4
Kolonya kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

Selin Limon Kolonyası Şişe 5 Lt

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
484,50 TL475 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Selin Limon Kolonyası Şişe 5 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: indirgetir Satıcı Ünvanı: BİLPA TİCARET VE SANAYİ İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Osmaniye Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0170001450700016 Vergi Kimlik Numarası: 1700014507
    Bu ürün indirgetir tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Selin Limon Kolonyası Şişe 5 lt
Geri Bildirim Ver

Selin T4914 5 Litre Limon Kolonyası

Selin li̇mon kolonyası 5 li̇tre, gelenekselleşmiş kokusu sayesinde modern dönemlerin gözde ürünlerinden birisi olmuştur. Farklı notaların buluşmasıyla oluşturulan kokusu, herkese hitap edebilir haldedir. Gerek misafirlere sunmak, gerekse hoş kokmak amaçlı kullanılarak geçmişten günümüze kadar başarıyla gelmiştir. Evde, işte veya seyahat halindeyken tazelik ve ferahlık hissine ihtiyaç duyduğunuz her an, yardımınıza koşar. Güçlü ve yoğun kokusu, kötü kokuları bastırır. Bu sayede bulunduğunuz ortamın havasını değiştirebilirsiniz. Selin li̇mon kolonyası 5 li̇tre 80 derece olmasıyla gözle görülmeyen virüs ve bakterilere karşı güçlü bir savunma oluşturur. Mümkün olan en kısa sürede hijyen sağlamak için iyi bir tercih olabilir. Ölçüsü itibariyle, istediğiniz takdirde farklı şişelere doldurabilir; hijyeni ve tazeliği yanınızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz.

  • Ekonomik boyuttadır.
  • Alkol oranı 80 derecedir.
  • Limon ferahlığı sunar.

Selin 5 Li̇tre Li̇mon Kolonyası Formül İçeriği Nasıldır?

Selin 5 Li̇tre Li̇mon Kolonyası Formül İçeriği Nasıldır?

Selin limon kolonyası bidon 5 lt, özel formülü ile kullanıcılardan olumlu dönütler almayı başarmıştır. Temiz ve zararsız içerik ile taze limon kokusunun birleştirilmesi, benzersiz bir ürün ortaya çıkarmıştır. Formülü, ambalajının üzerinde yazdığı şekilde; alcohol denat, aqua, parfum, limonene, citral, citronellol, geraniol ve linalool ile oluşturulmuştur. Selin li̇mon kolonyası 5 li̇tre, çeşitli bitkilerin kokularının tek bir şişede buluşmuş halidir. Farklı notaları bir arada tutarken, üst notası; narenciye, limon ve çamdan oluşur. Orta notalar, aldehidik ve limon notaları ile desteklenerek sizin zinde hissetmeniz için ferah bir etki yaratır. Dip nota, orta notanın kaybolduğu anda açığa çıkarak hoş bir bitiş sağlar. Diğer notalara nazaran daha baskın olan dip nota; portakal çiçeği esanslarından oluşur.

Selin 5 Li̇tre Li̇mon Kolonyası Cilt Sağlığına Etkileri Nelerdir?

Cildi, kirlerden uzak tutmak son derece önemlidir. Temiz cilt üzerinde, mikropların yaşaması neredeyse imkansızdır. Gün içinde ellerin yüzeyi, her yere temas eder. Bunun sonucunda da sık sık elleri dezenfekte etmek gerekir. El hijyeni için Selin li̇mon kolonyasi 5 li̇tre size yardımcı olabilir. 80 derece olan alkol oranı, bakterileri hızlıca yok eder. İhtiyaç duyulması halinde tekrar tekrar kullanılmasında sakınca yoktur. Nemlendirici etkisiyle cildi ferahlığa kavuştururken aynı zamanda cildin nem kazanmasını sağlar. Dikkatli ve doğru kullanıldığı takdirde hassas ciltler için de uygundur. Çeşitli cilt rahatsızlığı yaşayan kişilerde; kuruluk, yanma ve tahriş gibi sorunlarla karşılaşılmaması için mutlaka doktor kontrolünde kullanılmalı, bu konuda son derece dikkatli ve özenli hareket edilmelidir.

Selin 5 Li̇tre Li̇mon Kolonyası Faydaları Nelerdir?

Selin li̇mon kolonyası 5 li̇tre, ekonomik boyutu ile bütçe dostudur. Uzun ömürlü kullanım sağlar. Farklı bir kaba aktarmak, geniş ağız tasarımı sayesinde oldukça kolaydır. Kilitli kapağı; damlama veya dökülme gibi problemlerin önüne geçer. Alkol derecesinin yüksek oluşu, hijyeni, en kısa sürede elde etmenize yardımcı olur. Dezenfekte amaçlı kullanılabilir. Virüs ve bakterileri yok ettiği kanıtlanmıştır. Keskin limon kokusu, tazeliği hissettirir. Serinlik hissi vermesi ile sıcak yaz günlerinin vazgeçilmez ürünlerinden birisi olmuştur. Aynı zamanda, Selin li̇mon kolonyası 5 li̇tre, stresli ve telaşlı anlarda sakinleştirici etkisi ile size yardımcı olabilir. Kalabalık ortamlarda, havanın değişmesi için pratik bir çözüm oluşturur. Hasta ziyaretlerinde, hediye maksadıyla götürülmesi geleneksel hale gelmiştir. Selin li̇mon kolonyası 5 li̇tre yorumları, ürünün birçok kullanıcı tarafından beğenilerek ve sevilerek kullanıldığını göstermektedir. Siz de ferah bir tercih yapmak isterseniz, Trendyol üzerinden Selin li̇mon kolonyası 5 li̇tre fiyatını görüntüleyebilirsiniz. Sadece birkaç saniye içinde, güvenli bir şekilde siparişinizi oluşturabilir, alışverişinizin keyfini sürebilirsiniz.