücü ve yağlayıcı sprey 200 ml yorum ve görüşleri üzerine bir inceleme yaparak söz konusu ürün modelini kullanmanın sizin için ne denli faydalı olabileceğini bir de kullanıcılardan dinleyebilirsiniz. Özellikle su ve nemi yüzeylerden uzak tutmasıyla oldukça etkili ve sevilen bir üründür. 200 ml şişe boyutuyla uzun süreli kullanım sağlar. Çevreye zarar vermeyen bir kullanım şekline sahiptir. Temel amacı metal koruma olan ürün, metal yüzeyler üzerindeki pas tabakalarının sökülmesinde son derece etkilidir. Çatlaklardan sızarak pasın derinliklere erişmesine engel olur. Bunun yanı sıra yağlayıcı ve koruyucu olarak da kullanılabilir. Nemli bölgeleri sıklıkla gören aracınızdaki metalin pastan korunmasına üst seviyede destek olur. Selsil pas sökücü ve yağlayıcı sprey 200 ml satın al yaparak etkin bir bakım yapabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.