Seleccion Naturel 1000ml Isırgan Özlü Şampuan Yaglı Saclar

259 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Seleccion Naturel 1000ml Isırgan Özlü Şampuan Yaglı Saclar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Akkozmetik Satıcı Ünvanı: AK KOZMETİK TEKSTİL VE GIDA SANAYİ TİCARET VE KUAFÖRLÜK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0011008292300017 Vergi Kimlik Numarası: 0110082923
    Bu ürün Akkozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Stres, kirli hava, kimyasal ilaçlar ve gıdaların içeriğindeki katkı maddeleri, hormonel bozukluk gibi olumsuz etkenler zaman zaman saçlarda kepeklenme ve yağ dengesinin bozulması gibi sorunların yaşanmasına sebep olur.Isırgan Otu saç dökülmelerinin önlenmesine ve saç telinin hacim kazanmasına destek olacağı gibi, aynı zamanda saçlara parlaklık ve sağlıklı bir görünüm kazandırır. Isırgan Otu saçların sağlıkla uzama sürecini hızlandıran desteği sağlar. Saçların olumsuz koşullara karşı güç ve direncini arttırır. Saç diplerinde yaratacağı etkin temizlik ile kepeği ve yağ dengesinin sağlanmasında önemli bir destek ürünüdür. PARABEN ve TUZ içermez Kullanım Biçimi:Bir miktar Seleccion Naturel Isırgan Otu Özlü şampuanı saçlarınıza uyguladıktan sonra durulayınız. Tekrar bir miktar şampuanı saçlarınıza uygulayınız ve hafif masaj hareketleri ile şampuanın saç diplerine temas etmesini sağlayınız. 1-2 dakika ürünü saçlarınızda beklettikten sonra saçlarınızı iyice durulayınız. Saçlarınızın tamamen arındığından emin olunuz. Arınmış saçlarınızın bakımını Seleccion Naturel Badem Yağlı Bakım kremi ile tamamlamanız tavsiye edilir.

Ürün Özellikleri

  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Saç Tipi Yağlı
Geri Bildirim Ver