Selpak Havlu 8'li

299 TL
(37,38 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Selpak Havlu 8'li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: fresh in city Satıcı Ünvanı: YAVUZ ASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0890845023
    Bu ürün fresh in city tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • 8 adet rulo havluya aynı anda yer veren paketiyle ekonomik bir avantaj sağlayan Selpak Havlu aracılığıyla günlük temizlik ihtiyaçlarınıza etkili bir çözüm elde edersiniz. Hem evinizde hem arabanızda bulundurabileceğiniz rulo havlulardan aynı zamanda iş yerinizdeki masanızda da yararlanabilirsiniz. Son derece pratik bir kullanım oluşturan Selpak Havlu aracılığıyla yüksek emiş gücünün getirdiği kolaylığın keyfini sürebilirsiniz. Masanıza dökülen çay, kahve gibi sıcak içecekleri anında temizlemek için ürünün güçlü emiş kapasitesini sonuna kadar kullanabilirsiniz. Ellerinizi kurulamak için de ideal olan Selpak Havlu sayesinde gün içerisinde konforlu bir kullanım deneyimi yaşarsınız.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
Geri Bildirim Ver

Kaliteli ve Uzun Süre Kullanım ile Selpak Havlu 8'li

Peçeteler pek çok farklı alanda kullanılabilen aynı zamanda hayatı kolaylaştıran temizlik ve hijyen ürünleridir. Üreticiler standart peçeteler üretebildikleri gibi aynı zamanda parfümlü ürünler de imal edebilmektedir. Kış aylarında mentollü ürünler pek çok kişi tarafından sıklıkla kullanılırken daha yumuşak dokulara sahip olan ürünler de peçete çeşitlerinin ortaya çıkmasına neden olabilmektedir. Selpak havlu 8'li güçlü yapısı ile farklı alanlarda kullanılabilmektedir. Havlular genel olarak kullanıcıları tarafından mutfaklarda tercih edilmektedir. Yüksek emiş gücüne sahip olan ürünler kendi aralarında farklı özelliklere ve ebatlara sahip olmalarına karşın çay, kahve ve suyun döküldüğü alanların kısa sürede temizlenmesine yardımcı olmaktadır. Günlük hayatta ev ve işyeri fark etmeksizin her yerde kullanabileceğiniz Selpak havlu en büyük yardımcılarınızdan biri olma potansiyeline sahiptir.

  • Yüksek emiş gücü
  • Yumuşak doku
  • Dayanıklı yapı

Selpak 8’li Rulo Havlu Özellikleri

Yumuşak dokusu ve dayanıklı yapısı ile karşınıza çıkan Selpak ürünleri hayatı kolaylaştırmak adına tasarlanmakta ve üretilmektedir. Selpak kağıt havlu 8'li markanın diğer ürünleri gibi yüksek emiş gücü ve dayanıklılık vadetmektedir. Markanın üretimleri arasında yer alan peçete çeşit ve modellerinin güçlülerinden birisi olan havlular mutfaklarda sıklıkla tercih edilmektedir. 8'li selpak havlu güçlü ve kaliteli yapısı sayesinde uzun süre verim sağlayabilmektedir. Mutfak başta olmak üzere pek çok farklı alanda kullanılan ürün su, çay, kahve veya diğer sıvıların dökülmeleri sonrasında temizlenmelerine olanak sunmaktadır. Yalnızca evde değil alışveriş merkezi, lavabo, restoran gibi ortak kullanım alanlarında da sıklıkla tercih edilmektedir. Sahip olduğu emiş gücü sayesinde kağıt havlu sıvıyı hemen içine hapseder ve etkili bir temizlik sağlar.

Selpak 8’li Rulo Havlu Kullanımı

Selpak 8'li rulo havlu geniş kullanım alanı sunan ürünler olması nedeniyle tercih edilmektedir. Mutfaklar ev içerisinde yemek, pasta, börek, çörek ve içeceklerin yapıldığı alan olması nedeniyle en fazla dökülmenin yaşandığı yerdir. Bu nedenle Selpak havluların en fazla kullanıldığı alanlardan biri mutfak olmaktadır. Yanlışlıkla dökülen çay ve kahve gibi içeceklerin rahatlıkla temizlenebilmesi için kullanılan havlular yüksek emiş güçleri sayesinde dağılmadan kullanılabilmektedir. Yalnızca evlerde değil aynı zamanda restoran, kafe ve yemekhane gibi toplu tüketim alanlarında da bulunan Selpak havlu kullanan kişilere pratik ve etkili bir temizlik sağlamak amacı ile üretilmektedir. Selpak hijyen havlu 8'li hijyen açısından sağlıklı bir ortam oluşturmak isteyen herkesin memnuniyetle kullanabileceği bir üründür. Yüksek emiş gücü, dayanıklılık ve yumuşak dokusu verimli bir kullanım sunar.

Selpak 8’li Rulo Havlu Fiyatları

Çok katlı yapısı ve yüksek emiş gücü sayesinde Selpak kağıt havlular kolaylıkla yırtılma ya da kopma özelliği göstermemektedir. Bu sebeple mutfak, lavabo, ortak kullanım alanları ve diğer pek çok alanda sıklıkla tercih edilmektedir. Z şeklinde katlanarak tasarlanan bu ürün kullanım anında sizlere pratik ve hızlı bir deneyim sunmaktadır. Hijyenik bir ortam oluşturmak adına Selpak kağıt havluyu güvenle tercih edebilirsiniz. Dilediğiniz sağlıklı ortamı yaratmanızda size yardımcı olacaktır. Selpak havlu 8'li fiyatı değişiklik gösterebilmektedir. Fiyat değişimleri arasında bütçenize en uygun olan seçeneği kolaylıkla bulabilirsiniz. Selpak havlu 8'li yorumları ve değerlendirmeleri sayesinde diğer kullanıcıların deneyimlerinden yola çıkarak ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Selpak havlu 8'li satın al seçeneği ile ürünü Trendyol’dan hemen sipariş verebilirsiniz.