Selsil Epoksi Yapıştırıcı Genel Kullanım 28 gr

107,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
123,90 TL
Kurumsal Fatura
124,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Selsil Epoksi Yapıştırıcı Genel Kullanım 28 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TETRA MAKİNE HIRDAVAT Satıcı Ünvanı: AHMET COŞKUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2120758494
    Bu ürün TETRA MAKİNE HIRDAVAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 100 adet sipariş verilebilir. 100 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Alüminyum, cam, porselen, seramik,ahşap, fiberglass, plastik, karton, kağıt vb. yüzeylerin yapıştırılması ve tamirinde, deniz araçlarında, otomobillerde, karavanlarda, su borularında her türlü onarım gerektiren mobilya gibi ev eşyalarının tamirinde, metal yüzeylerin yapıştırılmasında kullanılabilir. (PP,PE ve teflon yüzeyler için uygun değildir.) Uygulama: Yapıştırılacak olan yüzeyler tozdan ve yağdan arındırılmalıdır. Yapıştırıcı 1/1 oranında enjektör yardımı ile hazırlanır ve karışım her iki yüzeye eşit oranda uygulanır. Beklemeden iki yüzey düzgün bir şekilde baskı uygulanarak sabit şekilde kalacak biçimde uygulama yapılır. Seyreltik asiti su ve akrilik çözeltilere dayanıklıdır. Sertleşme sırasında renk değişimi, çatlama, hacim değişimi oluşturmaz. Boyanır, zımparalanır ve vidalanalabilir.

Ürün Özellikleri

  • Yapıştırıcı Tipi Japon Yapıştırıcısı
Geri Bildirim Ver

Selsil 24809 Genel Kullanım 28 g Epoksi Yapıştırıcı

Tamir ve hobi ihtiyaçları için tercih edilebilecek ideal ürünlerden biri Selsil genel kullanım 28 gr epoksi yapıştırıcıdır. Hem günlük hem de profesyonel işler için sıkça tercih edilen bu ürün, pek çok farklı materyalin birbirine yapıştırılabilmesine yardımcı olur. Selsil Adhesives Epoksi serisi kaliteli içeriğiyle genel kullanıma hitap eder. Nitelik düzeyi son derece yüksek olan bu malzeme alüminyumdan cama kadar birçok yüzeyde etkisini gösterebilir. Güçlü bir yapıştırıcı olarak profesyonellerin ilk tercihleri arasında yer alır. Ayrıca ürünün ambalajı, uygulamayı kolaylaştırabilecek şekilde tasarlanmıştır. Çok kolay bir şekilde uygulanabilen bu yapıştırıcının önemli özelliklerinden biri de hızlı kurumasıdır. Kısa sürede kurur ve zaman tasarrufu yapmayı mümkün kılar.

  • Cam, seramik, porselen, alüminyum gibi çeşitli yüzeylerde kullanılabilir.
  • Enjektör şeklindeki ambalajı ile kolayca uygulanır.
  • Sadece 5 dakika içinde kurur.

Selsil Epoksi Yapıştırıcı Genel Kullanım 28 gr Özellikleri Nedir?

Selsil Epoksi Yapıştırıcı Genel Kullanım 28 Gr Özellikleri Nedir?

Selsil genel kullanım 28 gr epoksi yapıştırıcı, sahip olduğu özellikler sayesinde üst düzey bir performans gösterir. Özel olarak tasarlanan enjektör ambalajıyla son derece kolay bir şekilde uygulanır. Sürüldüğü yüzeye güçlü bir şekilde tutunarak yapışma performansını artırır. Kuruma süresi sadece 5 dakikadır. Bu sayede onarılan eşyalar, birkaç dakika sonra tekrar kullanıma hazır hâle gelir. Pek çok farklı yüzey ve materyal için uygun olması da bu malzemenin avantajlı özelliklerinden biridir. Ürün aynı zamanda otomobil, karavan ve deniz araçlarının parçaları için etkili bir tamirat aracıdır. Sadece yapıştırma değil, onarım ihtiyaçlarını da verimli bir şekilde karşılar. Metal yüzeyler, su boruları ve mobilyalarda da yüksek performans gösteren ürünün kullanım alanı oldukça geniştir.

Selsil Epoksi Yapıştırıcı Genel Kullanım 28 gr Dayanıklı mıdır?

Selsil epoksi yapıştırıcı, dayanıklılık konusunda fark yaratan bir ürün olarak dikkat çeker. Özel olarak geliştirilmiş olan formülü sayesinde etkili bir yapıştırma performansı gösterir. Uygulandığı materyallerin dayanıklılığını da artırabilen bu ürün, 28 gramlık paketi ile satışa sunulur. Bu paket, uzun süre kullanılabilecek miktarda yapıştırıcı içerir. Selsil genel kullanım 28 gr epoksi yapıştırıcının önemli özellikleri arasında suya dayanıklı olması da bulunur. Suya dayanıklı olduğu için özellikle su borularının onarımında sıkça tercih edilir. Çatlak onarma özelliğiyle su borularını dayanıklı hâle getirir. Bu yapıştırıcı sentetik asit ve akrilik çözeltilere karşı da dirençlidir. Uygulandığı yüzeyin rengini değiştirmemekle birlikte boyamaya, vidalamaya ve zımparalamaya uygundur. Üst düzey dayanıklılığı sayesinde sadece bir yapıştırıcı değil onarım malzemesi olarak da kullanılabilir.

Selsil Epoksi Yapıştırıcı Genel Kullanım 28 gr Tutuş Gücü Nasıl?

Selsil genel kullanım 28 gr epoksi yapıştırıcı, tutuş gücüyle kullanıcıların beğenisini kazanmış bir üründür. İki komponentli yapısı ve özel içeriğiyle nesneleri birbirine güçlü bir şekilde yapıştırır. Ürünün tutuş gücünü maksimuma çıkarabilmek için doğru bir şekilde uygulama yapmak gerekir. Öncelikle yapıştırılacak yüzeyler ya da nesneler kir, toz, yağ gibi unsurlardan arındırılmalıdır. Enjektör yardımıyla 1:1 oranında karışım hazırlanır ve yapıştırılacak materyallerin her ikisine de sürülür. Her iki yüzeye de eşit miktarda paylaştırıldıktan sonra beklemeye gerek kalmadan birleştirme işlemi yapılabilir. Başarılı sonuçlar elde etmek için nesnelerin bir süre sabit kalması sağlanmalıdır. 5 dakika sonra yapıştırıcı, tutuş gücünü gösterir. Bu detayların yanında maddenin PP, PE ve teflon yüzeyler için uygun olmadığı da bilinmelidir. Uygun olmadığı yüzeylerde yüksek bir tutuş performansı beklenemez. Selsil genel kullanım 28 gr epoksi yapıştırıcı yorumlarını incelemek ve ürünü kolayca satın alabilmek için Trendyol'u ziyaret edebilirsiniz.