Şekeroğlu Dibek Kahvesi 1000 gr

228,38 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Şekeroğlu Dibek Kahvesi 1000 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ŞEKEROĞLU Satıcı Ünvanı: ŞEKEROĞLU ONLİNE SATIŞ GIDA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0330199706900001 Vergi Kimlik Numarası: 3301997069
    Bu ürün ŞEKEROĞLU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Dibek Kahvesi Nedir? Türk kahvesinin öğütülmesiyle ve çeşitli bitkilerin karışımıyla ayrıca dövülerek elde edilen Dibek Kahvesi yumuşak içimi ve ağızda bıraktığı hoş tat ile sıklıkla tercih edilen yöresel bir kahvedir. İçinde bulunan malzemeler sayesinde Türk kahvesinden daha yumuşak bir tadı vardır ve içimi daha kolaydır. Osmanlı döneminden bugüne varlığını sürdüren Dibek Kahvesinin bilinirliliği dünya genelinde de hızla artmaktadır. Keçi boynuzu, sahlep, zahter, kakao ve menengiç içeren Dibek kahvesi hem öğütülüp hem de dövülerek elde edilir. Kahvenin içinde dövüldüğü ağaçtan veya taştan yapılan havan kabına Dibek denir ve bu kahve adını buradan almıştır. Şekeroğlu Dibek Kahvemizden 200 Gr ve 250 Gr korumalı paket seçeneklerimizden sipariş verebilir ya da farklı kahve çeşitlerimizi de inceleyebilirsiniz. Şekeroğlu Dibek Kahvesi İçeriği Türk Kahvesi Menengiç Kahve Kreması Keçiboynuzu Özü Kakao Tarçın Dibek Kahvesi Nasıl Yapılır? Dibek kahvesini aynı Türk Kahvesi gibi yapabilirsiniz. Yapacağınız kişi sayısına göre her fincan için bir ölçek Dibek Kahvesi ile fincan ölçüsünde suyu cezvede kısık ateşte yavaşça karıştırarak lezzetli bir kahve elde edebilirsiniz. Kahveniz köpürdüğünde köpükleri fincana kaşık yardımıyla dağıtabilir daha sonra kısık ateşte biraz daha ısıttığınız kahvenizi fincanlara doldurabilirsiniz. Aynı ölçüleri kullanarak Türk Kahvesi makinesinde de kahvenizi rahatlıkla yapabilirsiniz. İstenirse ilave olarak şeker ekleyebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver