5
BB CC Krem kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

Selin Beauty Bb Krem Medium

299,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
339,90 TL

Ürün Bilgileri

Selin Beauty Bb Krem Medium

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Niche Cosmetic Satıcı Ünvanı: MEHMET ÇAKIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2203706352000001 Vergi Kimlik Numarası: 2220514360
    Bu ürün Niche Cosmetic tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 18 adet sipariş verilebilir. 18 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • -BB KREM NEDİR : Açılımı Blemish Balm olan BB krem kusur kapatıcı krem anlamına gelir. Renkli nemlendirici olarak da düşünebilirsiniz. Ciltte fondöten kadar ağır durmaz. Ve derideki gözenekleri kapatmadığından cildin nefes almasını engellemez. SC BB kremi içeriği ve özellikleri: 1-C VİTAMİN: Antioksidan özelliği sayesinde cilt tonunu eşitler,leke problemine iyi gelir,cildin canlanmasına yardımcı olur. 2-E VİTAMİNİ: Cildin nem ihtiyacını sağlar, hücre yenileyici özelliği vardır ve bu sayede cildi onarır, cilt hasarlarını önler. 3-GÜL YAPRAĞI ÖZÜ: Cildi yağdan ve kirden arındırır,sivilce problemlerini azaltır. cildin canlanmasını sağlar ve daha genç görünüm sağlar. SC BB Krem içerdiği bu maddeler sayesinde kozmetik ürünlerden farklı olarak cilde zarar vermez ve cildin onarımına ve tedavisine yardımcı olan medikal bir kremdir. Ciltteki pullanmayı ve renk eşitsizliğini iyileştirir. 25 SPF e sahiptir. Bu sayede cildi güneşin zararlı ışınlarından korur. Saklama koşulu: 20-35c de saklanır. Açıldıktan sonra 6 ay kullanım süresi vardır. Miktar: 40 ml RENK ÇEŞİTLERİ
  • EXTRA LİGHT LİGHT MEDİUM DARK

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
  • SPF SPF 20 - 40
  • Kapatıcılık Yüksek
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

Selin Beauty BB Krem Medium 40 ml

Bakım ve makyaj uygulamalarında hem cildi besleyen hem de kusurları kapatan Selin Beauty BB krem, müşterilerin ilk tercihleri arasında yer alır. Hafif yapılı olması ve cildi besleyen mineralleri bünyesinde barındırması sebebiyle cilt için oldukça sağlıklıdır. Renk ve ışıltılı pigmentli bu nemlendirici, ciltte nem dengesini sağlar ve içerdiği minerallerle beraber cildi sağlıklı kılar. 25 SPF koruma özelliğine sahip Selin Beauty güneş kremi olarak da gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Güneşin zararlı ışınlarından korur ve ciltte renk eşitliğini dengede tutar. Cildin onarımı ve tedavisine yardımcı olan ürünü günlük hayatın her alanında gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Makyaj yapımı için oldukça uygun bir alternatiftir. Yoğun kapatıcılığı ile özel günlerde fondöten olarak kullanabilirsiniz. Selin Beauty BB krem medium kullananların faydalandığı bazı özellikler şunlardır:

  • Nemlendirici etkili
  • Işıltılı pigmentler
  • Cilt tonu dengeleyici

Besleyici ve Işıltılı Selin Beauty BB Krem

Besleyici ve Işıltılı Selin Beauty BB Krem

Selin Beauty BB krem medium 40 ml, yoğun nemlendirici formülü ile cildi besler, büyük bir oranda onarım sağlar. Işıltılı pigment yapısı ile aydınlatıcıya gerek kalmadan ışıltı ve doğallık sağlar. İçeriğindeki gül yaprağı özü cildi kir ve yağdan arındırır, cilt yüzeyinin nefes almasına olanak sağlar. Böylece ciltte sivilce problemi önlenmiş olur. Gözeneklerin hava alması ile beraber sivilce oluşumunu önler ve cildin genç kalmasını sağlar. Yoğun nemlendirici özelliği ile cildin nem dengesinini korur ve yumuşak bir görünüm sağlar. Selin Beauty krem, pul bir görünüm yaratmadan tene doğallık ve ışıltı katar. Ürünün cildinizde nasıl etki sağlığını merak edebilirsiniz. Selin Beauty BB krem kullanıcı yorumları ile müşterilerin tecrübelerini inceleyebilir, kolaylıkla fikir edinebilirsiniz. Siz de bu işlevsel cilt bakım ürününü güvenle satın alabilirsiniz.

Cilt Sağlığı İçin Selin Beauty BB Krem Medium 40 ml

Cilt Sağlığı İçin Selin Beauty BB Krem Medium 40 ml

BB kremin hafif yapılı olması, cildi sağlıklı bir şekilde nemlendirmesi ve cildi onarması Selin Beauty BB krem kullananlar için büyük bir alternatiftir. Ciltte ağır bir tabaka bırakmadan, gözenekleri tıkamadan pürüzsüz bir görünüm yaratan ürün, müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Cilde zarar vermeden onarmasına yarayarak yoğun nemlendirici etkisi sağlar. Güçlü bir formüle sahip olan Selin Beauty BB krem medium 40 ml kullananlar tarafından büyük bir ilgi görür. Kozmetik ürünü olmakla beraber güneşten korunma amacıyla da kullanılan bu krem, müşterilerin beklentisini büyük oranda karşılar. Işıltılı pigmenti ile aydınlatıcıya gerek kalmadan ciltte parlaklık sağlar. Ayrıca zararlı güneş ışınlarından koruyan bu ürünü hem yaz hem kış aylarında kullanabilir, sağlıklı bir cilt için doğru bir tercih yapabilirsiniz. Selin Beauty BB krem yorumları, müşterilerin ürünün cilt üzerindeki etkisi hakkında fikir verebilir.

Selin Beauty BB Krem Fiyatları ve Yorumları

Selin Beauty BB Krem Fiyatları ve Yorumları

Selin Beauty BB krem medium cilt tonunu eşitlemesi, güneşten koruması ve bakımlı bir görünüm sağlaması ile müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen ve beğenilen bir kozmetik üründür. İçeriğinde bulunan ışıltılı pigmentler canlı bir tene ulaşmanız için yardımcı olur. Hafif ten makyajını tercih eden kişiler bu ürünü güvenle satın alabilir. Daha önce Selin Beauty tarafından satışa sunulan BB kremi alıp kullanan kişiler geri bildirimlerde bulunur. Dilerseniz siz de Selin Beauty BB krem medium 40 ml yorumlarını ve değerlendirmelerini inceleyebilir, ürün deneyimi hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Selin Beauty BB krem medium 40 ml fiyatları ürünün avantaj sağlayan özellikleri dikkate alınarak bütçe dostu bir şekilde belirlenir. Böylece her bütçeye hitap etmeyi başarır. Siz de uygun seviyedeki Selin Beauty BB krem fiyatı ile bütçenize göre bir alışveriş yapabilirsiniz.