Seg Scm 910 D 9 Kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi

1.719 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Seg Scm 910 D 9 Kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BEM TEKNOLOJİ Satıcı Ünvanı: BEYAZ EŞYA MERKEZİ DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0167053614200016 Vergi Kimlik Numarası: 1670536142
    Bu ürün BEM TEKNOLOJİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Seg scm 9100 A++ enerji ile çalışır. Düşük enerji tüketimi sağlayarak enerjiden tasarruf sağlar.
  • Çamaşır makinesi ağırlığı 9 kg ağırlığına kadar çamaşır yıkamanıza olanak sunar.
  • Maksimum olarak 1000 devir çamaşır makinesi kıyafetlerin az nemle çıkmasını sağlayarak kurumasını kolaylaştırır.
  • Beyaz çamaşır makinesi beyaz banyo aksesuarlarına uyumludur.
  • Scm 9100 pamuklu, hassas, sentetik ve karma çamaşırlar için ayrı yıkama programları bulunur.
  • D enerji sınıfı çamaşır makinesi her türlü kumaş türüne uygun yıkama işlemi sağlayarak kıyafetlerin yıpranmasını önler.
  • Seg scm 9100 çamaşır makinesi çocuk kilidi sayesinde güvenli koruma sağlar.
  • 57 Db yıkama sesi ile Scm 9100 çamaşır makinesi çalışırken rahatsız etmez.
  • Seg scm 9100 9 kg çamaşır makinesi tek seferde çok sayıda çamaşır yıkamanıza yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

  • Maksimum Sıkma Devri 1000 d/dk
  • Kurutma Özelliği Yok
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Kapasite 8 - 10 kg
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

SEG SCM 910 D 9 kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi

Kıyafetlerin yıkanması ve temizlenmesi günlük hayatta büyük önem taşır. SEG SCM 910 D 9 kg 1000 devir çamaşır makinesi kıyafet temizliğinde gelişmiş özellikleriyle ön plana çıkar. Her kumaş çeşidine uygun program ve sıcaklık ayarı sayesinde kıyafetleri zarar vermeden temizleme avantajı sağlar. Ön yıkama yapılabilen SEG SCM 9100, fazla kirli çamaşırlar için iyi bir alternatiftir. Ana yıkamadan önce ön yıkama yapma olanağı tanır. Gecikmeli başlat seçeneği, makinenin otomatik olarak çalışacağı saati ayarlama fırsatı sunar. Hızlı 15 dakika yıkama programı ile acil yıkanması gereken kıyafetleri hızlıca temizler. Narin kıyafetlerdeki bozulmaları ve yıpranmaları minimuma indirmek için elde yıkama programı bulunur. Kıyafet kumaşına göre program seçebileceğiniz SEG SCM 9100 cm 910 büyük beğeni toplar.

  • Hızlı yıkama fonksiyonu
  • Farklı program ve sıcaklık ayarı
  • Ön yıkama fonksiyonu

Teknoloji Harikası SEG SCM 9 kg Çamaşır Makinesi

Teknoloji Harikası SEG SCM 9 Kg Çamaşır Makinesi

Her gün kıyafetlerinizi temizlemeye ihtiyaç duyabilirsiniz. SCM 9100 A++ 1000 devir 9 kg çamaşır makinesi farklı programları sayesinde tüm kıyafetlerinizi yıkama fırsatı sunar. Kıyafetinizin kumaşına göre program ve sıcaklık seçebilme olanağı tanır. Cm 910 9 kg ağırlık kapasitesi ile biriken tüm kıyafetlerinizi tek seferde yıkama avantajı sağlar. Acil temizlenmesi gereken çamaşırlar için hızlı yıkama programı bulunur. Gün içinde acil ihtiyaç duyduğunuz kıyafetinizi 15 dakikada yıkayabilirsiniz. Makinenin ayarladığınız saat geldiğinde otomatik olarak çalışmasını sağlayan programı da bulunur. Bu düğme ile başlama saatini ayarlayabilirsiniz. Cm 910 9 kg çamaşır makinesi özellikleri ve program yelpazesi büyük beğeni toplar. Gelişmiş özellikleri, yıkama işlemini kolay şekilde yapma olanağı tanır. Rahatça kıyafetlerinizi temizlemek için her kıyafete uygun programı olan bu kaliteli makineyi satın alabilirsiniz.

SEG SCM 9 kg Çamaşır Makinesi Avantajları

SEG SCM 9 Kg Çamaşır Makinesi Avantajları

Gün içinde hızlıca temizlemek istediğiniz kıyafetleriniz olabilir. SEG SCM 9100 A++ 9 kg 1000 devir çamaşır makinesi hızlı yıkama programı sayesinde acil temizlenmesi gereken kıyafetlerinizi 15 dakikada temizler. Her kumaşa göre farklı programları ve sıcaklık ayarı olan SEG SCM 9100 büyük beğeni toplar. 9 kg ağırlık kapasitesi ile fazla miktarda çamaşırı aynı anda yıkama olanağı tanır. A++ enerji tasarrufu sayesinde az elektrik harcayarak çamaşırlarınızı temizleme avantajı sağlar. Cm 910 9 kg çamaşır makinesi gelişmiş üstün özellikleriyle ön plana çıkar. Narin çamaşırlar için elde yıkama programı bulunur ve çamaşırlarınızı yıpratmadan temizler. Gecikmeli başlat fonksiyonu, ayarladığınız saate geldiğinde makinenin otomatik olarak çalışmaya başlamasını sağlar. Birden fazla programı ve sıcaklık ayarı bulunan bu makine, her türlü kumaş ve kıyafeti rahatça temizleme fırsatı sunar.

Cazip SEG SCM 9 kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi Fiyatları

Cazip SEG SCM 9 Kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi Fiyatları

SEG SCM 910 D 9 kg 1000 devir çamaşır makinesi fiyat aralığı belirlenirken cihazın tüm özellikleri göz önüne alınır. Dengesiz yük kontrol sistemi, tamburun içindeki çamaşırların yük dengesine göre sıkma devrini değiştirir. Yük dengesine göre değişen sıkma devri, makinenin sarsılmasını ve ses yapmasını engeller. SEG SCM 9100, 9 kg ağırlık kapasitesiyle biriken çamaşırlarınızı tek seferde yıkama olanağı tanır. Hemen yıkanması gereken çamaşırlar içinse kısa programı bulunur. Elde yıkama programı, hassas çamaşırları yıkamak için kullanılır. Bu program sayesinde çamaşırların yıpranması engellenir. Ön yıkama fonksiyonu, çok kirli çamaşırlarda ana yıkamadan önce uygulanır. Ön yıkama ile çamaşırlar kolaylıkla temizlenir. SEG SCM 910 D 9 kg 1000 devir çamaşır makinesi yorum ve müşteri önerileri için Trendyol’da incelemeler yapabilir, uygun fiyat avantajıyla cihaza sahip olabilirsiniz.