3
BB CC Krem kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

Selin Beauty Bb Cream Light Spf25 40 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
339,90 TL
350 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
499,99 TL

Ürün Bilgileri

Selin Beauty Bb Cream Light Spf25 40 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Niche Cosmetic Satıcı Ünvanı: MEHMET ÇAKIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2203706352000001 Vergi Kimlik Numarası: 2220514360
    Bu ürün Niche Cosmetic tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 18 adet sipariş verilebilir. 18 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Açıklama
  • Anti-AgingNemlendiriciİpeksi DokunuşVitamin CVitamin E Kullanım Şekli
  • Temiz cildinize dairesel hareketlerle uygulayınız. Kapatıcılık etkisini arttırmak için üzerine bir ya da birkaç kat daha uygulama yapabilirsiniz. İçindekiler
  • Aqua. Cyclopentasiloxane, C12-15 Alkyl Benzoate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Dimethicone, Ethylhexyl Methoxycinnamate Glycerin, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Polyisobutene, Octocrylene, Octyldodecanol, Polymethylsilsesquioxane, Stearic Acid, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Cetearyl Dimethicone Crosspolymer, Disteardimonium Hectorite, Ethylhexylglycerin, Parfum, Phenoxyethanol, Polysorbate 20, Propylene Carbonate, Rosa Damascena Flower Extract, Sodium Polyacrylate, Tocopheryl Acetate, Triethoxycaprylylsilane, Cinnamyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Linalool, Hexyl Cinnamal. May Contain: CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
  • SPF SPF 20 - 40
  • Kapatıcılık Yüksek
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

Selin Beauty BB Krem Light 40 ml

Selin Beauty Bb Krem Light kusurları kapatan ancak ciltte ağırlık yapmayan bir ürün olarak ön plana çıkar. Özellikle yaz aylarında sıkça tercih edilen daha hafif kozmetik ürünler arasında yer alır. Krem forumundaki bu ürün yoğun kapatıcılığa sahiptir. Selin Beauty BB krem light 40 ml içeriği güneşten gelen zararlı ışınlara karşı teninizi korur. Bu cilt ürününü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

 
  • Ürünün 40 ml boyutu bulunur.
  • 25 SPF güneş koruması sağlar.
  • Yoğun kapatıcılığa sahiptir.

Selin Beauty Light 40 ml BB Kremin İçeriği Nasıldır?

Selin Beauty Light 40 ml BB Kremin İçeriği Nasıldır?

Selin Beauty BB Krem Light içeriğinde vitaminlerin ve bitki özlerinin bulunduğu bir üründür. BB kremin içeriğinde bulunan C vitamini sayesinde cilt canlı bir görünüm kazanır. Ayrıca bu BB kremde bulunan E vitamini cilde yoğun nem desteği verir. Bu sayede teninizin daha yumuşak ve parlak olmasını mümkün hale getirir. BB krem içerisinde yer alan gül yaprağı özleri ise cildin yağ ve kirden arınmasına yardımcı olur. Bu ürün, cildi güneşten korumaya yardımcı olan SPF koruması da içerir. Böylelikle makyaj yaparken ekstra bir güneş koruyucu kullanmaya ihtiyaç duyulmaz. Ürün, yağlanma yapmayan yapısı sayesinde her mevsimde rahatlıkla kullanılır. Gün içinde renginde koyulaşma meydana gelmez. İlk andaki görünümünü koruduğu için uzun saatler boyunca estetik bir duruş sergiler. Bu BB kremi günlük hayatta keyifle kullanabilirsiniz.

 

Selin Beauty Light 40 ml BB Kremin Özellikleri Nelerdir?

Selin Beauty Light 40 ml BB Kremin Özellikleri Nelerdir?

Selin Beauty BB krem Light 40 ml SC-BB, içeriğinde bulunan C vitamini sayesinde cilt tonunun eşitlenmesini ve lekelerin azalmasını sağlayabilir. Ayrıca BB krem, içeriğinde bulunan E vitamini ile hücrelerin yenilenmesine ve cilt hasarlarının onarılmasına da katkı sağlar. Gül yaprağı özleri ciltte meydana gelebilecek yaşlanmaya bağlı kırışıklık görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Selin Beauty BB Krem, içeriğinde bulunan vitaminler ve bitki özleri sayesinde cildi nazikçe onarır. Bunun yanı ciltte pullanma ve kabuklanma gibi kuru ciltlerde meydana gelen hasarları önler. Böylece daha pürüzsüz bir tene sahip olmanızı destekler. Ayrıca BB krem ile ciltteki renk eşitsizliği de azalmaya başlar. Selin Beauty BB Kremin içeriğinde bulunan 25 SPF sayesinde cildiniz UVA ve UVB ışınlarından korunur. Güneş ışınlarından kaynaklanan lekelenmeleri önleyen bu BB kremi cildinize güvenle sürebilirsiniz.

 

Selin Beauty Light 40 ml BB Krem Nasıl Kullanılır?

Selin Beauty Light 40 ml BB Krem Nasıl Kullanılır?

Selin Beauty BB Krem Light, cilde farklı yöntemler aracılığıyla uygulanır. BB kremi cildinize eşit miktarda yayabilmek için fırça veya sünger kullanarak uygulama yapmanız önerilir. BB krem, yoğun kapatıcılığa sahip olduğu için cilt kusurlarını örtmede istenilen sonuçları ortaya koyar. Bu ürün, cilt tonunuzu eşitler ve sağlıklı bir görünüme ulaşmanızı mümkün kılar. Özellikle yaz aylarında sıkça tercih edilen bir ürün olan bu BB krem, gün boyu cildinizde kalmaya devam eder. Böylece özel anlarınızda yapmak istediğiniz makyajlar için de son derece uygundur. Uzun saatler boyunca etkisini kaybetmediği için kullanıcılardan yüksek not almayı başarır. Ürünü satın almadan önce deneyenlerin kullanıcıların görüşlerini öğrenmek için Selin Beauty BB krem light yorum ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Selin Beauty BB krem light 40 ml fiyatı için Trendyol’u ziyaret edebilir, kısa süre içerisinde sipariş oluşturabilirsiniz.