Selpak Islak Mendil Cep Boy 3'lü

80,59 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
3 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
83,90 TL
Kurumsal Fatura
89,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Selpak Islak Mendil Cep Boy 3'lü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mutlu Fiyatlar Satıcı Ünvanı: BUĞLEM İLAÇ MEDİKAL KOZMETİK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0188093268300001 Vergi Kimlik Numarası: 1880932683
    Bu ürün Mutlu Fiyatlar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yepyeni Selpak ıslak mendiller pamuksu yumuşaklığı ile cebinizde! Kaliteli dokusu ve rahatlatıcı kokusuyla Selpak ıslak mendiller her an yanınızda.
  • Ürün 3’lü paketinde satışa sunulmaktadır
Geri Bildirim Ver

Selpak Islak Mendil Cep Boy ile Her Zaman Yanınızda

Peçeteler çeşitleri ve özellikleri ile değişiklik gösteren, çok sayıda farklı üretimi bulunan ürünlerdir. Farklı alanlarda kullanılabilen peçeteler tuvalet kağıdı, kağıt havlu, günlük mendil ve ıslak mendil olmak üzere farklı özelliklere sahiptir. Islak mendiller farklı koku ve özelliklere sahip olmak üzere kullanılan özel ürünlerdir. Farklı kokulara ve özelliklere sahip olan ıslak mendiller arasında antibakteriyel özelliklere sahip ürünler kişisel hijyen malzemeleri arasında yer almaktadır. Selpak antibakteriyel cep mendili kişisel hijyen malzemeleri arasında en fazla tercih edilen ürünlerdir. Günlük kullanıma uygun olan ıslak mendiller farklı ebatları ve sayıları ile de satışa çıkarılabilmektedir. Günlük kullanılan ıslak mendiller çantalar ve montların ceplerinde depolanabilmeleri nedeniyle de tercih edilebilmektedir. Özellikleri arasındaki farklılıklar nedeniyle fiyatları da değişiklik gösteren ıslak mendiller kullanım amacına ve alanına göre değişiklik göstermektedir.

  • Cep Mendili
  • Hoş Koku
  • Antibakteriyel

Selpak Islak Mendil Antibakteriyel Cep Boy 3’lü Özellikleri

Selpak Islak Mendil Antibakteriyel Cep Boy 3’lü Özellikleri

Kişisel hijyen ürünleri arasında yer alan Selpak mendiller kuru ve ıslak olmak üzere temel iki farklı kategoride üretilmelerine karşın farklı ölçüleri ile de farklılıklar gösterebilmektedir. Selpak antibakteriyel cep mendili 3'lü markanın günlük kullanıma uygun olarak ürettiği küçük formları ile rahat bir kullanım sunan ürünlerdir. Antibakteriyel özelliğe sahip olan ıslak mendil özellikle bebekler için kullanıma uygundur. Kalın ve dayanıklı bir yapısı vardır. Bu sebeple daima yanınızda taşıyabilir ve gerektiği anlarda güvenle kullanabilirsiniz. Selpak ıslak mendil antibakteriyel cep boy 3'lü 89723 küçük ebatları sayesinde rahatlıkla depolanabilmektedir. Çantalar ve ceplerde rahatlıkla taşınabilen ürünler hijyene önem veren kişiler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Herkesin kullanabileceği bu ıslak mendil özellikle bebeklerin hassas cildine zarar vermeyen içeriğe sahiptir.

Selpak Islak Mendil Antibakteriyel Cep Boy 3'lü Kullanımı

Selpak Islak Mendil Antibakteriyel Cep Boy 3'lü Kullanımı

Selpak ıslak mendil antibakteriyel cep boy 3'lü özellikleri arasında pek çok farklılıklar görünebilir. Antibakteriyel özellikleri sayesinde günlük kullanımda dokunulan yüzeyler sonrasında ellerin mikrop ve bakterilerden arınmasına neden olurken belirli alanların temizlenmesi için de kullanılabilir. Dışarıda yemek yemek isteyen kişiler tarafından oturulan masanın temizlenmesine de olanak sağlarken yemek sonrasında da ellerin temizlenebilmesine olanak sağlamaktadır. Selpak antibakteriyel ıslak cep mendil 3'lü birden fazla satılması nedeniyle de uzun süreler kullanılabilmektedir. Bu sayede kullanan kişilere büyük bir avantaj sunmaktadır. Antibakteriyel özelliğe sahip olması sebebiyle bebeklerin hassas ve narin ciltlerine de uygun olan ıslak mendili istediğiniz her ortamda kullanabilirsiniz. Yumuşak dokusu ve cep boy özelliği ile her yere yanınızda taşıyabilir ve ihtiyaç anında hemen faydalanabilirsiniz.

Selpak Islak Mendil Antibakteriyel Cep Boy 3'lü Fiyatları

Selpak Islak Mendil Antibakteriyel Cep Boy 3'lü Fiyatları

Selpak antibakteriyel ıslak mendil sahip olduğu dayanıklılık ve yumuşak doku özellikleri ile ön plana çıkmaktadır. Antibakteriyel yapıdaki ıslak mendil mikrop ve bakterilerin %99,9’unu yok ettiğini iddia etmektedir. Bu sebeple kullanan kişilere güven sağlamaktadır. Özellikle bebek sahibi olan bireyler için ıslak mendilin antibakteriyel özelliğe sahip olması büyük bir avantaj olmaktadır. Bebeklerin hassas ciltleri ve bünyeleri için özel olarak üretilen ıslak mendili her an tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra ıslak mendili evde, iş yerinde, parkta, arabada ve daha pek çok farklı yerde kullanabilmeniz mümkündür. Selpak ıslak mendil antibakteriyel cep boy 3'lü yorumları ve değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Detaylı bilgi sahibi olmak için inceleyebilirsiniz. Selpak ıslak mendil antibakteriyel cep boy 3'lü fiyatları her bütçeye uygun olacak şekilde belirlenmektedir. İsterseniz Trendyol'da yer alan bu ürünü Selpak ıslak mendil antibakteriyel cep boy 3'lü satın al seçeneği ile hemen sipariş verebilirsiniz.