Şeker Tadında Tasarımlar Beyaz Orkide Lohusa Tacı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
1.109 TL'ye 29 TL İndirim
199,99 TL

Ürün Bilgileri

Şeker Tadında Tasarımlar Beyaz Orkide Lohusa Tacı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Şeker Tadında Tasarımlar Satıcı Ünvanı: HARUN ER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3360452681
    Bu ürün Şeker Tadında Tasarımlar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Temizlik, saflık ve masumiyet saçlarınızı okşarken, en huzurlu anlarınızı geçirmeye ne dersiniz? Sarı tomurcuklarıyla saçlarınızın arasında zarif bir görünüm sergileyecek olan lohusa tacı, el emeği ve göz nuru ile tasarlanmaktadır. Kullanışlı ve şık tasarımı sayesinde her zaman tercih edebilir, kombinlerinizin tamamlayıcısı olarak kullanabilirsiniz. Taçlarımız arkadan bağlamalıdır, dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. 3 Orkideli, İnci Detaylı Lohusa Tacı Gerçeğe Yakın Kaliteli Kumaş Orkide Kullanılarak El İşçiliği İle Üretilmektedir. Temizlik, saflık ve masumiyet hissini saçlarınızın her telinde yaşamak ister misiniz? Beyaz Orkide Lohusa Tacı, size en huzurlu anlarınızı yaşatırken saçlarınıza zarif bir dokunuş kazandırıyor. Bu el yapımı ve özenle tasarlanmış lohusa tacı, sarı tomurcuklarıyla saçlarınızın arasında zarif bir görünüm sergiler. Beyaz Orkide Lohusa Tacı, kullanışlı ve şık tasarımıyla her zaman tercih edebileceğiniz bir aksesuardır. Kombinlerinizin tamamlayıcısı olarak kullanabilir ve tarzınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Arkadan bağlamalı olan taçlarımız, istediğiniz şekilde ayarlanabilir ve size mükemmel bir uyum sağlar. Bu ürün, beyaz renk seçeneğiyle saflığı ve zarafeti temsil eder. Gerçeğe yakın kaliteli kumaş orkideler kullanılarak el işçiliğiyle üretilmiştir. Bu sayede size uzun süreli kullanım ve dayanıklılık sunar. İnci detayları ise taçtaki zarafeti daha da artırır. Beyaz Orkide Lohusa Tacı, size özel anlarınızda saçlarınıza zarif bir dokunuş katacak ve sizi göz alıcı kılacak. Hem rahat hem de şık olan bu tasarım, size tarzınızı tamamlamanız için ideal bir seçenek sunar. Siz de saçlarınıza şıklık ve masumiyet katmak isterseniz, Beyaz Orkide Lohusa Tacı'nı hemen sepetinize ekleyin. Bu eşsiz aksesuarı şimdi satın alın ve tarzınızı ön plana çıkarın!

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver