sedat baharat Akıllı Krem 100 Ml Çörek Otu Yağlı Akıllı Krem Masaj Kremi

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

sedat baharat Akıllı Krem 100 Ml Çörek Otu Yağlı Akıllı Krem Masaj Kremi

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Akıllı Krem %100 Doğal Masaj Kremi
  • İÇİNDEKİLER: Vazelin, Kafurun, Mentol, Susam Yağı, Alabalık Yağı, Defne Yağı, Biberiye Yağı, Çörekotu Yağı, Isırgan Yağı, Karanfil Yağı, Okaliptüs Yağı, Pelesenk Yağı, Papatya Yağı, Mersin Yağı, Kantaron Yağı, Devekuşu Yağı, Keten Yağı, Portakal Yağı, Lavanta Yağı, Zeytin Yağı, Melisa Yağı
  • KULLANIMI: Bölgeyi sıcak su ve sabunla temizleyiniz. Daha sonra AKILLI KREM ile 15 dakika ovalıyarak sürünüz. Devamında sıcak tutması için havlu gibi bir şeyle sarınız. Bu uygulama haftada 3-5 kez uygulanabilir.
Geri Bildirim Ver