3
Fotoğrafçılık Kitabı kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

SEGAH TASARIM Piyano Metodu 1 - Selmin - Enver Tufan

385 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
2 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
700 TL'ye 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

SEGAH TASARIM Piyano Metodu 1 - Selmin - Enver Tufan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sanatkolik Satıcı Ünvanı: TAHA FURKAN ÖZEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6850884626
    Bu ürün Sanatkolik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Selmin Tufan-Enver Tufan Değerli müşterimiz, kitap satışlarımızda kopyalamaya karşı önlem için, ürün iadesi yapılmamaktadır. Ürün AçıklamasıPiyano Metodu I ve II kitapları, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2000-2010 yılları arasında güzel sanatlar liselerinde zorunlu ders kitabı olarak okutulmak üzere şahsımıza yazdırılmış bulunan ve ülkemizde bu amaçla yazılmış ilk kitaplar olması sebebiyle ayrı bir öneme sahip olan Piyano 1-2-3 ve 4 kitaplarının geliştirilmiş biçimidir. Kitaplar yeniden ele alınıp geliştirilirken, güzel sanatlar liselerinin yanında eğitim fakülteleri bünyesindeki müzik eğitimi anabilim dalları ile güzel sanatlar fakülteleri müzik bölümleri, konservatuvarlar ve özel müzik okulları programları da dikkate alınmıştır. Kitaplar içerisinde yer alan eserler, piyano eğitimine başlangıç aşamasından itibaren kazandırılması amaçlanan davranışlar gözetilerek yazılmış ve piyano literatüründe yer alan eserler içerisinden, basamak sistemi (level-grade) dikkate alınarak seçilmiştir. Seçilen bu eserlerin kitaplar içerisindeki sıralanışlarında, farklı dönemlerden birbirlerine yakın zorluk düzeylerinde eserler olmalarına ve etüdlerle desteklenmelerine özen gösterilmiştir. Yalnız bu aşamada, bölümleri farklı zorluk düzeylerinde olmalarına rağmen sonatinler, tanınmaları amacıyla bütün bölümleriyle birlikte verilmiş, zor olan bölümün hangi düzeyde çaldırılacağı öğretmenin tercihine bırakılmıştır. Piyano eğitiminin vazgeçilmez boyutlarından biri olan teknik çalışmalar ve bunlar içerisinde en çok kullanılan dizi ve arpej çalışmaları da, rahatça çalışılabilmesi gerekçesiyle kitaplar içerisinde ayrı bir fasikül olarak sunulmuştur. Güzel sanatlar liseleri için yazılan kitaplar içerisinde yer alan ve Enver TUFAN'a ait olan makamsal eserler ise, değişik makamlarda yeni yazılan parçalarla zenginleştirilerek ?Bizden Ezgiler ? Piyano İçin 17 Parça" adı altında bir bölüm olarak birinci kitabın sonuna eklenmiştir. Söz konusu makamsal eserler yazılırken, hem Piyano Metodu I ve II kitaplarındaki kazandırılması hedeflenen davranışların desteklenmesi, hem de kendi geleneksel müziğimizin yapıtaşlarını oluşturan makam ve ritimleri kullanarak Türk müziğinin çağdaş anlamda tanıtılmasına katkı sağlanması amaçlanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Ömer Seyfettin
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

SEGAH TASARIM Selmin Enver Tufan Piyano Metodu 1 Seçenekleri Trendyol'da!

Piyano öğrenimi sırasında öğrencilerin belli seviyeleri bulunur. Buna bağlı olarak eğitim yöntemleri ve yardımcı kitaplar belirlenilir. Segah Tasarım Selmin Enver Tufan piyano metodu 1, bu eğitimin ilk seviyesi için yararlanabileceğiniz bir kaynaktır. Yeni başlayanlar için anlaşılır ve pratik bilgiler içerir. Seviyeye göre belirlenmiş kitapta öğrencinin kavraması gereken temel teknikler bulunur. Kitap, eğiticiye geniş bir alan tanır. Bu kaynakta, ilk aşamaya uygun sonatların çalma yöntemleri de yer alır. Söz konusu eser, kendi içinde de seviyelere ayrılır. Müzik okulları, sanat merkezleri ve özel ders alanlar için ideal bir kaynaktır. Siyah cilt kaplama ve spiralli formatıyla oldukça pratik bir kullanıma sahiptir.

