Sega Team Sonic Racing PS4 Oyun

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
9 saat 45 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199,99 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.316,24 TL
9 saat 45 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.389 TL

Ürün Bilgileri

Sega Team Sonic Racing PS4 Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RAUF STORE Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN RAUF İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7340781680
    Bu ürün RAUF STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürünün teslimi sonrası ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurlarının açılmış olması halinde cayma hakkı kapsamında iadesi kabul edilmeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Macera
Geri Bildirim Ver

Sega Team Sonic Racing PS4 Oyun

Her yaştan bireyin boş zamanlarını değerlendirdiği aktivitelerden biri konsol oyunlarıdır. Bu keyifli aktivite hem zihni boşaltmaya yardımcı olur hem de eğlenmenizi sağlar. Team Sonic Racing PS4 rekabetin oldukça yoğun olduğu bir yarış oyunudur. Evinize adrenalin ve heyecanı taşır. Görsel tasarımı ve ses efektleri ile oldukça canlı bir ortamda oyun oynama imkanı sunar. Oyun içerisindeki renk ve tasarım birbiriyle uyumludur. Bu sayede oyuncunun gözü çok yorulmaz. Bilgisayar oyunlarının en güzel özelliklerinden biri de günlük yaşantıdaki stresi atmanıza yardımcı olmasıdır. Sevilen bir aktivitenin ev rahatlığında yapılması rahatlatmayı ve mutlu hissetmenizi sağlar. Analitik düşünme ve hızlı karar verebilme becerilerini arttırır. Siz de yarış, rekabet ve hızı seviyorsanız PS4 Sonic Racing video oyununu tercih edebilirsiniz.

  • Yarış oyunu
  • Çoklu çalma modu
  • PEGI hızı 3

Sega Team Sonic Racing ile Yarışma Tarzınızı Oluşturun

Sega Team Sonic Racing ile Yarışma Tarzınızı Oluşturun

Sonic Team Racing PS4, arcade oyunları arasında rekabete dayalı yarış oyunlarının heyecanlı yanlarını bir araya getirir. Gerek bireysel gerekse arkadaşlar ile oynanabilen bu oyun Sega güvencesi ile evlerinizde keyifli vakit geçirmenizi sağlar. Aynı ekran üzerinden 4 kişiye kadar oynama imkanı sunar. Online olmadan oynama seçeneği sayesinde dilediğiniz gibi vakit geçirebilirsiniz. Yarışma tarzını kendi zevk ve standartlarınıza göre oluşturabilirsiniz. 3 farklı karakter seçimi yapabilir, yarış tarzınıza uyacak tasarımları oluşturabilirsiniz. Kendi seçimleriniz Araç kişiselleştirme seçenekleri ile kendi tarzınızı sanal dünyaya taşıyabilirsiniz. Bu hem kendi zevklerinizi yansıtabileceğiniz hem de hız ve rekabeti tek bir platformda hissedebileceğiniz bir aktivitedir. Yaş sınırlaması olmayan bu oyunu çocuklar ve yetişkinler oynayabilir. İster haf tasonu ister iş çıkışı bu ürün ile kendinize zaman ayırabilir ve keyifli bir vakit geçirebilirsiniz.

Sega Team Sonic Racing Yorumları

Sega Team Sonic Racing Yorumları

Bilgisayar ve konsol oyunlarında yarış konseptli oyunlar tercih edilir. Oyuncular hızlı araç sürme ve aynı anda stres atmaya oldukça ilgi duyar. Bu sebeple oyun içerisinde yer alan tasarım, renk kalitesi, çözünürlük ve gerçeklik algısının kaliteli olması ile dikkat çeker. Sega Team Sonic Racing PS4 oyun yorumları çocukların ve yetişkinlerin bu üründen keyif aldıklarından bahseder. Direksiyonun başına geçmek ve bunu sanal bir ortam herhangi bir yaralanma olmadan zevkini yaşamak çok keyiflidir. Sega Team Sonic Racing PS4 oyun çekişmeli yarışlarda grupça oynanabilen ve takım çalışmasının önemini gösterir. Her yaştan kişiye hitap eden bu ürün, özellikle çocuklar tarafından çok sevilir. Yarış oyunlarını sevenler için grafikleri muhteşem bir kaliteye sahiptir. Yol koşullarının dinamikleri ise çok iyi yansıtılır. Kendiniz ve çocuklarınız için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Eğlenceli Sega Team Sonic Racing Özellikleri ve Fiyatları

Eğlenceli Sega Team Sonic Racing Özellikleri ve Fiyatları

Sonic Racing PS4 özellikleri oldukça fazladır. Oyun baskısı standart bir yapıya sahiptir. Playstation 4 platformu üzerinden keyifle ve rahatlıkla oynanır. Yarış türündedir ve herkes için, tüm yaş grubuna yönelik bir oyundur. 2019 yılında çıkan bu ürün, oldukça beğeni toplar. Sumo Digital tarafından geliştirilen bu ürünün PEGI hızı 3’tür. Çoklu çalma moduna elverişlidir ve 4 kişi aynı ekranda oynayabilir. Bu oyunu ailenizle, arkadaşlarınızla veya tek başınıza oynayabilirsiniz. Sanal gerçeklik yani VR kulaklığına gerek olmadan bu ürün kullanılır. Ürünün yayımcısı Sega’dır. Sega Team Sonic Racing PS4 oyun fiyatları ürün kalitesi ve detaylı grafik tasarımlarına göre belirlenir. Çocuklarınıza tereddüt etmeden alabilir ve kullanmalarına izin verebilirsiniz. Aynı anda çoklu oynanabilmesi ürünün en önemli avantajıdır. Bu ürüne Trendyol’dan güvenli bir şekilde sahip olabilirsiniz.