Selsil Epoksi Metal Yapıştırıcı Enjektör 28gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kurumsal Fatura
99,99 TL
750 TL'ye 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
109,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Selsil Epoksi Metal Yapıştırıcı Enjektör 28gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Demsa Home Satıcı Ünvanı: DEMSA İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0291000351200014 Vergi Kimlik Numarası: 2910003512
    Bu ürün Demsa Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 100 adet sipariş verilebilir. 100 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Metal Yapıştırıcı 5dk. Selsil Metal Yapıştırıcı hızlı sertleşen iki bileşenli bir epoksi yapıştırıcıdır. Uygulama ve Kullanım Alanı ? Tüm metaller, çelik, paslanmaz çelik, alüminyum, pirinç, demir ve kalay üzerine uygulanabilir. (PP, PE ve teflon yüzeyler için uygun değildir.) Kırık mobilya, ev aletleri, oyuncak ve arabalarda kullanılabilir. Ekipman, makine veya dökümlerde çatlak ve kırıklar, pompa ve vana gövdeleri için tamir edicidir.

Ürün Özellikleri

  • Yapıştırıcı Tipi Japon Yapıştırıcısı
Geri Bildirim Ver

Selsil 24903 5 Dakika 28 g Epoksi Metal Yapıştırıcı Enjektör

Selsil 5 dakika 28 g epoksi metal yapıştırıcı enjektör sayesinde pek çok farklı materyali birbirine yapıştırabilmek mümkün hâle gelir. Güçlü bir yapıştırıcı arayanların ilk tercihleri arasına girebilecek bu ürün, metal materyallerin sağlam bir şekilde yapışmasını sağlar. Ürün hem dekorasyon ve el işleri hem de tamirat işleri için uygun bir yapıştırıcıdır. Bu yapıştırıcı, metal yüzey ile birlikte farklı maddelerden yapılmış materyaller için de kullanılabilir. Ambalaj içerisindeki yapıştırıcı miktarı, uzun süreli bir kullanımı mümkün kılar. Ayrıca ambalaj, yapıştırıcıyı kolay uygulamayı sağlayacak bir şekilde dizayn edilmiştir. Yapıştırılan nesneler, çok kısa süre bir sonra kullanıma hazır hâle gelir.

  • 5 dakika içinde kuruyabilme özelliğine sahiptir
  • Çelik, alüminyum, demir döküm, pirinç ve bakır gibi materyallere uygulanabilir
  • Enjektör şeklinde ambalajı sayesinde kolayca uygulanır

Selsil Epoksi Metal Yapıştırıcı Enjektör 5 Dakika 28 g Özellikleri

Selsil Epoksi Metal Yapıştırıcı Enjektör 5 Dakika 28 G Özellikleri

Selsil epoksi yapıştırıcı, sahip olduğu özellikler sayesinde yüksek performans gösterir. Özel bir içeriğe sahip olan bu ürün, güçlü bir yapıştırma işlemi gerçekleştirilmesine yardımcı olur. Selsil 5 dakika 28 g epoksi yapıştırıcı enjektör, her türlü metal yüzeye uygulanabilir. Ürünün uygulanabileceği yüzeyler arasında çelik, alüminyum, demir döküm, pirinç, kalay ve bakır gibi elementler yer almaktadır. Ayrıca sadece küçük ve basit işlemler için değil, tamirat ve montaj süreçlerinde de bu yapıştırıcı kullanılabilir. Bu ürün, metal mobilyaları tamir ederken ya da kurulumunu yaparken ihtiyaç duyulan bir yapıştırıcıdır. Ürün; PP, PE ve teflon yüzeylerde kullanıma uygun değildir. Bu yapıştırıcıdan yüksek verim alabilmek, sadece uygun olduğu materyallerde kullanıldığında mümkündür.

Selsil Epoksi Metal Yapıştırıcı Enjektör 28 g Isıya Dayanıklı mı?

Selsil epoksi metal yapıştırıcının önemli özelliklerinden biri, son derece dayanıklı olmasıdır. Bu ürün ile yapıştırılan materyaller uzun süre birbirinden ayrılmaz. Sonradan yapıştırılmanın getirdiği dayanıksızlık, bu üründe ortaya çıkmaz. Selsil 5 dakika 28 g epoksi metal yapıştırıcı enjektör, bu sağlamlığını özel içeriğine borçludur. Ürün, iki bileşenli bir içerik formülüne sahiptir. Bu yapıştırıcının uygulandığı yüzeyde sadece 5 dakika durması yeterlidir. Ürün, çok hızlı bir şekilde kuruyarak maksimum dayanıklılığa ulaşır. Suya dayanıklı bir yapısı olan bu yapıştırıcı, çatlağı bulunan nesnelerde tamir edici bir etki yaratır. Ürün; makine, ekipman, pompa ve vana gibi nesnelerin gövdelerinde kullanılabilir. Ayrıca sahip olduğu dayanıklılık sayesinde bu yapıştırıcı; kırık mobilya, araba parçaları, oyuncak ve ev aletleri için de kullanıma uygundur.

Selsil Epoksi Metal Yapıştırıcı Enjektör Yapıştırma Gücü Nasıldır?

Selsil 5 dakika 28 g epoksi metal yapıştırıcı enjektör, ince detayları bile yapıştırabilecek kadar güçlü bir üründür. Bu yapıştırıcı, enjektör şeklinde tasarlanan ambalajı sayesinde ulaşılması zor noktalara bile kolayca uygulama yapma imkânı verir. Yapılan uygulama sonrası sorunlu bölgenin sağlamlığı bir hayli artar. Ürün, son derece yüksek bir yapıştırma gücü olduğu için inşaat işlerinde bile tercih edilebilir. Bunun yanı sıra mobilya kurulumlarının da vazgeçilmez yapıştırıcılarından biridir. Ürün; metal alet ve edevatlar için sadece yapıştırıcı değil, dolgu görevi de görür. Çatlakların içine sızarak problemi ortadan kaldıran bu yapıştırıcının güçlü pompaların gövde tamirinde kullanımı da yaygındır. Dilerseniz Selsil 5 dakika 28 g epoksi metal yapıştırıcı enjektör yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu güçlü yapıştırıcıyı Trendyol üzerinden son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.