  • Piyano eğitimi için kullanılır.
  • Başlangıç seviyesine uygundur.
  • Selmin ve Enver Tufan tarafından hazırlanmıştır.

Segah Tasarım Piyano Metodu 1 Kitabının İçeriği Nedir?

Segah Tasarım Piyano Metodu 1 Kitabının İçeriği Nedir?

Segah Tasarım Selmin Enver Tufan piyano metodu 1 kitabında, başlangıç seviyesi besteler bulundurur. Piyano çalmaya başlayanlar için öğretici ve geliştirici bir içeriğe sahiptir. Kitap içerisindeki öğretici notalar ve besteler artan seviyeye göre düzenlenir. Kitabın ilk kısımlarında basit alıştırmalar bulunurken sonlara doğru daha karmaşık besteler vardır. Aynı zamanda her alıştırmanın üzerinde piyano çalan öğrencinin dikkat etmesi gereken unsurlar belirtilmiştir. Bu sayede kitap öğrenciye yol gösterici ve yardım eden bir üründür. İçerikte hem dünya müziklerine hem de Türk kültüründen notalara yer verilir. Segah Tasarım piyano metodu 1 kitabının son bölümüne Enver Tufan'a ait besteler eklenmiştir. Bu besteler başlangıç ve orta seviyeleri için olup 17 adettir. Ekleme sayesinde hem piyano eğitimine katkıda bulunulmuş hem de geleneksel ezgiler verilmiştir.

Segah Tasarım Selmin-Enver Tufan Piyano Metodu 1 Kitabı Kimler İçindir?

Segah Tasarım Selmin Enver Tufan piyano metodu 1, piyano çalmayı öğrenmek isteyenler için hazırlanmıştır. Aynı zamanda bilgilerini tekrar etmek isteyenlerin de kullanımına uygundur. Bu metod kitabı eğitimciler tarafından da tercih edilebilir. Özellikle kalabalık sınıfa sahip güzel sanatlar lisesi ve özel müzik öğretim merkezlerinde kullanılmaya uygun bir kaynaktır. Eğitmen, bu kitabı ders anlatışına destekleyici bir kaynak olarak kullanabilir. İçerisinde bolca bulunan alıştırmalar pratik yapmayı sağlar. Bu sayede öğrencilerin bilgileri havada kalmaz. Piyano öğrenmeye yeni başlayıp bireysel çalışanlar için de uygun bir metod kitabıdır. Seviyenin artarak ilerlediği notalar ve besteler, tek başına çalışan öğrenciler için yönlendirici olabilir. Kitap üzerinde kendiniz çalışırken, destek almak istediğiniz noktada bir profesyonele de başvurabilirsiniz. Bu durumda Segah Tasarım piyano metodu 1 özel dersler için de uygun hȃle gelir.

Segah Tasarım Piyano Metodu 1 Kitabı Kaliteli midir?

Segah Tasarım Selmin Enver Tufan piyano metodu 1, hem içerik anlamında hem de fiziksel görünüm ve baskı açısından son derece kaliteli bir üründür. Seviyelere uygun olan içerikler teknik bilgiler ile geliştirilmiştir. Bu sayede öğrenme kalitesini arttıran bir kitaptır. Aynı zamanda, farklı farklı alıştırma türleri ve besteler sayesinde çeşitlilik sağlanmıştır. Bu sayede tek düze bir öğrenimden uzaktır. Kapsamlı bir başlangıç seviyesi kitabı olmasının yanı sıra kaliteli bir baskıya da sahiptir. Yazı puntoları ve mat beyaz kağıt rahat okunabilir şekilde düzenlenmiştir. Dış cilt kaplaması oldukça sağlam olan bu kitap spiralli yapısıyla rahat kullanım sağlar. Sayfa geçişlerinde vakit kaybedilmez ve yıpranma oluşmaz. Ürünün kalitesi hakkında daha detaylı bilgi almak için Segah Tasarım Selmin Enver Tufan piyano metodu 1 yorumlarını inceleyebilirsiniz. Piyano öğrenmeyi destekleyecek bu kitabı Trendyol üzerinden birkaç tıklamayla satın da alabilirsiniz.